Новите ни козметични похождения 48

• 67 538
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
 LOSHKA, маската за очи и устни от ДМ ли я взе? Каква е цената и?

# 151
Zeraphine, от Лили, 2.85лв, има 4 отделни дози /4х1,5ml/  Peace

# 152
  bouquet Много ти благодаря за отговора, непременно ще си взема и ще пробвам.

# 153
Bebolinka82,видях че си си взела Dreamtone на Ланком,може ли да споделиш отзиви. Прикрива петна само или ги и премахва? Каква разлика има между него и един тониран крем що се касае до цвят и покритие.
Доволна ли си?

Много съм доволна, никога не съм виждала толкова бърз резултат преди. Полвах семпъл от 5мл за около 2 седмици преди да купя голямата разфасовка и кожата ми се подобри неузнаваемо. Имам(х) доста червени петна от стари пъпки и кафяви хормонални петна по бузите и скулите, както и като цяло кожата ми беше доста повяхнала и сива, за тези 2 седмици кафявите петна намаляха с 30-40%, червените петна изчезнаха и кожата ми стана много свежа. За мен си струва всяка стотинка. Дори откакто го полвам не съм слагала фдт или коректор.
Ползва се само вечер и няма цвят, не е тониран крем, а серум който се слага преди крем за лице. Обаче е доста силен и при мен първите няколко дни излязоха няколко пъпчици.
Задължително го пробвай преди да го купиш. Peace

# 154
  • Torino,IT
Мерси за отговора.

# 155
  • в 1001-та нощ
В този пост - само прелести от МАС (очарована съм от обслужването  Peace )

3 червила от Ретро Мат серията:

3 молива

# 156
  • в 1001-та нощ

# 157
Този тризъбец на Кларинс е прекрасен. Само да го направят в кафяво, че черното не ми стои добре.

# 158
Аленка, кой е първият молив?

От менсъщо МАС: червило By Design, очна линия Blacktrack, четки 242 и 224.

# 159
# 160
  • Sofia
010

Сега ме сърбят ръчичките и за по-светъл цвят  smile3508 Някой има ли случайно 080 (най-светлия) да каже има ли въобще цвят или е само мазничко?

# 161
  • в 1001-та нощ
Аленка, кой е първият молив?

...

MAC Pearlglide Intense Eyeliner Undercurrent -  a blue-based teal with green-gold and teal shimmer. It has good color payoff in a single pass. Urban Decay Junkie is nearly identical - http://www.temptalia.com/mac-pearlglide-intense-eyeliners-review-photos-swatches

# 162
Аленка в един и същ ден сме пазарували, само че в различни молове Sad
Обожавам да пазарувам в София, ето скромния резултат

Получих много подаръци
От Лили си взех безцветния моли на she
и този страхотен ФДТ, никога не съм харесвала Мейбелин, с този продукт ме изненадаха, опитах го защото вкусно ми изглеждаше, като пяна на кафето, толкова е лек и лесен за нанасяне, с добра покривност , обаче с абсолютно естествена визия.

# 163
  • виртуално

# 164

Общи условия

Активация на акаунт