Новите ни козметични похождения 48

• 67 586
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
- това беше намалено в Ремедиум, май даже целия месец ще е намалено. Усещам, че ще се запася с няколко бройки поне. Laughing

И памучни дискчета на Нивеа - също бяха на промоция.

Сега си обещавам поне една седмица нищо да не купувам, защото съм се заринала. ooooh!

# 226
  • в 1001-та нощ
Аленка ти  ме зарази:)
първото
Скрит текст:

wow,  Hug много бързо е дошло  Blush аз ползвах посредник и чакам всичко в събота, но ще ги взема др. седмица  Blush

от мен:

Тониран Lancome Hydra Zen Neurocalm

BB крем и база на Пупа

Белият/сребърен хайлайтър за цяло тяло на Пупа с чантичка и четка

най-долу - светлото злато

сенки Victoria Secret, цвят мента и бели

# 227
тОтде ги взимате тези?

# 228
 И това от размяна

lawless  love-makeup.co.uk

# 229
  • в 1001-та нощ

love-makeup.co.uk   Peace

# 230
# 231
Здравейте, момичета!
Последните продукти, от които съм изключително доволна са:

1. Крем на Виши против несъвършенства - при проблемна кожа (акне, пъпки)
http://www.kozmetika.bg/show/VICHY/70261_Normaderm-Hyaluspot---% … 075a1a4a6e1b9770f

2. Измивен гел за проблемна кожа от Виши
http://www.kozmetika.bg/show/VICHY/31996_Normaderm-%D0%98%D0%B7% … 075a1a4a6e1b9770f

Ако имате проблемна кожа като мен, горещо препоръчвам! Заслужава си до стотинка парите!
 Laughing

# 232
anbibian ще споделиш ли как е четката за коса?
Много ми хареса, малко бях скептична, но сега съм много доволна  Grinning

# 233
  • София
Chantal77, Normaderm е страхотна серия. Много добри продукти при проблемна кожа дори и за зряла кожа!

# 234
  • Бургас
Rouge Dior Mitzah Lilac малко не обичаен цвят червило за мен.

# 235
  • Пловдив
Дами,използвам темата за да попитам dr. brand добра ли е като фирма? Не съм използвала нищо тяхно..

# 236
Какъв е вкусът на новите дълготрайни червила на Еssence? Kaто на другите, които не са дълготрайни ли?

# 237
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Chantal77, Normaderm е страхотна серия. Много добри продукти при проблемна кожа дори и за зряла кожа!

Въобще не я харесвам.За проблемна кожа има къде,къде по-добри серии.Веднага се сещам за Effaclar.

# 238
Loreal Illuminating Powder
912
Smoked Cocoa

# 239
Яйцето на Ebelin
Скрит текст:
---
Емулсия за кожички на Perfect
Скрит текст:
---
Шампоан за всички видове коса. На етикета отзад се твърди, че "Действа като силно омекотяващо средство, както за косата, така и за скалпа. Заздравява корена на косъма и създава дълготраен обем и блясък."
Това, което ме изненадва в инструкциите е, че трябва да се остави да действа няколко минути, преди да се отмие. Много се надявам да ми хареса.
Цена: 5,99 лв. за 500 ml продукт.
Скрит текст:
---
Балсам. Също не съм го използвала досега. Цена: 3,89 лв. за 200 ml:
Скрит текст:
---
И накрая, реших да дам шанс на българска козметична фирма.
Не знам дали се вижда от снимката, но балсамът е производство на Ален Мак (Рубела).
Струваше нещо от сорта на 1,19лв/1,99лв и на етикета се твърди че е за мазни корени и сухи краища. Такова чудо досега не бях виждала, а косата ми е точно от този тип. Много съм скептична, но ниската му цена и амбициозното предназначение ми събудиха любопитството. Ако искате, ще дам отзиви след 1-2 използвания. Peace
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт