Новите ни козметични похождения 48

• 67 409
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
Моля за снимки и отзиви за Кларинс-ката палитра  Praynig (в грим или МАС темата)  Heart Eyes

# 511
  • Torino,IT
Bebolinka,страхотни придобивки,честити да са ти!
Сподели като натрупаш впечатления от двете палитри. За кларинс съм по-скоро любопитна,а тази втората не.съм я срещала по магазините,откъде я купи? Много ми допада като цветове.
Любопитна съм и за.сета на Бенефик.....какво съдържа?
Мерси предварително.

# 512
За втори път този крем Peace

и

# 513
# 514
Dior Backstage Brush Large Eyeshadow Brush

# 515
Денси за какви цели ще я ползваш четката?
За кореция или за консилер, или за нещо друго?

# 516
Моля за снимки и отзиви за Кларинс-ката палитра  Praynig (в грим или МАС темата)  Heart Eyes

Аленка, тук има хубави снимки и суочове : http://www.escentual.com/blog/2013/10/07/clarins-the-essentials- … make-up-palette/. Палитрата ми хареса защото има топли и студени цветове, два мат цвята. Количестото им е прилично особено за цената. Обикновено 5-ците им са по £30-31, тази с 10 цвята е £35. Цветовете са минерални и много меки и лесни за нанасяне и блендване. Пробвах ги самостоятелно и не са силно пигментирани като УД, но на мен това ми харесва, не харесвам прекалено метално-бляскави сенки за дневен грим. Имат прилична пигментация така да кажа. Нанесох ги също върху някакъв техен праймър с цвят на кожа, нещо като Мак пейнтерли пейнтпот и резултата беше доста по-силно пигментирани и бляскави сенки. Така, че може да се ползват по различни начини.
Според мен е много добра палитра за любителите на неутралните цветове.  Peace

# 517
За сенки и за всичко което ми харесва как се получава с нея. Консилер не знам какво е, но коректор не използвам аз.

# 518
  • в 1001-та нощ
bebolinka82  Hug мерси  Heart Eyes

# 519
За сенки и за всичко което ми харесва как се получава с нея. Консилер не знам какво е, но коректор не използвам аз.
Корекция като казах имах предвид  контуриране Laughing
ок разбрах за какво ще я ползваш. Peace

http://en.wikipedia.org/wiki/Concealer

# 520
  • USA, Steak State
Корекция като казах имах предвид  контуриране Laughing
ок разбрах за какво ще я ползваш. Peace

http://en.wikipedia.org/wiki/Concealer

На български коректор за под очите или течен/кремообразен коректор. Simple Smile

# 521
Благодаря, разбрахме се! Hug  bouquet
Ако ми хареса четката за очи на Диор ще поръчам и новата им скосена за руж.

# 522
Bebolinka,страхотни придобивки,честити да са ти!
Сподели като натрупаш впечатления от двете палитри. За кларинс съм по-скоро любопитна,а тази втората не.съм я срещала по магазините,откъде я купи? Много ми допада като цветове.
Любопитна съм и за.сета на Бенефик.....какво съдържа?
Мерси предварително.

Много благодаря.  Hug
За Кларинс писах малко по-рано. Другата палирта е на английска марка Barry M известна с лаковете си, но видях че имат и палитри от скоро и реших да ги разгледам. Много ме впечатли, има прилична пигментация и са меки и лесни за нанасяне и блендиране дори и матовите цветове. Е, леко стоят брашняни и падат при нанасяне, но за цената си от £6.50 не може да се иска много. За прохождащи в гримирането е супер.  Peace
За теб, доколкото съм виждала си фен на хай енд козметика и не я препоръчвам, но за дами които не могат да си позволят да дават много пари за палирти е много добра! Peace
Има я тук: http://www.boots.com/en/Barry-M-Natural-Glow-Eye-Shadow-and-Face … -Palette_1395364/

Сета на Бенефит съдържа мини кремообразен фдт, мини бронзъра им Hoola, и мини спирала Badgal.  Peace

# 523
15 GRAPHITE GLAM

# 524
Моите отдавна мечтани

Скрит текст:
Make up Atelier T17 (сатен)

Make up Atelier T06 (сатен)

Make up Atelier T19 (мат)

Ох, строших се от издирване по страниците, за да намеря този пост. Grinning
г-жа Стихийно бедствие, може ли да кажеш откъде си взе тези симпатични петцветни палитри?
И също така да споделиш дали си доволна и на каква цена са Embarassed

Изглеждат хем достатъчно големи и разнообразни като възможни комбинации за грим, хем достатъчно компактни, за да се носят в дамска чанта или багаж (поне доколкото си представям размера им). newsm78

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 10:34 от BeeJuis

Общи условия

Активация на акаунт