Новите ни козметични похождения 48

• 67 415
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • София, Лагера
Ех, Аленка, много ти се радвам на размаха!  Hug
А тези сенки на последната снимка, тюркоазените, за ми най-любимите, по едно време си ги носех всеки ден!  Heart Eyes Искам да те видя с тях!  Heart Eyes

# 646
  • в 1001-та нощ
Аз ги взех с ясната идея, че сигурно ще ги слагам веднъж годишно за някое предизвикателство, но дано не съм права, ще направя грим за теб с тях тези дни  Heart Eyes

# 647
# 648
  • София
Виждам, че някои от вас трупате доста декоративна козметика, изхвърляте ли ги след определено време или продължавате да си ги ползвате? Имам разни глосове на 5г, изглеждат ОК, но се чудя дали не е по - добре да ги изхвърля. Знам, че срокът на годност е 1-2г. след отваряне, но ако продуктът не изглежда развален ползвате ли си го?

# 649
  • Велико Търново
Аз не изхвърлям нищо Mr. Green - или разменям,или подарявам,не обичам да ми застояват продукти Peace Ако ме съмнява мириса,консистенцията или вида на даден продукт,тогава отива в коша-за последно,по тази причина изхвърлих едно червило Confused

# 650
  • София
Да, и аз така правя. Толкова пари да давам, за да ги метна в кофата...

# 651
  • София, Лагера
Аз подарявам. Така и така след известно ползване нещата ми омръзват.
Разваляли са ми се само червила, преди доста години обаче. Също и спирали са ми изсъхвали, но то е нормално това. Сенки - не. Може би зависи и от марката. Имам червило на Ланком на над 5 години, което си е като ново. Не знам какъв му е срокът на годност, но си го ползвам от време на време. Simple Smile

# 652
Аз нямам глосове, червила и кремообразни ружове на 5 години  Crazy
Имам сенки на около 2-3 години и за сега не мисля да ги изхвърлям. Имам и старички моливи, които много рядко ползвам, но и тях не мисля да ги изхвърлям на този етап.
Червила имам на година и половина и вече имам чувството, че съвсем скоро ще се развалят и ще станат неизползваеми, но понеже са почти свършили, изобщо няма да ми е жал да ги изхвърля  Wink
Поне веднъж в годината преглеждам всичко основно и изхвърлям всичко, което е прекалено старо, развалено или изобщо не съм ползвала. По този начин си освобождавам място за нови продукти  Grinning

# 653
  • София
Виждам, че някои от вас трупате доста декоративна козметика, изхвърляте ли ги след определено време или продължавате да си ги ползвате? Имам разни глосове на 5г, изглеждат ОК, но се чудя дали не е по - добре да ги изхвърля. Знам, че срокът на годност е 1-2г. след отваряне, но ако продуктът не изглежда развален ползвате ли си го?
Аз много хвърлям,малко съм луда на тази тема.Гланцове и спирали специално не задържам повече от 6 месеца.Затова и не се презапасявам,имам една спирала и 4-5 гланца.
За останалите неща,следя срока на годност и естествено важно е и как се съхраняват.

# 654
  • София
ChemistryLady ако не се лъжа ги гледах в Елитис

# 655
  • София
Най-тъпата Глосибокс  Crossing Arms
Скрит текст:

# 656
# 657
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Докато сме на вълна Глосибокс,

Октомврийската кутия за Щатите:
- пълен размер спирала на Tarte и пълен размер натурален глос за устни на непозната марка
- делукс размер - крем за лице на Fresh(разкошен),ексфолиращ гел на Sesha
- 5 мл парфюм на Bulgari
- талон за 40% намаление в сайта на Sesha

Снимка:
Скрит текст:

# 658
# 659
Това ми е от днес Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт