Новите ни козметични похождения 48

• 67 419
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Вече трета опаковка от:

# 707
Вече трета опаковка от:

Страхотен фон дьо тен Simple Smile Аз също съм третата на опаковка и отново ще си го взема  Rolling Eyes

# 708
  • Somewhere far away
един тъмно зелен лак на Флормар - гел лак пише... каквото и да означава това Grinning LD

# 709
  • София
От днес:

- 50 ml.

# 710

Флормар 427 - мн. ми харесва тоя цвят

Скрит текст:

И едно много съмнително микрофибърно ръкавиче, дето махало грим само с вода Rolling Eyes
Аз със гел ще си го ползвам, ама за пръв път виждам такова. Някой ползвал ли е?

# 711
Liquid Facial Soap Mild - ползвам го от доста време и много си го харесвам  Grinning
Superdefense SPF25 - отдавна спрях да броя опаковките, които съм купила. Много добре ми се отразява на кожата  Heart Eyes
За първи път го купувам. В интернет има доста различни мнения, но на мен ми хареса, че е Оil free и Fragrance free и реших и аз да го пробвам.
Taupe Dеlicat

# 712

И едно много съмнително микрофибърно ръкавиче, дето махало грим само с вода Rolling Eyes

уж маха, но реално не много, т. е. сваля нетежък грим от очите, трудно спирала, по-сериозен фдт изобщо
ако сложиш гел върху него, става обикновено парцалче  Laughing

# 713
Веси,за мен муса изсушава повече от шишетата.Но има по-добро покритие.Предполагам на нормална кожа ще стои прекрасно.Аз много го харесвам,имам го от няколко месеца и съм много доволна. Поръчах го от ибей,излезе ми по-малко от 40 лева и за няколко дни беше у нас.

# 714
  • София/Бургас
уж маха, но реално не много, т. е. сваля нетежък грим от очите, трудно спирала, по-сериозен фдт изобщо
ако сложиш гел върху него, става обикновено парцалче  Laughing

Аз има такова на Агива. Маха всичко. Абсолютно всичко - тежък грим, спирала, очна линия и само с вода. Само с него си махам грима от над 4 години. 

# 715
Веси,за мен муса изсушава повече от шишетата.Но има по-добро покритие.Предполагам на нормална кожа ще стои прекрасно.Аз много го харесвам,имам го от няколко месеца и съм много доволна. Поръчах го от ибей,излезе ми по-малко от 40 лева и за няколко дни беше у нас.

Аз съм с нормална към комбинирана кожа и шишето ми беше ужасно сухо (варианта за комбинирана кожа)  Wink Щом това изсушава още повече, явно ще си го спестя. Поне докато не дойде тук и не си взема пробичка  Wink

# 716
Ами,аз не съм критерий,защото кожата ми е ужасно суха.Ползвала съм го през интервали и понякога ми е бил идеален,понякога не.Самата консистенция е много креместа,но попива идеално.Знам,че харесваш Макс Фактор 3 в 1,той определено има повече покривност,аз го смесвах с бб-то на скин,защото също ми идваше сух самостоятелно.Та щом той ти допада,значи и муса ще ти пасне идеално.Определено си заслужава покупката,много му се радвам Hug

# 717

*Urban Decay Rebound Palette
*UD Primer Potion
*X eyeshadow
*Secret Service eyeshadow

# 718
Жаки сега ли ти дойдоха?
Защото имам усещане че доста отдавна ги поръча.

# 719
Жаки сега ли ти дойдоха?
Защото имам усещане че доста отдавна ги поръча.
Да, днес. Един месец ги чаках  Confused

Общи условия

Активация на акаунт