Картичка от другия край на света! - тема 3

• 21 742
  • 732
  •   1
Отговори
# 540

А иначе аз днес получих поръчани от онлайн магазин в Литва  Crazy
http://www.foxart.lt/

Еха, мерси за идеята  Hug
А как са като качество и за колко време дойдоха?

Имам една приятелка, занимава се с фотография и прави удивителни снимки. Знам, че работи с една рекламна къща и й ползват снимките за календари и прочее. Чудя се, дали да не я бъзна да пусне и картички, защото явно има пазарна ниша  Grinning

# 541
Еовин, колко излиза доставката от там?

# 542
To и аз все си мисля някои мои снимки да ги пусна на печат за картичка, обаче нали все не искат селфмейд, това е селфшут, знам ли  Joy
Доставката е 3 евро, сега ще си отворя пакетчето, че се върнахме от разходка току-що Simple Smile)

# 543
Ветеринарката от Литва току що ми регистрира картичката  Whistling
http://www.postcrossing.com/postcards/BG-23263

# 544
  • Сопот, Пловдив
Пфффф, така се бях настроила, че всяка сряда ще имам писма, а днес нищо. А чакам, не е като дан е чакам, трябва да дойдат три от самия сайт, и от Норвегия, Шри Ланка, Украйна и София от директна размяна. Надявам се днес просто на пощальона да не му се е излизало в дъжда и утре да ми донесе нещо.

Аз си поръчах от продавалника стари, неизползвани картички. Повечето са за Осми март и Нова година и са руски, но са наистина стари, отпечатвани са преди 30-40 години и смятам да ги пращам, когато някой иска стари или винтидж картички.

# 545
  • КиТ
Роис,Сряда още не е свършил като ден  Hug,може просто пощальона да мине по-късно  Crazy Hug

# 546

Доставката е 3 евро, сега ще си отворя пакетчето, че се върнахме от разходка току-що Simple Smile)

И аз чакам да кажеш за качеството на картичките. Може ли да се плаща през pay pal?

Имам една приятелка, занимава се с фотография и прави удивителни снимки. Знам, че работи с една рекламна къща и й ползват снимките за календари и прочее. Чудя се, дали да не я бъзна да пусне и картички, защото явно има пазарна ниша  Grinning

Наистина има свободна ниша за пощенски картички.
Относно двойните картички - наистина има много голямо разнообразие, но в доста профили срещнах,че не признават такива картички.Даже в един имаше обяснение,че двойните са поздравителни, а  единичните са пощенски.
Исках да пиша на unicart, защото не са ми се обадили за моята поръчка и  не знам дали нещо е отразено при тях и да ги питам за единични дали имат намерение да печатат,но не съм изпращала в такава форма писма и нещо не ми е ясно как да го направя.
За момента и аз не мога да предложа повече от 5-6 изгледа от Пазарджик за лична размяна във форума. Не смея да изпращам от страната,защото има голяма вероятност получателката да име вече такава. За чужбина няма проблем, мога да пращам доста и различни изгледи от цяла Б-я.
Когато ми дойдат поръчаните от чужбина, ще мога да ви предлагам картички по-различни от бълг. пейзажи т.е. моите любими vintage  newsm47

# 547
Мери Попинс, не помня как съм платила, ама сигурно е било с пейпал, разцъкай из сайта, то ще се види Simple Smile
Картичките са малко по-малки от картичка на Уникарт, със същата дебелина и прилични цветове (малко по-топли). Абе като за по 30 евроцента биват  Mr. Green

# 548
  • Телиш/Плевен
Исках да пиша на unicart, защото не са ми се обадили за моята поръчка и  не знам дали нещо е отразено при тях и да ги питам за единични дали имат намерение да печатат,но не съм изпращала в такава форма писма и нещо не ми е ясно как да го направя.
Обади се на националния телефон, който са дали - 0700 14 313 Peace

# 549
Обади се на националния телефон, който са дали - 0700 14 313 Peace

Ще изчакам още 2 дни и ако не ми се обаядт, тогава ще им звънна.

Еовин, благодаря за информацията   bouquet Размера няма голямо значение, даже една американка беше писала,че иска точно такива, за да може да си ги слага в албуми, вместо в кутии.

# 550
  • Сопот, Пловдив
Аз сериозно се замислям за тези литванските картички, съвсем на сметка излизат, а има много интересни като идеи.

И на мен една норвежка ми писа, че иска да са точно 10х15см, за да можела да си ги слага всички в един албум и да си ги разглежда. Тогава мерих - на Изкуството утре, и на Уникарт картичките са по-големи, добре че има тук една местна книжарница, която си прави нейни си картички 10х15см(масово от тях пращам между другото, понеже ги харесвам повече от другите, онзи ден питах собственика дали няма да направи и други, че много ми харесват, каза, че не му се занимава и вероятно и тези, които сега пращам, ще ги има до изчерпване на количеството  Sad ).

# 551
  • София
Благодаря, че ми отговорихте на питанките.
Сетих се да питам още нещо - пишете ли си вашият адрес на картичката? Аз на първата не го написах, обаче ако стане фал няма как да ми я върнат. От друга страна на получателя не му трябва моят адрес.

# 552
Сетих се да питам още нещо - пишете ли си вашият адрес на картичката? Аз на първата не го написах, обаче ако стане фал няма как да ми я върнат. От друга страна на получателя не му трябва моят адрес.

Няма място къде да пишем и нашия адрес.Аз съм срещала изисквания да се напишат повече неща за изпращача, да се сложат няколко марки /не една/,защото много харесват марки. Еми то какво да се събере по-напред на една единична картичка.
Това малко ми напомня за работодатели, които искат служители до 25 години с 10 год. трудов стаж  Joy

И не мисли,че някой ще ти върне картичката. Имам приятелка, която работи в минист. на съобщенията и от нея знам,че не се връщат, а се изхвърлят или си ги прибира някой.

# 553
  • София

по-добре не рискувай:) че аз така си го написах, пък се оказа, че съм разменила местата на адресите, та две картички ми върнаха.две са ги регистрирали, а още една някъде блуждае. така че моят съвет е да пишеш само адреса на получателя, пък каквото сабя покаже:)

# 554
Impatiens , много е сладурска !

Ох, прелестна е картичката.
Ние защо си нямаме такива пощенски, всичко е само на тема България  Rolling Eyes

Разглеждах в една книжарница поздр. картички /двойните/, които се предлагат и видях много хубави и в различни стилове. Една мн. ми хареса и беше от unicart. И реших,че ще ги питам дали няма да започнат да предлагат единични пощенски картички.Та мисълта ми е, ако им пишем повече хора от форума, като видят че има търсене, може да почнат да издават единични картички с др. мотиви, не само пейзажи.

И сегаааааааааааааааа newsm68 получих НАЙ-страхотната картичка, но тъй като искам да я представя подобаващо, търся помощ за снимането. Като я снимам с фотоапарата, винаги ми се получава осветено място. Като  я сканирам, не знам точно какво да направя и ми излиза с голямо бяло поле отстрани. Нали сканирането е А4, а картичката е по-малка и не знам как става номера за да се вижда само тя.
Благодаря предварително, но този който ще има търпението да ми обясни  Peace

винаги снимам с фотоапарата....но махам светкавица Peace

Общи условия

Активация на акаунт