Четки за грим-3

• 43 960
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Взех си четките Сигма от митницата.
Така....Рекапитулацията от поръчка на Сигма четките-Ф80+Е30: 33 $
9,54лв.-такса ДДС ooooh!
3,50лв.-пощенски разходи за обработка
+ подаръчна четка Е25

Със сигурност това ми беше първата и последнта поръчка от този сайт.
Могат да забравят за мен. Crossing Arms

# 721
Еми не случайно аз пускам поръчки, които не ходят на митница  Mr. Green Лошото е, че трябва да си поръчаш много малко неща  Tired

# 722
  • София
Аз когато си поръчвах четките ми беше това презумцията. Имах колебания по едно време за това, дали ми трябва пенсила, щото мога да си взема нея по изключение и от МАК.
Но само като си помислих, че ще умра от яд, ако за една четка само трябва да ходя до митницата, взех много бързо решение.
Освен това, ако бях взела едната четка и после се окаже, че много, ама мнооого искам да имам и другата, щеше пак да ме е яд, щото така имам сега и двете наведнъж.
Освен това с малки поръчки нямаш подарък Е25.  Heart Eyes

# 723
  • София
И аз получих известие от митница за четките. Мнооооого ме е яд, че не поръчах двете четки по отделно. Малката четка подарък, така или инче ще я подаря и цялото разкарване става излишно  Sick

# 724
  • София
Ох, и аз имам да поръчвам 2-3 четки от Sigma, но със сигурност няма да ги взема от техния сайт.

Момичета, може ли пак линк откъде си поръчахте имитацията на Японката!  Praynig Тя нали става за хайлайтъри?

# 725
  • София
Ох, и аз имам да поръчвам 2-3 четки от Sigma, но със сигурност няма да ги взема от техния сайт.

Момичета, може ли пак линк откъде си поръчахте имитацията на Японката!  Praynig Тя нали става за хайлайтъри?

http://www.buyincoins.com/item/20802.html

Аз още си я чакам Simple Smile

# 726
  • София
Не е ли надежден сайта? А качеството на четката как е?

# 727
  • София
Не е ли надежден сайта? А качеството на четката как е?

То май повечето от този сайт са си я купили. За качеството, да кажат тези които я имат.

# 728
  • София
Не. Надежден си е сайта. По ненадеждни са нашите пощи.... Wink
Аз получих тогава Японката заедно с метеоритната четка за не повече от 7-10дена. Известието ми бяха забавили повече. ooooh!

Аз съм доволна и от двете ми четки, купени от там.

# 729
  • София
А някой да има и двете, бшлата и черната, да каже каква е разликата? Аз поръчах бялата, но май няма да ми я изпратят а ще ми върната парите, та се чудя коя от двете да поръчам.

# 730
  • София
Адри ги беше вземала и двете и казваше, че имало разлика.
Мисля, че още някой го беше споменал след това. Но нека се включат момичетата. Wink
Аз руж нанасям единствено и само с тази черна Японка!  Peace

# 731
Само да ви споделя за БГ пощите, моя съпруг ужасно много поръчва от ибей. На даден момент има заведени около 12-15 дела в ибей за недоставена стока, има продавачи с които работи отдавана и им вярва. Затова преди около седмица отиде в пощата и написа оплакване, същото написа към шева по горе абе за малко до министъра на съобщенията да стигне с оплакванията си.
Дали е съвпадение или не, преди два дена от пощата взехме повече от 20 пратки, които са бавят от месеци, точно така имаме пратка която чакаме около 3 мес той продавача и парите беше върнал и забравихме за тази пратка. Да не ви казвам че пратките изпомачкани и си личеше че са се търкаляли в някой склад, чакани да ги забравят.
Така че мисля че трябва по изкъсо да следим нашите пощи и да пишем пише и мрънкаме, току виж ги научим как се работи.

# 732
  • София
И на мен ще ми е интересна разликата между бялата и черната четка!
То тогава май да изчакам празниците да минат и тогава да поръчвам!

# 733
бялата е по-широка, докато черната е по-тясна и остра

това е снимка от самия сайт:

Скрит текст:

моята черна е дори малко по-остра от тази на снимката, но аз ги държа в "чорапче"
за контур е по-удобна черната, за руж - бялата

ако искате, мога да снимам и моите, но са мръсни  Embarassed

# 734
  • София
бялата е по-широка, докато черната е по-тясна и остра

това е снимка от самия сайт:

Скрит текст:

моята черна е дори малко по-остра от тази на снимката, но аз ги държа в "чорапче"
за контур е по-удобна черната, за руж - бялата

ако искате, мога да снимам и моите, но са мръсни  Embarassed

Благодаря, Бубс, ще поръчам и двете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт