Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 352
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Май и аз ще го прескоча, нищо че му писах, че съм съгласна. Много съмнителен ми се вижда с толкова  картички.  newsm78

Защо не изчакате да получите първо от него и ако е коректен, тогава да му изпратите. То така и така бавно става доставката.
Може пък наистина да е запален колекционер.

# 211
Тези колекции от сайта, са чудни и не са никак скъпи. Само дето не знам вече с доставка колко ще се оскъпят. Отделно, че аз в момента нямам активна карта за он лайн пазаруване.

# 212
  • Телиш/Плевен
Да се отчета. Laughing
Първа пристигнала картичка до Русия - за 15 дни. smile3531
Остават още две до Русия и една до Китай. Днес китайката има рожден ден, ама май няма да я огрее картичка. Joy

# 213
Тези колекции от сайта, са чудни и не са никак скъпи. Само дето не знам вече с доставка колко ще се оскъпят. Отделно, че аз в момента нямам активна карта за он лайн пазаруване.

Доставката е безплатна.Аз съм поръчвала от там книги. Мога да платя с моята карта, но първо бих искала да знам качеството на картичките.По-точно дебелината им, защото в указанията в postcrossing-а , пише да са от дебел картон.

# 214
  • Сопот, Пловдив
Аз се чудя дали да не поръчам първо някаква по-малка колекция от 5-6 евро и ако те са ок, да поръчам и друга, видях разкошни неща, нали съм фен на коледните картички, ето това ме грабна - http://www.bookdepository.com/Old-Fashioned-Christmas-Postcards- … ham/9780486260570

п.п. На някои пише закаква хартия става въпрос, не съм сигурна Miscellaneous print какво е, гугъл го превежда като разнородни печати, на едно място видях paperback, което май значи мека хартия и не е подходящо сигурно.

# 215
И аз ги харесвам без плик, но се чудех в какъв ли вид пристигат от Русия или Китай, примерно. Някой с опит?
В доста добър - картичките ми от Русия или Китай, дошли без плик, са в същото състояние като тези от Холандия или Германия например.

# 216
Една от моите картички до Русия най-после е регистрирана след 28 дни. Предполагам, че е пристигнала по-бързо, но момичето не си беше влизало в профила от 24 дни. По-късно ще си изтегля адрес.
Днес ми е писала една лезбийка  от Хавай за директна размяна. Слава Богу, не трябва да търся картичка на тази тематика, тъй като ми е писала, че иска красива гледка. Има завидна колекция от картички от директна размяна, които е подредила в албум по азбучен ред. Разгледах й картичките от Ирландия и мисля, че имам много подходяща картичка за нея. Ето я хавайката:

http://www.postcrossing.com/user/tckelekia

# 217
Преди малко се плеснах по челото да потърся в bookdepository-то. Има чудни и на най-разнообразни теми!  Heart Eyes

Например:

http://www.bookdepository.com/Flower-Fairies-One-Hundred-Postcar … ker/9780723268420
(не знам защо точно феите ми хванаха окото  Mr. Green)

Ааа, отворих и затворих.. Не мога да си причиня да поръчвам и от там!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Уффф, презапасила съм се с картички, страшна работа... Сега ще изчистя историята на браузъра и ще забравя за този сайт Grinning

Май и аз ще го прескоча, нищо че му писах, че съм съгласна. Много съмнителен ми се вижда с толкова  картички.  newsm78

Защо не изчакате да получите първо от него и ако е коректен, тогава да му изпратите. То така и така бавно става доставката.
Може пък наистина да е запален колекционер.

Да, по-добре е да се изчака за толкова картички по принцип. Аз с него си размених преди година на два пъти картички. Той тогава ме намери във фейсбук. Опитах да изровя история от съобщенията ни във фейсбук дали е бил коректен - изглежда така. Последно аз му бях пратила плик с картички - май по едно време увеличихме обмена на 10 броя наведнъж - и мисля че беше в замяна на пратени от него. Оттогава не ми е писал, но и аз не държа, понеже ми писна - първо че не винаги имам достатъчно разнообразни картички, които да пращам, и второ - получавам също празни, което не ми е любимо.
Явно човекът е писал едно и също автоматично съобщение на всички, съгласни на директен обмен от България Grinning Grinning Grinning

# 218
  • Сопот, Пловдив
Аз си изтеглих последните два адреса, не ми се чакаше повече, то пак май няма да мога да им ги пусна веднага, ама здраве да е. Едната е холандка на 65, писала е само за стари картички и Inge Look, че харесва, но ще да ме извинява, имам една картичка от музея на Иван Вазов с восъчни фигури, това ще замине за нея, единственото сравнително старинно като вид ми е. Другата е много симпатична тайванка, която е съгласна и на изглед от града, но си пада и по ръчно изработени, може и да е от снимка, която аз съм снимала, та мисля тук да си поиграя и да се опитам да произведа първата моя картичка.  Mr. Green

# 219
  • Телиш/Плевен
Милички, ММ ще ме спонсорира за купуване и изпращане на картички, така че ако някой има желание да размени и с мен, нека ми пише съобщение. Hug Heart Eyes Ако имате предпочитания за картичките, ми напишете в съобщението. И аз като К А Т И съм от Плевен, в случай че някой иска картичка с нашенски забележителности. Peace

# 220
  • ул. "Мечтание"
mery_poppins1, тепърва ще поръчвам и ще споделя!  Peace

п.п. На някои пише закаква хартия става въпрос, не съм сигурна Miscellaneous print какво е, гугъл го превежда като разнородни печати, на едно място видях paperback, което май значи мека хартия и не е подходящо сигурно.

Не всичко е точно картички, има и такива, които са тип книга с принтнати вътре изображения.

buttinsky, букдепозиторито доставя безплатно до цял свят, нещата ти идват в пощенската кутия обикновено (аз се бях разбрала с пощальонката да ми оставя бележка, за да не ми се губят). Дори да поръчаш няколко неща наведнъж, идват едно по едно от съображения за сигурност. При мен до сега фалове не е имало, всичко ми е пристигало до 2 седмици след поръчката. Обичайно забавяне има около коледа и нова година поради натовареността на поръчките и на самите пощи.

# 221
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тези финландските картички на Инге са много сладки. Случайно открих, че ги продават и тук...Много сладки картички има на този сайт.  Heart Eyes
http://www.postcardworld.eu/c-1615741/home/  (холандски е)

Знаеш ли каква е доставката до България? Много интересни картички видях в сайта, но пък от др. страна ми се иска да са с марка и надпис.

3,40 евро. Ето тук можеш да видиш: http://www.postcardworld.eu/c-1901219/shipping-handlingscost/

Какво имаш предвид  с марка и надпис? Това са картички, които сам си надписваш и изпращаш...

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 13:46 от Kalinka

# 222
mery_poppins1, тепърва ще поръчвам и ще споделя!  Peace

Не всичко е точно картички, има и такива, които са тип книга с принтнати вътре изображения.

buttinsky, букдепозиторито доставя безплатно до цял свят, нещата ти идват в пощенската кутия обикновено (аз се бях разбрала с пощальонката да ми оставя бележка, за да не ми се губят). Дори да поръчаш няколко неща наведнъж, идват едно по едно от съображения за сигурност. При мен до сега фалове не е имало, всичко ми е пристигало до 2 седмици след поръчката. Обичайно забавяне има около коледа и нова година поради натовареността на поръчките и на самите пощи.
Започвам да се зарибявам сякаш. Laughing

# 223
  • ул. "Мечтание"
 smile3534

Аз ще съм фен до гроб на букдепозитърито!  Blush Two Hearts

# 224
smile3534

Аз ще съм фен до гроб на букдепозитърито!  Blush Two Hearts

От България да пращаш чужди (небългарски) картички на някого е като минимум проява на липса на елементарен усет. За какво му е потребител от България като му пратиш шведски картички? Sick

Общи условия

Активация на акаунт