Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 107
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Eто линк за гледане он-лайн
http://canli.kanald.com.tr/

Дотук, всичко е май  Laughing

Шебнем излъга Азра, че е била болна, и сега е добре, но Азра чу разговора, май е болна от рак на лимфите, непрекъснато се пипа по гърлото, имаше и червена драскотина, Азра остана с нея и вечерта, и на фона на залез и изгрев с прекрасна гледка към морето, май я осени идеята  Thinking

На другия ден разказа на Керем, че Ш.е болна, от него разбрах само Язък, и май му каза, че трябва да се ожени за Ш.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 20:29 от Jane2013

# 706
  • София
Джейн, каза му, затова той реагира така  Peace

# 707
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Почна ли закъснявам ли много??

# 708
не...

# 709
  • София

Не, тъкмо започва  Peace

# 710
Някой гледа ли? Кажете нещо! Praynig Praynig

# 711
В другата тема аз казах убите ме харесва ми много Джан въпреки,че може да стане гаднярче пфф дано да не е  Praynig

# 712
  • Варна
Азра и Керем спаха при Шабнем и Азра ходи при Керем по ношница и се целуваха и Шабнем за малко не ги хвана. Азра и Джан играха тенис. Сестрата на Азра открадна нещо от магазина и щяха да я водят в полицията, но Джан помогна. Сега отвлякоха Азра.

# 713
  • София
В другата тема аз казах убите ме харесва ми много Джан въпреки,че може да стане гаднярче пфф дано да не е  Praynig

Определено Джан хваща окото  Peace

# 714
  • Варна

Определено ми харесва повече от Керем.

# 715
Оффф, започва драмата, Sick прие да се ожени за Шебнем.
И на мен Джан ми е симпатичен.

# 716
Азра и Керем спаха при Шабнем и Азра ходи при Керем по ношница и се целуваха и Шабнем за малко не ги хвана. Азра и Джан играха тенис. Сестрата на Азра открадна нещо от магазина и щяха да я водят в полицията, но Джан помогна. Сега отвлякоха Азра.

Хрисиbouquet  Heart Eyes

Керем ще излезе скрита лимонка. Уж "това не е любов", пък какви ги върши. ooooh!

# 717
  • София

Започва се ужасът  ooooh! Не ми го побира умът, как ще живеят двамата. Той с друга, а тя да ги гледа  Tired

Снеже, той няма друг избор. Изплаши се за Азра  Peace

# 718

Определено ми харесва повече от Керем.

О добре не съм сама значи  Crazy

# 719
  • Варна

Започва се ужасът  ooooh! Не ми го побира умът, как ще живеят двамата. Той с друга, а тя да ги гледа  Tired

Само да не заживеят всички в една къща  Joy Joy Joy Обикновено така става в турските сериали  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт