Жената Лъв 70-та тема

• 29 323
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Добър ден! Аз все още на ремонтна вълна, но вече чистя и нареждам. Tired Добре, че времето е с мен.

# 16
  • София
Здравейте  bouquet.

Луси, бе, уж го измислих, ама ще видим как ще е Whistling. Дано е за добро Rolling Eyes.
Тони, ама пък ще стане Убаво, нали Hug?
Като ми дойде музата, ще пиша пак Hug.

# 17
  • Варна
Здравейте лъвици,благодаря за посрещането,време е за кафе

# 18
  • Варна
Добър ден! Кафе или нещо друго?  newsm53

Hug Hug Hug

# 19
Здравейте, лъвици!  Hug  Hug  Hug
Благодаря ТЕДИКО, за новата тема. И също стискам палци.  Hug
Добре дошла на новата лъвица.  Hug
Поли, честита прическа, Хепи, много си дейна  Flutter , браво. Този немски, леле колко е труден, учих го две години и не знам нито една дума  Blush.
Спонджи, това с разтребването на гардероба е много хубава идея.Наистина те кара да се чувстваш по-добре.
Скрит текст:
Преди време аз доста често се местих, не знам колко места смених и навсякъде си мъкнех всичко... Вече установена, имам нови правила, всяко нещо което не съм го носила известно време го изхвърлям.Мисля че първия път, когато го направих това упражнение събрах 2 чувала и ги оставих пред дома в Х.Димитър. На мен ми беше малко тъжно, но сега се радвам защото ми се освободи място, и също така съм зарадвала някой друг.  Simple Smile
Луси, много ме разсмя с това за рожденните дни  Joy . Мисля,че не съм свикнала да правя сбирки за моя ден, а само с най-близките ми. И вие ли сте така?
Еличка, ако не можеш сама да си изхарчиш парите ще помагаме, все пак това е "голяма" цифра. Да ти е живо и здраво момченцето.
Благодаря на всички за кафенцата, ще се радвам утре да се възползвам от тях,че вече е късно.
Днес на обяд празнувахме РД-то на мен и ММ с доста закъснение,защото не бяхме почерпили навреме сестра му  Joy , сега ще се приготвям да ходим на гости в нашите.Хубава вечер, и искам да имате голяма муза за писане,всички  Hug  Hug  Hug
Поздравче, http://www.youtube.com/watch?v=OLG0S-OTJ7s
[/i]

# 20
Здравейте! Hug

Зизу, направо ме уцели в сърцето с тая песен, много ми е любима! Heart Eyes

Как сте, всички? Hug Нашето парти за РД на малкия мина, лудницата беше пълна. Какво си причиних ..... още си се чудя. Crazy В къщи бяхме, децата подлудяха, но се веселиха на маХ. Всички останахме доволни - и децата, и майките. Wink
Уморена съм тотално, ако не назначат нова колежка от началото на октомври, имам чувството, че ще съм за болница вече. ooooh!

Гуш за всички! Hug

# 21

добро утро  Hug
Поли, браво  за рд  на Н.

Още ли нямате  колежка ?  Вчера един   как си мина  на червен  светофар  Shocked
Един мерцдес  пред мен, на бензиностнцията,преди  Елин Пелин у.щето аз спирам,мерцедеса пред мен си продължи никво спиране егати  Shocked Shocked Shocked
Викам на мъжа ми гледаш ли  кви има ? И мм  ми кво той да не кара голф кат теб,той е с мерцедес  Joy Joyхахах
завила  съм се тука, мързи  ме вкарвам тая банка,ама няма  начин трябва се работи.
малкия спи .и аз си пия кафето

# 22
  • София
Хайде на кафето Hug  bouquet.

Вале, то само тия с  мерцедесите да бяха, с мед да ги намажеш... Всеки кара както му е удобно Crossing Arms ooooh!. Като сложат камера на всяко кръстовище и глоба 2000 лв може и да се оправим.
Поли, засили имунната система Hug. След дълъг стрес и умора, а си спряла, а са те  натиснали вирусите Hug. Поне аз съм така, де bowuu.
Напоследък не мога да спя и сутрин ми е много трудно ставането.
Вие как сте?

# 23
Добро утро и благодаря за кафенцето, Клавче! Hug

Два дни почивам, едва от вчера дишам малко по-нормално вече. Сега пия кафе и сърцето ми прилопва. Mr. Green Точно щото се отпуснах. Whistling
Иначе ще готвя заешко. И ще си почивам.

# 24
  • ПЛОВДИВ
Добро Утро Скъпи Мои Лъвки  Hug Heart Eyes kiss
http://coffeespot.bg/image/data/za%20statii/cafe_con_leche_000.gif
Май съм ви липсвала, ама това лято ми се разката мамата от местене, пътувания и учение, че време много не ми остава да ви нагледам. Иначе съм си окей, за малко бях на моренцето ама се върнах с хрема и кашлица ама се оправих. Живот и здраве догодина, ще ми е защитата на дипломната работа, че изтървах срока да е подам а ѝ ще трябва доста да е преработя заедно с ръководителката ми. Добре Дошли на новите лъвки и от мен.   bouquet Еми това е накратко по-новите неща от мен.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 20:20 от Мадам Фрапина

# 25
.Лъвки ето  ме  Hugот мен  на всички .
Фрапе,добре се завърнала, радвам се,че си добре

Да ви се оплача  днес  как  ме ядосаха.
Вчера  попълвам заявление в градината  за доп.дейност-народни танци .
Госпожата,ми донесе заявление и бал лист и ми казва пиши.Тя ми казала  да пиша на белия лист,че заявлението им било последно и нямали повече Shockedаз с ревящо бебе  на ръце не съм е разбрала, и си попълних заявлението.
После като се развикала, защо съм писала било им последното,била ми казала  да пиша на белия лист ? За кво са тея заявления да му се не види,ще си направят нови ,толкоз ли е  скаавт тая копирна хартия ?
Та днес  мм  го води и тая същата  от вчера следобед, наоплакала се на мъжа ми  newsm78
ММ звъни и вика да се извиниш на госпожата, как  не.
Те са две госпожи, въртат  се.едната е много мила,любезна,винаги се усмихва като посреща децата,изпраща ги.
тази въпросната от вчера, една студена такава,не се усмихва, гледа странно,
Два пъти е питам нещо,все не знаела.
Та си мисля, дали да не прехвърля Г в другата  група ?  Да не би  да му навредя нещо ?
какво ще ме посъветвате .
та тази същата когато  го одраскаха Г , питах е защо ? кой ? Не видяхте ли ? Отговора пак беше не знам .други още 2-3 мами  също се олакват от въпросната госпожа

# 26
  • Варна
Юхуу, привет, мривет, мацки!  Hug
Б..си студа дето настана!  cold По този повод, едно чайче? С мед?

Добре че свършихме с ремонтите до като печеше слънце. Сега младежта е много доволна. Веднага се разпределиха кой къде ще спи, и все в детската са набутани да си се кефят на леглото. От което аз съм безкрайно доволна.  Mr. Green Особено, че се и изнесоха от спалнята. Laughing Wink
Фрапенце, да знаеш ако така изглеждаш като ти се ... мамата от работа, все тъй натоварена да си. пу-пу, видях те у фейсО - нмого добре!
Вале, аз миналата година смених градината на големия заради една така мръхла. Та ако имаш по-добри варианти, хич не се замисляй. А и Гого от скоро ходи в тази група, още не кой знае колко свикнал, та няма да има драма.
Поли, как е порасналия мъж? Получи ли желаните подаръци?
Мойте вече пишат на дядо Коледа.  Crazy Извор да ми беше портфейла, щеше да пресъхне от вечните им щения.

# 27
...с кафето не можахте да ме прилъжете,ама Тони с чайчето ме довлече вИднага Wink

ахаха,портфейлите ни страдат от едно и също издевателство Mr. Green едно излизане с В. ми коства мин. 5 лева на ден - сок,колички(пусти навсякъде ги турнаха вече),близалка,пуканки,солети....и тва в случай,че го пусна на количките само веднъж Twisted Evil да тръгва вече на яслата,че да ми съкрати теЗ разходи поне Naughty

Валерия,сменяй групата Peace не бих търпяла някоя квачка да ми трови живота всеки ден Naughty  силно се надявам В. да се падне в групата на една моя позната учителка и да си спестя поне тези нерви занапред Whistling

Полче,големи сладурчета са ти и двамата - гледах ги във фейса Sunglasses разбират ли се,защото ми изглеждат много близки? ние навремето с брат ми много,много не се понасяхме - най-вече аз него,че все се мъкнеше след мен,ама сега сме като дупе и гащи Wink

Фрапе,добре завърнала се и от мен!

# 28
  • Варна
Добро утро!

# 29
Тони, мерси  за кафенцето .

Ние сме болни, нищо сериозно, но все пак  го спрях от градината. Кашлица дълбока и и зачервено гърло, изписаха ни сиропи  и тантум верде,без  АБ.
Понеделник  ако е добре  ще го пусна,ако не когато преценя .
Сега им  правя една супа от броколи, имам  спагети с кайма  от снощи .
Щях да ходя днес да говоря с директорката  за моя случай, но ще видим как  е седмицата като го пусна и тогава,вече ще ходя.
Страшен студ, сложихме вече  зимните  палта  cold
хайде, драсвайте   понякой ред  на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт