Отговори
# 480
http://www.youtube.com/watch?v=AQ9zeDd0mpg
Скрит текст:
Мине Тугай го туитна преди малко Blushама много е яко Winkта да ви го покажа и на вас Partyна някой може и да му хареса този тип музика и пеене Flutter

На мен, на мен! Hug Hug Hug

Ди Hug Hug Hugи на менннннннн

# 481
  • София
Хелоуууууууу  Hug

Сисунко дека одиш  newsm78 тамън щях да питам за тебе   bouquet

Сисунчии  Heart Eyes Hug Hug Hug етоо само ти си забелязала липсата ми   Crossing Arms Mr. Green оффф не питай имах малко разправии, работа, днеска до Пл, че имахме пак работа  ooooh! отчаяла съм се, че по тия молове нищо няма  ooooh! Sick и май ще си ходя гола и боса  Joy Joy

Ааа пак си се преоблякла  Mr. Green  Joy
ах милата почивка няма ли вече за тебе  Hug

ами преоблякох се с мой дизайнерски дрешки  Mr. Green имам си собствен мол вече  Joy

Сис  Hug Hug почина се от едното ама другото почивка няма  Confused ooooh!

Ехеее аз от колко време не съм влизала,та чак и собствен мол отвори  Mr. Green ама са уникатчета   Joy Joy

# 482
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оооо, Пипеее...хош гяльдин къз! Hug Heart Eyes Hug
Сени чок йозледъм... Heart Eyes

# 483
  • София
Оооо, Пипеее...хош гяльдин къз! Hug Heart Eyes Hug
Сени чок йозледъм... Heart Eyes

И на мен ми беше много мъчно за вас Кукууууу  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Ама отсега нататъка май ще е така  Cry

Утре ще дадат 3 еп на ПО аз сега гледам втори, много ми харесва как си спомня моменти с истинското си семейство Яман  Heart Eyes

# 484
е Сис вчера му беше сефтето не е отворен много отдавна  Joy Joy

# 485
  • София
Охххххххх и как излиза и сяда пред басейна и я пусат готината мелодия  Heart Eyes много тъжноо  Cry и много готин Чааааа  Crazy Heart Eyes и после всичко оплескаха  ooooh! Mr. Green Joy охх и баш като на собствен син му говореше адвоката  Heart Eyes

# 486
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
http://www.youtube.com/watch?v=AQ9zeDd0mpg
Скрит текст:
Мине Тугай го туитна преди малко Blushама много е яко Winkта да ви го покажа и на вас Partyна някой може и да му хареса този тип музика и пеене Flutter

На мен, на мен! Hug Hug Hug

аз всичко на ZAZ харесвам, благодаря  Hug Hug Hug

# 487
  • София
Момичета Cry
Скрит текст:
ние май ще ходим до исул, че мама от няколко дни я боли рамото страшно много и сега се качи и заплака от болки ама се инати сегаааа  ooooh! Cry Cry

# 488
И квооооооооооооооо  newsm78  Laughing

п.п. Зизо ма мноу пишиш чи и кат са зашита некой път не мойм фаним нишкята  ooooh!

# 489
Момичета Cry
Скрит текст:
ние май ще ходим до исул, че мама от няколко дни я боли рамото страшно много и сега се качи и заплака от болки ама се инати сегаааа  ooooh! Cry Cry
spoko  Hug Heart Eyes Айде заведи я и после да кайш кво е станало.... ooooh!

# 490
Виждам, че тук има весела седянка, но искам да питам дали има потребителки krustica, berska иdidka_87, които са отговорни за некадърните и неграмотни субтитри, които са в сайта видеоклип.бг Човек не може да разбере нищо от Огледален свят заради тия неграмотни самозванки, които като правят нещо по-добре да го правят както трябва, или да не го правят въобще!

# 491
Ох, Хазал в лилавичко  Peace
Серката как пък малко не ми хареса значи. Ядосвам се на себе си  Crossing Arms Напъвам се, ама ..........  Tired

Червеното повече й отива.

Да, по-бива с червено, но ми я някак бозава.........не, че е задължително да я харесвам, ама поне опитвам  Tired

Аз имах в предвид Хазал.   Joy  Нещо туй лилаво точно много не й оди.

# 492
И квооооооооооооооо  newsm78  Laughing

п.п. Зизо ма мноу пишиш чи и кат са зашита некой път не мойм фаним нишкята  ooooh!
Еми не чети бе мило....аз си я хващам има хронология...не е по-дълго от обикновено. Като те затруднява подмини и толкоз. Peace Hug

# 493
Момичета Cry
Скрит текст:
Сис дано не е нещо сериозно  ooooh!

# 494
Момичета Cry
Скрит текст:

spoko Hug

Общи условия

Активация на акаунт