Детски колички,столче за кола,кошарки от JUMBO

• 8 848
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте!Понеже съм нова тук не намерих в нета подходяща тема,за това ще питам.Ще си имаме бебок зимата и наскоро ходихме в Джъмбо.Страшно много си харесах една комбинирана количка за 300 лева - марка не погледнах,но беше черна с бежаво.Та въпросът ми е има ли мами,които да са купували оттам колички,кошче за кола и производни,защото цените ми се видяха поносими и на пръв поглед не личи да са много некачествени?Благодаря предварително

# 1
Здравейте , и количката и кошарката ми са от Джъмбо.Количката е Babystar черно и червено,мисля,че беше 200лв и отделно взех зимен кош за 100 лв.Много съм доволна,лекичка,много маневрена.Кошарата не помня каква марка е,но беше най скъпата в магазина около 100 лв,с повивалник ,интерактивна гимнастика,синьо зелена с овце  Simple Smile Много съм доволна и мисля столчето за кола пак да е от там.Успех в покупките!

# 2
  • София
Стол за кола не бих купила някаква куче марка, това за мен е най-важната покупка и бих отделила максимума за нещо, максимално сигурно и изпитано, минало краш тестове с добри резултати и т.н.
По чуждите сайтове има добри оферти за качествени продукти.

За кошара и количка да кажем повече бих рискувала. Въпреки, че за 100 лв, по-точно бих си взела дървена кошарка от икеа.

# 3
Стол за кола не бих купила някаква куче марка, това за мен е най-важната покупка и бих отделила максимума за нещо, максимално сигурно и изпитано, минало краш тестове с добри резултати и т.н.
По чуждите сайтове има добри оферти за качествени продукти.

За кошара и количка да кажем повече бих рискувала. Въпреки, че за 100 лв, по-точно бих си взела дървена кошарка от икеа.
В Джъмбо има и китайски столчета но  мисля,че стол на Fisher Price не е боклук.

# 4
  • София
Фишър са чудесна фирма за играчки, шезлонги и люлки, но не и за столове за кола.

# 5
Фишър са чудесна фирма за играчки, шезлонги и люлки, но не и за столове за кола.
Колата на Сам веднага я разпознах,но столчетата тепърва ги разучавам  Wink

# 6
  • София
Каква кола? Rolling Eyes
За столовете наистина бих ви препоръчала да проучите марките, да изберете най-сигурното, което може да си позволите и после да търсите стола(ако трябва с доставка от чужбина, може да излезе на половина и по-евтино от  цените у нас, зависи от марката и модела и моментните промоции), не  каквото има в Джъмбо.

Ако не може да отделяте за кошче и отделно след няколко месеца за стол, има и добри 0-18 столове, които се ползват от раждането до към 4-тата годинка.

# 7
Каква кола? Rolling Eyes
За столовете наистина бих ви препоръчала да проучите марките, да изберете най-сигурното, което може да си позволите и после да търсите стола(ако трябва с доставка от чужбина, може да излезе на половина и по-евтино от  цените у нас, зависи от марката и модела и моментните промоции), не  каквото има в Джъмбо.

Ако не може да отделяте за кошче и отделно след няколко месеца за стол, има и добри 0-18 столове, които се ползват от раждането до към 4-тата годинка.
Аватара Ви Simple Smile  Шевролет Импала . Кои марки според вас са надеждни?

# 8
  • София
хахахах Колата на Сам Simple Smile Колата на Дийн бих казала Simple Smile

За столовете, зависи каква категория търсите. Като цяло Бритакс-Рьомер, Макси Кози, Кидди, Сайбекс, някои на Конкорд, някои на пег перего, като цяло вариантите с изофикс са по-сигурни, ако колата има, но и по-скъпи, най-сигурни са столовете предлагащи  пътуване с гръб към движението максимално дълго и т.н.
Специално на бритакс рьомер, много често има  хубави намаления в английските сайтове и на колички и на столове.
Иначе всеки може да види и прецени според резултатите на краш тестовете в последните 5-6 години, кой стол как се е представял... в adac.de има инфо за доста столове.

# 9
хахахах Колата на Сам Simple Smile Колата на Дийн бих казала Simple Smile

За столовете, зависи каква категория търсите. Като цяло Бритакс-Рьомер, Макси Кози, Кидди, Сайбекс, някои на Конкорд, някои на пег перего, като цяло вариантите с изофикс са по-сигурни, ако колата има, но и по-скъпи, най-сигурни са столовете предлагащи  пътуване с гръб към движението максимално дълго и т.н.
Специално на бритакс рьомер, много често има  хубави намаления в английските сайтове и на колички и на столове.
Иначе всеки може да види и прецени според резултатите на краш тестовете в последните 5-6 години, кой стол как се е представял... в adac.de има инфо за доста столове.
Дам Дийн Simple Smile Благодаря за информацията.

# 10
 newsm78  нещо ми се върти в главата, че преди около година от Комисията за защита на  потребителите принудиха Джъмбо да изтегли някакъв модел лятна количка.... има такова инфо някъде по темите за бебешката количка, но не ми се рови

# 11
  • София
да, имаше една от техните най-простите  и евтините, които бяха.

# 12
Ами в крайна сметка избрахме количката и кошарката.За количка се влюбих в Бертони Карера само че модела от 2012 триколката,а за кошарка съм се спряла на Cangaroo Relax другото ще избираме в движение,но благодаря за информацията Simple Smile

# 13
  • Пловдив
Нашата количка също е от Джъмбо. Още като я видях се влюбих в нея, но я взех с големи притеснения, защото там можеш да я гледаш само отдалече и второ заради негативните коментари за Джъмбо. Много съм доволна, лекичка и минава навсякъде. Сменяеми кошове, можеш да си регулираш нивото на дръжката, големи гуми, удобна спирачка. Всичко, което търсех за малко пари. Добра имитация на някои доста скъпи колички. Единствения и недостатък е това, че сенника на коша за новородено е доста малък. Предполагам, че един чадър ще реши проблема, ние минахме без него.

Столчето на фишър прайс също ни е от там, но изобщо не съм доволна. До сега съм го слагала в 4 различни коли и на нито една не стигнаха коланите да го закопчае. Явно е по-обемно от необходимото. За сега нямаме собствена кола и се возим изключително рядко, скоро ще купуваме и тогава задължително ще купя ново.

# 14
Здравейте!Понеже съм нова тук не намерих в нета подходяща тема,за това ще питам.Ще си имаме бебок зимата и наскоро ходихме в Джъмбо.Страшно много си харесах една комбинирана количка за 300 лева - марка не погледнах,но беше черна с <span class="corrected">бежово</span>.Та въпросът ми е има ли мами,които да са купували оттам колички,кошче за кола и производни,защото цените ми се видяха поносими и на пръв поглед не личи да са много некачествени?Благодаря предварително

Здравейте, погледнете тази обява: https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9318496993 … D1%87%D0%BA%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт