Новите ни козметични похождения 48

• 67 457
  • 722
  •   1
Отговори
# 75

Dior Meteore (661) Diorshow Fusion Mono Eyeshadow

# 76
  • Варна
Дени, лесно ли се справяш с тази очна линия?

# 77
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Chanel Hydra beauty serum

http://coquelicotta.com/?p=10772

OPI San Francisco collection - Embarca-dare ya!

Nail Tek II intensive therapy

# 78
- на импала #7 за руж

# 79
Да Маришка, много лесно се работи с нея и става много тънка линия, каквато аз харесвам. Супер икономичен продукт траещ точно една година при почти ежедневно ползване. Дано и новата е така. Току що прибрах миналогодишната есенна, но им още и днес си бях с нея преди да купя новата.

Искам и аз Имапала за руж и въобще всичките им четки, защото са супер готини, а са без пари. Много добро качество, страшно ме изненадаха. Паднат ли ви никога не ги пропускайте. Тази за фон дьо тен, бояджийската е чудна за 6 лв.

# 80
Скрит текст:

Подариха ми ги. Иначе не бих си купила спиралата. Но като я пробвах ми хареса.

# 81
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Чакам отзив, че й се каня  Peace

# 82
според мен е идеална за 6те си лв., но все пак я пробвах веднъж, преди да я "изпера"
сега съхне и ще пиша по-натам

другата, която си взех /не знам защо не писах горе  Crazy/ е:

- за почистване на порите, завършва с плътен сноп мекички косъмчета

# 83
# 84
  • Варна
Да Маришка, много лесно се работи с нея и става много тънка линия, каквато аз харесвам. Супер икономичен продукт траещ точно една година при почти ежедневно ползване. Дано и новата е така. Току що прибрах миналогодишната есенна, но им още и днес си бях с нея преди да купя новата.
Благодаря ти   bouquet Ще посетя БЗ Simple Smile

# 85
Искам и аз Имапала за руж и въобще всичките им четки, защото са супер готини, а са без пари. Много добро качество, страшно ме изненадаха. Паднат ли ви никога не ги пропускайте. Тази за фон дьо тен, бояджийската е чудна за 6 лв.
Много странно, аз тази за ФДТ я купих за 3лв от едно магазинче. Laughing Но там май нямаше голямо разнообразие, но пък знам един друг магазин, където може да се намерят повече продукти на Импала.

# 86
  • София
От днес:

- MAC Viva Glam I Lipstick

# 87

Тази за фон дьо тен, бояджийската е чудна за 6 лв.
Аз тази за фдт съм я имала и ѝ паднаха космите след точно 2-3 ползвания. Отлепиха се всичките наведнъж. А и като изработка ми беше много грозно направена, все едно от магазин за левче...даже и левче ѝ е много

# 88
  • София

MAC Runway hit, Steady going и Ruby woo  Heart Eyes

# 89
  • София
50 Natural

Общи условия

Активация на акаунт