!
. 

.
. Сега ще ходя да си направя и един чай.
! Днес направо си ни тръшнали всичките с това чистене бе жена. Аз съм тотално засрамена. Поизмих едни чинии и си оправих кухнята, ма нищо повече. Пак ще правя някви гимнастики през седмицата, че да пусна прахосмукачката и да чистя по-основно
. ММ днес спа. Ние отново си се гледахме с дребния.
. Започваме да се учим с Коко да пишкаме и акаме в него, пък дано да имаме успех. Като се прибрахме и го сложих на него беше много смешен. Не знаеше какво е това и какво трябва да прави, но определено му беше много смешно, защото се смееше като зелка. Вторият пък като го сложи успя да го сефтоса и вече е напишкано
. Да видим кога ще успеем да свършим и другата работа.
Здравейте мамчета.Да се разпиша и аз в новата темичка.Днес съм в паника.На Пламена и излезнаха червени пъпчици по лицето,ушите и тук таме и на вратлето.Звънях срам не срам на личната лекарка да питам да тичам ли към спешното,че по спомени от баткото много ми прилича на варицела.Ама те едни спомени....от преди сто години
И сега вариантите са два.Да изчакам до утре сутрин или да ходя до инфекциозна болница,лекарката ми каза,че имат дежурни,но рискувам ако е просто алергия към нещо на сила да я заразя там.Най вероятно ако не вдигне температура,ще си изчакам до утре.Нови храни скоро не съм давала,но се усетих,че вчера вместо Вигантол съм взела Деавит. Толкова съм изчаткала,че в аптеката забравих,че е Вигантол и казах Деавит,явно пак по спомен от сто години
Та един път съм дала и се усетих чак сега,когато се замислих какво ново съм давала тези дни.
! Дано се усети за какво е това гърне, че така както ми се хили май го взима за игра
.
!
! Закарай я утре при педито, за да ти е спокойно.
. Наистина имаше хубави работи. Даже щях и още да се поохарча, ама сме малко на зор в момента та трябваше да правим сметка.
!!
.
, банята трябва така по основно да си измия плочките хубаво , хладилника исках да извадя всичко та да сваля рафтовете да ги измия , ама нямаше как . Точно като ви писах поста си че Габи спи , 10мин. след това се събуди
, та като отвори едни очи до 17:15 - чак тогава заспа , и до 19:30 спа , сега още ми се търкаля тука и не е заспала
) . То братче все нещо става , я няма кой да гледа Габи , я има много хора , я го няма док.
!!
, пък ще карам детето - да бе
!
. Аз не съм спирала да давам ... лекарката ми каза да не го спирам ( макар че понякога забравям
. Само като види това шишенце и го наклоня да му капя и нашия ревва. Все очаква да му дам нещо по-сериозно за хапване и като почнем да се гоним за тази 1 капка, в повечето случаи или омазвам устата отстрани, или отиват повечко капки Препоръчани теми