Златна есен тук е вече , с глас се смее МАЙското човече

• 28 367
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Привет, момичета! Дано всички болнички скоро да оздравяват и да не повтарят!
Тези дни се зачудих до кога да стерилизирам биба, шишета (само за вода ползваме) и лъжички, за сега през ден ги врътвам в микровълновата. Никакви спомени нямам от баткото  Embarassed Вие как процедирате?
Пак направихме пауза с акането, таман си мислех, че вече се е оправил Sad
За излизанията, ние днес се разходихме с колата на пазар и до мол-а да се видим с приятелка, та това ни беше разнообразието.
Хубава вечер от мен!

# 646
Здравейте  Hug
Ние днес бяхме на ултразвуковото изследване. Всичко и е наред.  Докато дойде докторката в това лошо време чакахме около час и накрая малката заспа в ръцете ми. Не ми се беше случвало до сега.
Мон пожелавам ви повече да не се разболява никой. Това, да гледаш две болни деца без помощ, е направо ужас. Не се притеснявай за Сияна, нали кърмените деца хапват по-малко твърда храна. На нас не ни се е случвало да изяде повече от 50 гр.
elizabeta_zh. предполагам, че с АД е по-трудно захранването, но пък какъв е проблема с домашните пюрета?
rali1980 аз вече не стерилизирам нищо, само измивам хубаво с гореща вода и препарат. Преварявам още вода, но пък тя не иска да пие.
silvia_sim може Макси да прояде по нататък, като стане по-активен, сега сигурно млякото го засища достатъчно.
Много  Hug за всички.

# 647
привет, изчетох последните няколко странички и много кофти заради болните мами и дечица,
бързо да се оправяте. и аз нямам време да пиша от грижи и насам-натам цял ден по болници.
Мон,  Hug кураж и с нови сили в новата година, дано за всички ни е по-здрава и добра от тази!
Бел, гледай да се съвземеш бързо, заради всички!
СГГ, дано всичко е наред, обади се в Панацея при д-р Начев и питай дали гледа деца или в майчин дом дали има такъв специалист, предполагам са добре.
Силве, дано сте по-добре.
при мен поне дечицата са добре, макар каката да е у нас цяла седмица, че й се гуреливи окото миналата сряда нощта и сега чакам още някой друг ден, че да не я повтори, та да я пусна на градинка.
за мен, физиотерапията поне добре ми се отрази макар и с Насе да бях, ходих на ендокринолог,
Скрит текст:
малко на примависта, ама джи пи като не ми даде направление преди време, сега отидох аз, да си видя тия хормони и жлеза, от тоя стрес все пак..
та, утре изследванията ще видим и каква терапия ли що ли, че щитовидната ми на ехо е с нееднородна структура, не знам какво значи това, но явно е започнал процес, нищо че е нормална. утре ще ми сервират диагноза....
за проходилка - ние нямаме и не мисля да ползваме и с Наско.
днес забелязах как е пробит венецът отдолу, вчера такова гризане беше.
днес бяхме навън за първия сняг, голяма радост.
elizabeta, изкарвай го навън сега, за час в количката е екстра. ако задуха с дъждобрана.
до после, че ми е лудница

# 648

elizabeta_zh. предполагам, че с АД е по-трудно захранването, но пък какъв е проблема с домашните пюрета?
 Според педиатърката при която я водих нашата почва е замърсена и дори и от домашни зеленчуци/плодове да ги приготвям били пълни с нитрати и още какво ли не . А на хиип и гербер (само те ставали) отглеждали зеленчуците специално за бебешки храни.Колкото доктори толкова и мнения  #Crazy
За стерилизирането вече спрях и аз,измивам с вряла вода и препарат.

# 649
Здравейте,момичета!Бързо оздравяване на болните желая!
Елизабет,и моят син е с АД и наистина захранването е по-различно,но аз му давам само домашно приготвени пюрета.Веднъж опитах купено да му дам,не го искаше.И лекарката ни казва,че са по-добри домашните,ама явно наистина много лекари,много мнения.
Някой беше питал за запека.Откакто давам пюре от круши нямаме вече този проблем.Направо се родих с тях-днес се е изхождал 3 пъти,а преди беше на 3 дни по веднъж.

# 650
silvia_sim днес педито каза че до 30дни важи на нас ни биха последния прием на пентаксима иначе мерките са ни 70см -7200кг    ..относно проходилката и аз съм нещо негативно настроена, но ще видим има време  Mr. Green
elizabeth.zh как пък тази педиатърка определи че почвата била замърсена  newsm78 много интереснo, а каква марка пюрета ти каза да използваш ???
jos честити  tooth
на всички болнички бързо оздравяване  Simple Smile

# 651
Здравейте,момичета!Бързо оздравяване на болните желая!
Елизабет,и моят син е с АД и наистина захранването е по-различно,но аз му давам само домашно приготвени пюрета.Веднъж опитах купено да му дам,не го искаше.И лекарката ни казва,че са по-добри домашните,ама явно наистина много лекари,много мнения.
 Аз не съм седнала да я слушам давам и домашни и купени.А ти каква козметика ползваш за малкия юнак,и общо взето правиш ли нещо по специално.Аз Кристин я водих при трима доктори и тримата ми казаха различни неща и вече не знам какво да правя  Thinking

# 652
 Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green цитатите не ми се получават днес   Embarassed

# 653
Здравейте, как сте днес?
Тук вече втори ден вали дъжд и май и днес няма да излизаме.За пюретата- аз давам различни- в начлото хип, после бебевита, гербер, овко.Правя и домашни.Аз съм супер притеснена с това акане пак и вчера се наревах едно хубаво, ще видя дали не е от глутеновата каша, няма да я двам нколко дни и да видим.Имам и едн на ум със зъбите, дано да е от това,че ако не са те вече не знам какво ще правя ooooh!
Жос, дано скоро се оправиш Hug Hug Hug Hug Hug
За проходилка- нямаме и едва ли ще ползваме, имаме на фипър прайс едно за бутане, не нам как да го обсня, него мисля да ползваме.Имаме бънджи подарък и много искам да я сложа,ама баща и не ми дава, щом ортопедът казва не значи не можело,щял да и се напрегне кръстът

# 654
Здравейте момичета Hug
При нас такъв хубав сняг е натрупал,че се изкушавам да изкарам малкия към обяд,да видим как ще реагира. Напоследък не ми върви със захранването,не иска да яде много много около 50-60гр и то се правя на маймуна.Другата седмица мисля да започна с глутена.Дайте идея за вкусна каша.
Общо взето това е от нас,хубав ден на всички Hug !

# 655
  • у дома
по повод на въвеждането на глутена, за който Sunshine споменава - с какво е най-подходящо да се въведе?
Нанинка, не се бой за акитата много, явно е някакъв период, и това ще премине, само без паника Hug! Ние като имахме близо 2 месеца само зелени акита давах онези...(вай, забравих името, но се водеха някакви живи бактерии за храносмилането, пробиотични). След това сменихме млякото и откак сме на Хип, няма никакъв проблем, пу-пу..., че и капките спряхме.
Мон, искрено ви желая бързо възстановяване. Всичко лошо да отминава и да остане в тая година, както се казва!
Sunshine, това на снимките ли е малкият сладур, лелееееееееее  newsm10
Момичета, хубав ден от нас. Ние сме ок, изгърмя ни печката и сега не мога да му правя пюренца, та снощи купих някои готови (докато ни я оправят)... Кофтито е, че не мога и вода да му преваря и се чудя как точно да направя това. Но това да е проблемът. Хайде, до после!

п.п. Честити зъбчета на всички малки зъбльовци  Mr. Green И ние имаме долно зъбче от понеделник

# 656
*ЕлЕм, това е комбинация от нета, моят сладур е това : https://www.facebook.com/juli.berberova/media_set?set=a.60461450 … amp;__rev=1024226

# 657
  • у дома

ооо, сладурче!!! жив и здрав да ви е!!! Голяма душичка Simple Smile

# 658
Елизабет,аз ползвам един крем на Мустела за АД и съм много доволна.Мажа го сутрин и вечер целия + лицето.Не му обличам плетени дрешки,защото веднага му се обрива вратлето.За храните нашата педиатърка ми ограничи много плодовете и зеленчуците-слива,ябълка,круша,картоф,морков,тиква,тиквичка,броколи  и зелен фасул.Каза на този етап да не давам друго.
Ти с какво захранваш?

# 659
И ние да не останем назад се разболяхме...от петък е с разстройство. Изби ни едно зъбче отгоре в неделя и аз все се надявам да се оправи, но за сега е напълно течно. Почвам да се притеснявам вече. Давам ентерол и линекс бейби и го държа само на кърма, но той си ака като новородено след всяко хранене.
Иначе аз престанах да изварявам, може и да съм прибързала. Струват ми се малки още за бънджито. Мисля си, че трябва поне да сядат стабилно, за да ни им напряга кръста най-вече.
За запека, имах подобни проблеми с баткото. Давала съм едно вълшебно сиропче:Фрутилакс(сироп от смокиня и слива).Но има масло от мента вътре!!! и въпреки че пише, че е за деца над 6 месеца най-добре е да се се консултира с педиатър. На баткото действаше безотказно и трайно ни реши проблема, но съм давала след годинката.
Имам една молба към мамите, които имат по-големи деца. Ако намерите време да ударите едно рамо и да попълните една анкета.Става въпрос за обувчици и за затова ми трябват проходили дечица:) Десетина въпроса е, но ще съм много благодарна! Praynig
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 11:42 от hirondelle

Общи условия

Активация на акаунт