Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 2

• 85 220
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Средната земя
След като изгледах преведения на български епизод ми хрумна, че може да се окаже, че любовницата на Сайфеттин е била в миналото и Селим е негов син. Защото гаднярът каза нещо от рода на "ще бъдеш със семейството си". Знам ли...

# 706
Зипър всичко е възможно.След като прочетох ,че Савджъ е решил да се намеси в сценария  мога да си представя какво ни чака Wink Joy

Добро утро и успешен ден от мен Hug

# 707
Добро утро! Нека денят ви бъде с много усмивки и  положителен заряд!   Hug Hug

# 708

Добро утро Hug

Мони  Hug благодаря зя кафенцето  bouquet

Тео Hug

Още от много малка Неджиме си беше  гадничко дете.Накара  Кямран да си измие ръцете след като докосна Фериде.По- късно му нареди да не я гледа да не отиде при него.

Приятен ден Hug

# 709
Според мен вече се е намесил...така като гледам фрагманите...Доста изненадващо е да живеят и двамата при вдовичката...А за Селим има резон да е природен брат на Кемрян , така ще се разбере защо се прави на божа кравичка, а пък всъщност е гадняр...Може и така да го стимулира наставника му, като му казва че ще получи това което му се полага по принцип...

# 710
Себи, Hug да, Неджмие ужасно ревнува от Фериде. Едно разглезено момиченце, което иска цялото внимание на майка си и околните. Не мисля, че е чак с толкова лошо сърце, но е доста наивна и дребнава, а и влюбена. Ще прави мизерии, за да си разнообразява живота.

terzieva76, Hug да, това е интерсно предположение, но аз доколкото разбрах от анонса, Сейфетин по-късно ще се запознае с актрисата. И подозирам, че е онази пътуваща актриса, която вече дадоха.
Tio,  Heart Eyes   bouquet и на теб хубав ден. Изглежда ще препускаме към първата целувка в името на рейтинга.  Laughing  Нямам нищо против.  Wink
Изобщо не мога да ги разбера комшиите. Обичат си драмите със сълзи, сополи и измислици до безкрай. Наистина не разбирам какво не му харесват на сериала. Актьорите са подбрани перфектно, сценографията е на изключително ниво, сценарият дотук е достатъчно динамичен, жив, интригуващ, чувствен. Персонажите се представят достатъчно пълно и задълбочено, дори психологически образите са обогатени в сравнение с книгата, с доза съвременен поглед. До този момент няма зацикляне и дългите протяжни сцени, които пълнят другите сериали. Заснет е по най-добрия начин, като филм. Нямам обяснение. Може би по-младото поколение не проявява интерес към тази епоха? Предпочитат да гледат съвременни сюжети с хубави богаташки къщи, яхти, скъпи коли и тоалети.
За мен сериалът до този момент е идеален и силно се надявам да не се поддават на обичайния натиск от страна на зрителите, който много пъти е довеждал до фиаско проекти.

Един много добре направен клип.

Скоро ще изпишем темичката, а Снежка като я няма какво ще правим?    Cry   newsm78

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 09:14 от Moniiica

# 711

Дали ще се окажат братя или не предстои да разберем.

# 712
Terzieva, интересно предположение за Селим. Thinking Има вероятност, според мен. Peace
Мони, при рейтинга трябва да се вземе предвид, че в същото време тече музикалният формат "Гласът на Турция" По принцип тези риалита имат висок рейтинг и не случайно в България големите телевизии пускат да се състезават едновременно музикални формати. Peace
Иначе направо паднах, като четох снощи мнението на рускините под статията за Савджъ. Първо твърдят, че по- добра версия от първата няма, сега се оплакват, че имало промени при персонажите. Не мога да разбера какъв им е проблемът. ooooh!
Цитат
Може би по-младото поколение не проявява интерес към тази епоха? Предпочитат да гледат съвременни сюжети с хубави богаташки къщи, яхти, скъпи коли и тоалети.
Надали в това ще да е проблемът, тъй като историческият сериал ВВ е хит в момента.

