Бебоците на Варна

• 22 359
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
Сноу, те изобщо не са кожа, плат са и двете неща. Помня, че навремето един стар панталон от жълт стана черен, ама сега знам ли  newsm78
Щом е плат не би трябвало да е проблем да ги боядисаш Simple Smile

# 151
  • UK
Здравейте мами, как сте? Hug

Ние от една седмица сме в пълен състав у дома Heart Eyes засега, се справям, сам-самичка с двете бебонки, надявам се и занапред да ми се отдава Crazy

Искам да ви попитам, имате ли, от онези люлки тип шезлонг и изобщо заслужава ли си покупката на такава?  bouquet

Аз засега ги държа в креватчетата и ако много им стане безинтересно там Crazy ги слагам в кошниците за кола, нашите са на Чико и имат фукнцията тип люлка  Mr. Green
Обаче съм се замислила и за тези люлки, които са на ток, ако се сещате, има на Фишер прайс, на Кангаро подбни, аз зяпам из продавалника за тях Blush

# 152
Здравейте,честити бебчета kokona20 и браво,че се справяш сама!Относно люлките аз ползвах на Кенгуру на ток ползвах е силна дума,защото бебчо не обичаше да стои в нея много, много.Бързо му писваше и общо взето спокойно можех да мина без нея(добре че не сме я купували,дадоха ни я да я ползваме).Но всяко детенце е различно...на твоите може и да им хареса!Иначе е чудесна,че не е на батерии,но като недостатък за мен е че е доста обемна и трябва да стои на земята,а има шезлонги,които могат да се слагат на дивана или леглото.Мое мнение,дано съм ти била в полза!
Да са здрави сладкишите ти пожелавам и много послушни!

# 153
Сноу, майчинските за януари ги пуснаха през декември. Първо изплатиха декемврийските, след няколко дни и януарските. Вече чакаме за февруари.
Ако имаш ПИК, провери в сайта на НОИ.
Кокона, честито ви изписване на Теа. И на нас ни дадоха такава люлка, но на батерии. Моето дете в началото заспиваше там, но той обича по корем да стои и в последствие не му харесваше вътре, плачеше. Общо взето и един чифт батерии не сме изхабили от люлеене. Мисля да я пера и да я връщам, поне мамата, която ни я даде да я пуска в продавалник.
Това се отнася само за моят син, братовчедка му я ползва до 7-мия месец, докато не взе да я обръща.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 10:47 от girlinblue182

# 154
  • UK

*polka*
Много ти благодаря, ще рискувам с покупката и тогава аз Wink

girlinblue182 благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 15:32 от kokona20

# 155
Гърлче, през 2-та половина на декември изплатиха за XII'13, а в началото на февруари ще чакаме за I'14 (най-вероятно на 04.02.).

# 156
Е, аз защо получих два пъти пари през декември?
И какво коментираха Юлките? Искаш да кажеш, че ще имаме още париии? Simple Smile)) Това ще е много хубава новина!

# 157
Предполагах , че януарските ще ги пуснат началото на февруари , но ми се искаше да е по рано Simple Smile))

# 158
Всички би трябвало да сме получили 2 пъти пари през декември:
- веднъж в началото - за XI'13
- около средата - за XII'13 (предколедно)
По-другата седмица - пак  Grinning

# 159
Е,нещо хубаво да се случи! Simple Smile

# 160
Гърлче  Hug

# 161
Момичета, някоя да знае къде мога да открия кашите на Holle? На гаражите на Чаталджа дали ги има?

# 162
Бени, не съм запозната, да си призная, нямам и спомен дали ги има по Бебе Борсите. Ако имам път натам, ще хвърля едно око!

# 163
  • varna
Аз никъде не съм виждала такива, но утре като ходя за пюрета ще погледна все пак на Колхозния.

# 164
Благодаря ви! Харесала съм едни каши с просо. Преди време се предлагаха в един био магазин на ул.Пирин, но в момента нямали. Ако ли не - от някой сайт ще поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт