Новите ни козметични похождения 48

• 67 527
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

# 257
Две неща на Малинка за проба  Sunglasses
- в зелен цвят. Ако ми хареса спиралата, ще си купя и още цветове. Имаха богата гама - синьо, лилаво, кафяво, лешниково
- пудра, на усещане е много добре
  Heart Eyes

# 258
  • някъде под слънцето...
Глезотийка за косата

и  за  увели4аване на ефекта между терапиите

# 259
  • в 1001-та нощ
Веси, очаквам отзиви  Blush четката на спиралата не ми вдъхва доверие  newsm78 Rolling Eyes

# 260
Веси, очаквам отзиви  Blush четката на спиралата не ми вдъхва доверие  newsm78 Rolling Eyes

Всъщност и на мен  Mr. Green Но цвета много ми хареса и реших да пробвам  Sunglasses

# 261

Всъщност и на мен  Mr. Green Но цвета много ми хареса и реших да пробвам  Sunglasses
Веси, как си избра точната пудра? Аз вчера бях там, но не можах да преценя кой нюанс ще ми стои добре и реших да не рискувам изобщо. Взах си за проба две единички сенки в зелено и розово. Предложиха ми и база за грим и лице в едно, но не ми вдъхна много доверие и не я купих. Ще чакам отзиви първо.

# 262
Веси, как си избра точната пудра?

Ами гледах да е по-тъмна и с жълт (но не оранжев) отенък. Такива ми стоят най-добре. Взех една и мисля, че ще ми е ОК. Ще я пробвам в понеделник как ще стои върху ФДТ  Wink Тогава ще пиша коментари.

# 263
Heart Eyes
в няколко бройки.

MAGNOLIA BARK NIGHT
Heart Eyes

Chanel Variation
Heart Eyes

Maybelline Master Shape Dark Blond (Brow Pencil)

Подарък 2 бр. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 19:36 от densi

# 264
Decleor  да не би пак да са го пуснали в някое списание? И ако да, в кое?  Hug А, всъщност това какъв крем е точно (малки са буквите на картинките и не ги виждам)  Blush

# 265
  • Велико Търново

# 266
  • Belgium
Decleor  да не би пак да са го пуснали в някое списание? И ако да, в кое?  Hug А, всъщност това какъв крем е точно (малки са буквите на картинките и не ги виждам)  Blush

Да, в Грация е и сега цялата тема ще се напълни с него  Grinning

# 267
  • в 1001-та нощ
а какъв е продуктът?  Rolling Eyes

# 268
  • Belgium
Рол он против бръчки на Деклеор  Peace

Ето този: http://www.decleor.com/produit.php?id=1747

# 269
  • София
Отново:

Общи условия