# 713
Здравейте, момичета  Hug Още малко остава до края на работния/учебния ден  Simple Smile
Ех, като си помисля, че утре можеше да има епизод и да си го чакам с нетърпение....жалко.
Не мога да разбера тази работа с ниския рейтинг Tired ние тук сън не спим и гледаме на 3 различни езика  Crazy Силно се надявам да не повлияят много върху сценария и да  го променят към по-лошо.
( най-голямото ми желание е за щастлив край , не искам да стане като в "Нарекох я Ферия")

# 714
Да и аз не мога да ги разбера туркините, какво не им харесва на сериала-млади, готини актьори, любов, интриги..., сълзи и т.н. Типичен сериал , но и каква игра добра и стойностна....Не знам....много ми странна психиката им, все да реват ли искат newsm78

# 715
Здравейте Hug
Съгласна съм малко да осъвременят сценария,да има и изненади...но в рамките на нормалното.Само да не го сапунисат излишно ooooh!

Обърнете внимание на заглавието-"Новата жена на Бали бей" Joy

# 716
Терзиева, валия, не е достатъчно сълзлив. Трябва да е такъв, че да те доведе до дълбока депресия и да ти иде от безнадежност да се гръмнеш. Ей такива ги обичат турците.
Мен по принцип малко ме интересува рейтинга, след като ми доставя удоволствие и чакам следващия епизод с детско нетърпение. Единственото ми притеснение е, че може да съсипят първоначалната идея в името на някакъв си рейтинг.

Мони, при рейтинга трябва да се вземе предвид, че в същото време тече музикалният формат "Гласът на Турция" По принцип тези риалита имат висок рейтинг и не случайно в България големите телевизии пускат да се състезават едновременно музикални формати. Peace
Иначе направо паднах, като четох снощи мнението на рускините под статията за Савджъ. Първо твърдят, че по- добра версия от първата няма, сега се оплакват, че имало промени при персонажите. Не мога да разбера какъв им е проблемът. ooooh!
Цитат
Може би по-младото поколение не проявява интерес към тази епоха? Предпочитат да гледат съвременни сюжети с хубави богаташки къщи, яхти, скъпи коли и тоалети.
Надали в това ще да е проблемът, тъй като историческият сериал ВВ е хит в момента.

Лийче, и аз се надявам този "Глас" скоро да приключи и рейтинга да се нормализира, защото няма причини да не е така. Рускините не са важни в случая, по-важен е турският зрител каква оценка ще даде. А при рускините забелязвам голям обрат в мненията. Вече почти не се обсъжда старата екранизация, почти всички са във възторг от новата. Дори и в началото да имаше мнения против Фахрие, сега повечето я харесват. По отношение на Бурак нямат абсолютно никакви забележки.  Laughing Единици са критикарите на сериала.
А що се отнася до ВВ, там успехът се базира на това, че сериалът е исторически и пресъздава най-славната и романтична част от тяхното минало. Както ние се гордеем с нашия "Златен век" при Симеон, така и те със Сюлейман Великолепни.

# 717
Moмичета ,както винаги сте на ниво !  bouquet Hug
Монииии клипчето е супер ,по инерция търсих да го лайквам хахаха Wink
Всички сте сложили толкова хубави снимки ,за което благодаря! Heart Eyes

# 718
  • София
Според мен този сериал изобщо не го касае рейтинга  newsm78  и е с договорен брой епизоди. Та това е класика, екранизирана не знам колко пъти и ТИМС са наясно с това. Така, че не може да се чака бум след като е ясен финала.  Hug И сериала ще си го бъде  Peace да си гледат меко казано "работата" рускините.

# 719
 Shatzi на нас рускините не са ни проблем. Сериозното безпокойство идва от намесата на продуцента Тимур Савджъ, който е недоволен от ниския рейтинг. Освен ако информацията не е вярна...аз посочих източника.

Аз като вас, момичета, харесвам много сериала именно такъв, какъвто е. Ако го направят "динамичен" както се и усети от фрагмана - Селим изпечен злодей, отровител и предател; Кямран арестуван; жестоки интриги, драми - аз ще съм разочарована. Искам си човешката история за живота и любовта на едно младо и смело момиче.
Както се казва, ще поживеем - ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт