Картичка от другия край на света! - тема 3

• 21 718
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Получена  е картичката ми до Холадния, момичето я е харесало, информацията също - този път се бях постарала за описанието Simple Smile Сега изтеглих момиче от Латвия, иска кучета или есенни пейзажи, а животни съм виждала единствено на 3D картички, мислите ли че е уместно да и пратя такава Rolling Eyes

# 691
  • Kопенхаген
За да ви следя  newsm47

# 692
На мен лично 3Д картичкиите не ми допадат  Thinking
В Лили мернах някакви картички, но нямах време да ги разгледам. Някой да ги е оглеждал да каже дали стават?

# 693
  • София
Аз съм заглеждала картичките в ДМ, предполагам, че в Лили са същите.Поздравителни са, двойни.Поне тогава не видях нито една пощенска.
Има едни картички фреш кардс-симпатични са и са едностранни.Повечето обаче са с надпис Честит рожден ден.
Аз си пуснах и останалите две картички, моята задача е свършена сега чакам да ги получат.

# 694
  • Ямбол
Loka, аз на един такъв почитател на кучета пратих поздравителна картичка с кученце, без надписи беше. Писа ми че много му харесала, ако това е някакъв вариант   Grinning пратих я в обикновен плик, защото му бях насложила и други неща.

# 695
  • Vaudreuil Canada

Страхотна е!
Не знам как пътуват такива картички без да ги смачкат и без да ги откраднат.

# 696
Майола, да, това е вариант, защото вече ми се иска да се съобразявам с предпочитанията.

Мен нещо манията ме е обзела, пак поръчах от Уникарт и пак да кажа за размяната, ако някой има желание да ми пише Simple Smile

Мери, страхотна картичка!

# 697
Лока, и ти като мен, аз само купувам  Laughing

Аз да се похваля, че две от посткросърските картички са ми пристигнали - до Китай и Русия. Китайчето ми поиска адреса, за да ми изпрати картичка и то. Съответно си изтеглих нови три адреса. Паднаха ми се холандка, германка и беларуска. Рускинята е танцьорка, също и преподава танци, съответно иска картички с танцьори, футбол, Лондон, ретро, черно-бели, националния флаг или Paintings. За нея ще избирам между тези две картички:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 698
  • Вече в моята си приказка...
Малвина~Ина, картичката с репродукцията на картина на Майстора е страхотна. Обаче се забелязва етикетът върху нея. Ще може ли да се премахне без да се унищожи част от картичката?! Точно по този начин бяха налепили етикетите върху картичките в Кауфланд - кой където си иска, без да се съобразяват.

# 699
Не, не, картичката е в плик и отгоре е етикета.  Grinning Hug
Иначе не е пощенска, двойна е, ама ще ме извинява с тези изисквания.  Laughing

# 700
  • España (Плевен)
Момичета, ще правя новата тема. Има ли някой който иска и го няма на първа страничка. Да се сподели..  Peace
Ако искате и нещо друго да е на първа страница, кажете..  Hug Hug

# 701
  • Габрово
Искам и аз на първата страница.  Flutter (линк към профила ми - http://www.postcrossing.com/user/missing )

# 702
  • Сопот, Пловдив
Кати, имаше идея да пуснем на първа страница линкове към сайтове за поръчка на карти1ки, но това си е ровене, може сега да го оставим, а аз за по-следващаат тема, ако имам време да направя един списък, с това което сме споделили до момента като сайтове. Това е само идея, де, не че е задължително.  Peace

Аз се сдобих с едни картички, издавани преди 30 години в СССР и България. Неизползвани са, запазени, повечето са пощенски, но и повечето са за Осми март или нова година. Мисля обаче да ги ползвам, ако някой иска стари или винтидж картички  Simple Smile . Е, на страни от бившето СССР няма да пращам такава, печатана там.   Grinning

# 703
Момичетааа, да се похваля и аз - нямаше ме няколко дни вкъщи и като се прибрах, ме чакаше един хубав куп картички и писма!!!
Включително - най-накрая - картички по директен обмен със съфорумки - reni-pld и Врабец - БЛАГОДАРЯ!!! Картичките ви са страхотни и вече са в колекцията ми!! Simple Smile Интересното е, че по-бързо стигна тази от Малта от тази от Пловдив.. Нашите пощи се излагат този път..  newsm78
К А Т И - пак супер за новата тема.. Още малко остава и ще я почнем...  Grinning
А от една китайка, с която си пишем, получих плик, пълен с картички, някои от тях със специална форма, с една карнетка с марки на тема китайски маси, лепенки на тема пощенски марки и две пакетчета чай!!! Тези хора там са страхотни просто... Аз пращам интересни за тях картички, но рядко ми хрумва да пускам в пликове разни интересни неща като тези.. сега ще трябва да й търся български чай на пакетчета от тези, които са в хартиени опаковки по едно.. Simple Smile

# 704
cup of teaу, харесва ми есенния пейзаж, пък и е много актуално за сезона!
: shemet_neveroiaten, loca благодаря ви!
Такава картичка изпращам в кутия като препоръчан малък пакет. За смачкването не знам, но поне за открадване не става.
Аз пък чакам с нетърпение поръчките си от двата латвийски сайта. Дано бързо пристигнат, но още от сега се чудя как ще ги прежалвам тези картички за изпращане. 90 % от тях съм избирала по мой вкус и трудно ще ми се откъснат от сърцето. Даже от два вида поръчах по 2 бр, за да си оставя по една за мен.
Скоро време ще имам около 20 картички от Тунис. Отделно 2 броя ги чакам по пощата. За сега пътуват от 1 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт