Жената Лъв 70-та тема

• 29 342
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Добър ден! Hug

Моля, ако някой с нещо съм обидила, да ми прости! Heart Eyes

В къщи си дадохме прошка - децата от нас, ние от тях, помежду си. Много ме радва реакцията на най-малкото, че го приема като нещо естествено и го прави съвсем сериозно, докато ние си се майтапим. И на майка няма да звънна по тая причина. Но тя ще ми се обади най-вероятно, та ще си простим. Crazy Празник е днес, но аз пера. Достатъчно отлагах. Whistling Готвих леща.
Рапорт даден! Mr. Green

# 676
такааам

първо - Честита Баба Марта с малко закъснение!Да сте живи и здрави,весели,щастливи! Hug

второ - ако и аз съм обидила някой,да ме прощава Wink

трето - не бих учудила никой ако ви споделя,че сме с уртикария от неясен произход (и не се оправя мамка му), нали Twisted Evil

четвърто - и аз смятам да пера,ама нарочно го поотложих за следобеда,та да не съм пълна грешница Mr. Green

и пето - идва ми да се гръмна,че най-лесно #2gunfire

# 677
Добро утро и честит национален празник!

Колко е хубаво да съм си в къщи, когато е почивен ден. Blush Вчера по обяд една приятелка ми се обади да отидем на гости, направих една питка и отидохме. Много добре си изкарахме. За днес нямам планове. ММ е на работа следобед, времето не е обещаващо. Ще си стоим в къщи, но нищо. Остана ми малко тесто, чудя се какво да го направя. newsm78

Луси, не вярвам всичко покрай теб да е в толкова черни краски. На Н. все му се появяват разни обриви, особено от пролетта до зимата е все с пъпки и белези. Минават, пак се появяват, дали е ухапано или друго, не знам. Може да е ухапано при вас. newsm78

Това ми е любима закуска, черпя ви с такава по повод празника. Heart Eyes

# 678
  • Пловдив
Честит празник Simple Smile

Луси, и това ще мине  Hug. Не се впрягай, че нервите после няма кой да ти ги върне.

Аз вчера направих един тутманик, дето на вид го докарах срахотен, ама на вкус нещо не го бива много. Нищо, пак ще се изяде.

Празник, празник, ама трябва и някой да чисти  Crossing Arms

# 679
Ко прайте, бре? Къде се губите?

Скрит текст:
Ние си имаме въшки
  Crazy
Събирам съвети и идеи.  Mr. Green

# 680
  • Пловдив
Въх. Всичките ли, бре?
Преди продаваха специални шампоани, дето ги морят. Питай в аптеката.
Ей, не бях чувала скоро. Като ученичка (че и като студентка) често страдах от тия гадини. Че и цялото семейство (без баща ми, той няма коса  Mr. Green) пламваше.
Другото е мас, газ и оцет, ама за предпочитане си е шампоана.

# 681
Май само мъжа ми няма.. Crazy Екшънът е пълен. Пера, чистя, снощи подстригвах до 100часа. Ако не ме беше хванала нервата, даже е смешно.  Crazy
Купих вчера едно, ама знам ли.... Навремето бях ползвала едно беше много ефикасно, ама вече не го внасяли.  ooooh!

# 682
  • Варна
Кам, споделям личен опит  Crazy - Виприн лосион и шампоан. Първо мажеш с лосиона, после миеш с шампоана, като спазваш указанията за изчакване. И после много, много разресване с гребенчето, което е вътре.
Отивам на кино с ММ. Ще гледаме Живи легенди. Flutter

# 683
Мале, Кам, ужас! ooooh! Добре, че са момчета, та могат и без коса да стоят известно време. За теб само препарати. Whistling Спасявайте се бързо. Hug
Д. беше завъдила в детската градина. Беше много странно, защото отидох там да известя и да проверят и другите деца, и се оказа, че никой друг няма. Shocked Нито пък ние, нито племенниците ми, с които контактува, никой. Да се чудиш. newsm78 Не помня как съм я чистила. Беше отдавна.

Пекох толстолоб на фурна, получи се много добре. Но пак се овоня цялата къща. Sick
А вчера се пробвах да направя кисело мляко и взе, че също стана. Нямах особени надежди, защото закваската беше от магазина, а знаете какви млека продават, но ето, получи се. Мисля да пробвам пак след няколко дни.

Джуджи, весни се да кажеш как се развиват нещата при теб. Hug

Като каза кино, Тони, не съм ходила от години. Rolling Eyes Последно май гледах Междузвездни войни, но кино нямаме вече тук. Whistling

# 684
Леле, за въшки не бях чувала от мноого време ,моите брат и сестраСа пък хванали варицела  Shocked. Аз не съм имала и не трябва да се виждаме две седмици поне... А два дни преди това бяхме заедно, може ли да съм се заразила?

# 685
А два дни преди това бяхме заедно, може ли да съм се заразила?
Зизу, може според мен. Peace Дано я изкарат леко. Колко са големи? Аз я карах на 29, много тежко.  Twisted Evil

Тони , и аз това взех, ама то друго май няма по аптеките. Аз обаче взех само лосиона, след 7 дни като се мажем пак ще взема и от двете. Малкия май нямаше, ама и той мина под машинката. Whistling

Като каза кино, Тони, не съм ходила от години. Rolling Eyes Последно май гледах Междузвездни войни, но кино нямаме вече тук. Whistling
Полче, това през 1977, когато е била премиерата на филма или на новите серии?  Mr. Green
Скрит текст:
Нал' знаИш че тЪ обичам  Hug
Аз последно гледах 47 ронини, беше много хубав.

# 686
 Mr. Green

Трябва да са били новите, преди newsm78 5-6-7 години може би. Crazy

Ще лягам, че съм с един ден почивка и утре пак на ринга. Пак проблеми, пак простотии, уффффффффф.

# 687
Сестра ми е на 10 ,а брат ми на 15.Дано ми се размине на мен  Praynig... И двамата нямат температура, уф.... абе ще мине,ама.
Искам и аз на кино.

# 688
  • ПЛОВДИВ
Добро Утро Скъпи Мои Лъвки  Hug kiss

На всички болни дечица пожелавам бързо да оздравяват  Hug.
Скрит текст:
Макар и последна да честитя на Джуджи с пожелания за лека и безпроблемна бременност.   bouquet Hug kiss
При мен нещата за сега се нареждат много добре  Wink. До края на месеца трябва да си предам дипломната работа а живот и здраве май месец ми е защитата и се  Praynig само да не ми е около 2-ри май, че тогава с ММ правим 3 години от както сме заедно.  Blush

# 689
  • Балчик
Девойки прекрасни  Heart Eyes как сте ?

Ками на пари е , хич не им бери грижа  Grinning

Фрапенце браво за всичко , то вашето си е направо
за завиждане - три години  , да сте
живи и здрави !  Hug

Чао , че нямам храна у дома и моите ме гледат лошо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт