Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 264
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Утре е понеделник, и пожелавам на всички дъжд от картички.  Hug
Аз тъкмо си бях приготвила предния ден една хубава кутия за картичките и в петък взе, че не пристигна нищо.  hahaha

Joy Joy Joy Това е добро! Егати нетърпеливите сме  Mr. Green
И аз днес ще изпратя 3 картички - Португалия, Малта и Ирландия.

Картичките от директна размяна могат ли да се качват в сайта?

Аз поне не знам да може да се качват. Сигурно трябва да си направиш отделен албум в някой сайт или пък блог.

Аз да си призная снощи по късни доби, какви ги свърших   smile3506, ами поръчах си два комплекта ретро картички, точно от тези които най-много харесвам. Само че доставката ще е дъъъъъъъъъъъъъъълга и както се казва: чакай и се притеснявай  newsm47

Аз за сега успявам да снимам вс. картички, които пращам през postcrossing. Няколко пъти забравям, но по някое време се сещам и я снимам. Аз единия ден избирам картичка и я приготвям, а следващия ден я изпращам.

Днес съм с усещането,че ще шашна разносвача /или както казваше големия ми син, когато беше малък - "писмара идва"  Laughing

Успешна и богата на картички седмица ви пожелавам   bouquet

# 286
  • КиТ
Дано днес получим много картички  Hug пожелавам ви успех  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 287
От първите 5 картички, които изпратих 4 са получени. Остава още 1 пратена до Китай нооо китайката не е много активна и влиза от време на време. Все още съм получила само 2 картички  Sad .
Падна ми се руснак, който иска картичка със самолети или коли, което отново е мисия невъзможна.
В петък обикалях Варна за картички и не открих нищо по различно от стандартните картички. Някой да знае къде мога да намеря картички на стара Варна? 

# 288
От първите 5 картички, които изпратих 4 са получени. Остава още 1 пратена до Китай нооо китайката не е много активна и влиза от време на време. Все още съм получила само 2 картички  Sad .
Падна ми се руснак, който иска картичка със самолети или коли, което отново е мисия невъзможна.
В петък обикалях Варна за картички и не открих нищо по различно от стандартните картички. Някой да знае къде мога да намеря картички на стара Варна? 

Затова пък марки със самолети можеш да му лепнеш Simple Smile Има хубава серия от 3 марки със самолети- виж във филателния магазин.
Знам картички с рисунки на стара Варна. - в Офис Уан.

# 289
Мен пак са ме прекръстили.
Вече за втори път ми се случва да помислят името на града за мое име.
"Здравейте г-жо Стара Загора..."
или както сега - "Здрасти, Загера"  Crazy

# 290
или както сега - "Здрасти, Загера"  Crazy

Бонжур, г-жо Загера  Laughing

(пак добре, че не са ти писали "Здрасти, Стара...")

# 291
  • ул. "Мечтание"
Запритеснявах се в тоя дъжд, ако получа картичка да не се намокри  Rolling Eyes

# 292
Вали ли при вас? Как завиждам. Тук има огромен облак сахарски пясък над нас и ако завали, всичко ще стане червено.

Нашата пощальонка в София не си показваше носа навън в лошо време. Така че мокра поща не сме получавали, по-скоро имаше дълги дни без никаква поща.

# 293
Вчера с поредната доза оптимизъм ми хрумна да ровя в сайтовете на обсерваториите в Смолян и Рожен с надеждата да има информация за картички  Laughing Но се сетих, че миналата година тази в Рожен беше пред затваряне, така че едва ли са имали бюджет за такова нещо.
Във Варна в морската градина нямаше ли някакво подобна постройка за прожекции на звезди? Дали там няма нещо интересно на касата? (едва ли, но ако някой минава от там може да провери)

# 294
  • До морето :)
Има ли някакъв сайт за поръчка на картички, че хем да има по-голям избор, пък и на мен ми е трудно сега да тръгна да търся конкретна картичка с конкретно желание?

И понеже не съм на ТИ с английския и превеждам с google преводача, може ли тука да публикувам нещо, което не мога да разбера, някой да и го преведе?  Rolling Eyes

ПП: Намерих сайтове с картички.   bouquet

# 295
  • ул. "Мечтание"
Вали ли при вас? Как завиждам. Тук има огромен облак сахарски пясък над нас и ако завали, всичко ще стане червено.

Нашата пощальонка в София не си показваше носа навън в лошо време. Така че мокра поща не сме получавали, по-скоро имаше дълги дни без никаква поща.

Вали та се къса!  Crazy

Лече-Буболече, тия дни като минавам покрай Планетариума ще погледна за картички там и ще пиша дали има нещо! И на мен ми се ще да взема някакви звезни, ако има.

# 296
  • Сопот, Пловдив

И понеже не съм на ТИ с английския и превеждам с google преводача, може ли тука да публикувам нещо, което не мога да разбера, някой да и го преведе?  Rolling Eyes

Пращай, ще се пробваме.

Аз се пробвах да си направя мои картички. Е, като за първи опит резултата беше трагичен  Crazy . Даже на тайванското девойче му пратих една от тях, но тези дни ще му пратя ощ една, че чак ми е съвестно. Но поне сега си знам грешките и другия път ще съм по добре. А тези ще си седят за изпращане като бонус, за някой, който си предпочита картичката в плик. Ето как ги мислих, в лице(това са четири различни картички, но на един файл) и в гръб, но като се разпечатаха станаха хем много малък размер, хем поразмазани. Не ми се смейте на картичката с ноктите  Laughing , девойката имеше желание за selfmade картичка от собствена снимка, плюс желание за нещо модно, плюс рисувани картинки и стикери, та и плеснах всичко на едно. Но както казах, ще й пратя и още нещо тези дни, като го измисля какво.  Grinning
Скрит текст:

# 297
  • Телиш/Плевен
И тук в Плевен вали, но това няма да ме спре да ида до пощата. Party
Поръчах картички от Уникарт, които ще дойдат утре или в сряда. И може тогава да си изтегля новите 3 адреса от Посткросинг, но още се чудя дали да не почакам да станат 6.
Усмихната и успешна нова седмица на всички и ако има още форумки, които искат директна размяна, ще се радвам да ми пишат. Hug

# 298
Картичките от Уникарт пристигнаха, прекрасни са и днес тръгват на път Party.

# 299
И на мен ми е писал онзи италианец с 5-те картички , ама нещо не мога да му намеря такива дето да отговарят на претенциите, а и като гледах тези, които е пращал не ми грабнаха окото, та май няма да се навия . Иначе все още съм само с една регистрирана картичка и днеска ще пратя тая на момъка от Беларус . Трябва да ходя и да се заредя с още картички ,ама не знам кога ще е .

Освен Ани никой друг ли не ми е получил картичките ?

Общи условия

Активация на акаунт