Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 213
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
loca, ще си чакаме, с тия дестинации... Моята за Русия пътува 31-ви ден, а рускинята си влиза в профила всеки ден. Ще стана един дзен-будист с това хоби  Crazy

# 436
  • В Космоса
Аа, Лока, във фейса, не се сетих.  Laughing

# 437
Едната ми картичка до Турция е получена вчера. Party
Лока, имам три до Русия, които са на 32 ден, така че споко, ще си почакаме Laughing

# 438
  • КиТ
Момичета, а къде другаде показвате картичките си? И Бутински беше писала да покаже и тук моята... Thinking
В групата във фейсбук, не искаш да дадеш профил и това си е Laughing

Тя има там свръх секретна информация  Whistling Joy Ето Софи я привиках на ЛС,да се обоснове,защо не ще да ми даде ФБ,каза си причините и вече не я тормозя  Crazy,ама Акаша,като каже не го ползма и  Crazy ми окоражава  Crazy Joy hahaha

# 439
  • Вече в моята си приказка...
И аз имам цели 3 (!) броя до Русия.  Crazy
Успокоява ме това, че едната е до Москва, дано там по-бързо си обработват пощата!

Днес не се стърпях и изтеглих още един адрес - на германка. Възрастна жена, която има две пораснали деца и куче (също доста пораснало, ако съдя по годините му). Интересува се от сериали, половината от които не са ми известни.

Иначе не е особено претенциозна. Приготвих й картичка с местната забележителност - крепостта над града ни. Жалко, че в Историческия музей в града ни не открих интересни картички.

# 440
Плами,
Скрит текст:
пък аз я разбрима Акаша за фейсбука Peace Тя е казвала, че не иска да добавя хора, които не познава. Може да има разни семейни снимки, снимки на детето и да не иска да и ги гледа кой ли не. Вярно, че с настройките може да ги нагласи така, но пък хич не е първия, човек, от който чувам, че не иска да добавя непознати за приятели във фейсбук, така че го приемам за съвсем нормално и поне за мен това обяснение е напълно достатъчно Simple Smile Ама пък ти си сладур, ако се запознаете може пък и да ти го даде Flutter
Аз сега съм болничен и съм си вкъщи, специално слизах да проверя пощата, но все още нищо. Ще се уча на търпение покрай postcrossing явно Crazy

# 441
  • Вече в моята си приказка...
Аз сега съм болничен и съм си вкъщи, специално слизах да проверя пощата, но все още нищо. Ще се уча на търпение покрай postcrossing явно Crazy

Ха-ха, това ми напомня времето, когато си пишех с неизвестно другарче от СССР. Поне с 10-тина си пращахме картички, писма /моите изключително еднообразни, написани на смесен българо-руски език/. Обожавах руските картички, а и рускините бяха много щедри - по 3-4 дори 5 картички в писмо съм получавала и кое от кое по-хубави. Особено много се радвах на онези картички, които се преливаха в друга картинка или имитираха движение, когато я обърнеш под друг ъгъл.
И аз като теб тичах през пет минути да видя в пощата си.

# 442
Аз вече имам 3 регистрирани, и вчера получих писмо, че не ми е пълен адреса. Пропуснала си бях името  ooooh! и профила ми беше деактивиран. Сега кой знае колко ще чакам. В момента пътуват мои картички към Русия, Беларус, Украйна, Китай и Холандия.
Едната ми получена картичка момичето я е добавило във фаворити http://www.postcrossing.com/postcards/BG-22981

# 443
  • В Космоса
Селенче,  Hug

# 444
Аз си чакам пощата ми е празна нищо от никъде  Thinking Селен и аз ще трябва да бия пощальона май  Thinking Crazy

Ееееее, това на нищо не прилича!!! Уж съм от по-търпеливите, ама ми свърши търпялото  Thinking
От 15 изпратени, само 1 получена от Шумен за 1 ден.Дори от Пловдив до Пазарджик пътува вече 1 седмица  Crossing Arms,
Пеша да тръгна до там и обратно, за 1 ден ще свърша работа  smile3516

Ха-ха, това ми напомня времето, когато си пишех с неизвестно другарче от СССР. Поне с 10-тина си пращахме картички, писма /моите изключително еднообразни, написани на смесен българо-руски език/. Обожавах руските картички, а и рускините бяха много щедри - по 3-4 дори 5 картички в писмо съм получавала и кое от кое по-хубави. Особено много се радвах на онези картички, които се преливаха в друга картинка или имитираха движение, когато я обърнеш под друг ъгъл.
И аз като теб тичах през пет минути да видя в пощата си.

Много точно си го описала.Така си беше, пращаха съветските другарчета пълен плик с картички и календарчета  Grinning

# 445
Днес изпратих три картички - Тайван, Китай и Холандия. Моята претенциозна китайка я зарадвах с една картичка от 30 ст. Вчера обикалях като луда, за да взема нещо което да съвпада с изискванията й - нищо не открих и я отсвирих. Каквато има такава, пък и претенции какво да пиша на картичката. Видях че любимия й футболен отбор е Арсенал... и реших да й напиша че моя е Тотнъм, защото прочетох че са най-големи врагове  Laughing Иначе грам не се интересувам от футбол, ама щото се ядосах Crossing Arms
В Orange има много хубави и различни картички, по-скъпи са, но определено ако търсиш нещо по-различно там има голям избор. Ето такава подобна взех за Холандката http://www.win7wallpapers.com/wallpapers/butterfly_and_water_drop-2400x1350.jpg А момичето от Тайван не знае английски, няма претенции и до сега не е получила нито една картичка, изпратих й една на нощна София, където НДК изглежда толкова добре, че чак не е за вярване Laughing

# 446
Моята германка много си е харесала картичката http://www.postcrossing.com/postcards/CA-376318
Една ми изтече, до Тайван ...
И много се ядосвам за една до Гърция, която вече 46-ти ден пътува ....

Ще изпращам до нормална американка и луда китайка тинейджърка, която е написала следното в профила си I like to touch strangers.I like all the fresh things and people. ???
Evridika, много е хубава картичката с пеперудата.

# 447
При китайците лудостта май е заразна Crazy Joy

# 448
Имам картичка от РОЙС Hug
благодаря за чудесното писмо.. Hug
пропътувала разстоянието от 60км за 7дни ooooh!

# 449
Е, поне вече знам от къде чакам една - от Анжелик от Белгия, тя ми беше писала, че ми е пратила и се надява да пристигне бързо. Малко се разваля част от изненадата така, ама карай, жената изглежда мила и само от 11 дни има профил. Поне не е качила снимки и не знам какво ми е пратила Grinning Обаче сигурно ще имам нужда помощ за разкодиране на посланието от нея - тя знае само френски, а аз само български и английски Crazy
Чакам и от София от размяна със съфорумка, интересно София-София за колко дни ще пристигнат Mr. Green hahaha Аз уж я пуснах в централна поща и с предимство, пък да видим Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт