Новите ни козметични похождения 48

• 67 551
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Току що поръчано от Ягодката: Shiseido The Makup Silky Eye Shadow Quad

# 241
  • в 1001-та нощ
много са хубави тези палитри  Heart Eyes не знаех, че там ги има  Heart Eyes

# 242
# 243
  • София, Лагера
Има ги и в момента са намалени на 27.50
!

# 244
# 245
  • Бургас
Има ги и в момента са намалени на 27.50
!
Понякога човек попада там на интересни неща рано сутрин, докато чака "още 5 мин, мило" да се излюпи от леглото.
Това на YSL също го поръчах, макар че е рисково без опаковка, но за 29лв... Simple Smile

# 246
Здравейте,   bouquet
Не знам дали това е точната тема, където да питам, но искам да си купя хубав нощен крем и кремче за около очи. До сега не съм обръщала достатъчно внимание на лицето си и съм започнала да се сбръчквам  Sad. На 34г. съм, с нормална кожа.
Приемам предложения всякакви! Hug

# 247
# 248
  • на последния етаж

Момичета, кой от коректорите да си взема: Fit me или Eraser - каква е разликата (трябва ми нещо, което да не стои изкуствено и като маска, но да е и покривно). Благодаря!

# 249
От  размяна

МАС vanilla pigment

MAC Nebula Pigment

MAC Later Pigments

MAC Moonlight Night pigments

МАС Antique Green pigments

MAC Chocolate  Brown pigments

MAC Dark Soul pigments

MAC Surf the Ocean Crushed Metallic без сивото

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 23:52 от г-жа Стихийно бедствие

# 250
  • Sofia

Момичета, кой от коректорите да си взема: Fit me или Eraser - каква е разликата (трябва ми нещо, което да не стои изкуствено и като маска, но да е и покривно). Благодаря!

Аз имам Eraser-a и е много добър  Peace Не изсушава, не влиза по линиите, не седи като маска. Fit me не съм ползвала, не мога да кажа нищо. Мисля, че разликата е възрастовата група - Eraser-a е за около 30+, а Fit me за по-млади момичета.

# 251
Аз използвам Fit me. Един от най-добрите коректори, които съм използвала Peace

# 252

Аз имам Eraser-a и е много добър  Peace Не изсушава, не влиза по линиите, не седи като маска. Fit me не съм ползвала, не мога да кажа нищо. Мисля, че разликата е възрастовата група - Eraser-a е за около 30+, а Fit me за по-млади момичета.

+ 1 за Eraser  Peace От седмица някъде го ползвам и съм СТРАШНО доволна  Heart Eyes

# 253
Скрит текст:
мостра

x3
x3
Забравих вече за кой път си поръчвам repair rescue серията. За мен си е най - добрата от всички продукти, които съм ползвала. Обичам мъжки парфюми, но тук няма един нормален магазин, в който да има мостри. Ще се радвам на милостинята от ензо Mr. Green

Аз фон-дьо-тен и коректор с моя тон не мога да си намеря в България, а скоро ще са ми страшно необходими.

# 254
  • Бургас
Clarins Be Long Mascara - black. Новата им спирала.

Общи условия

Активация на акаунт