Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 269
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
  • Там,където се събуждам щастлива.
Вие винаги ли си снимате картичките и качвате на сайта. Аз бих предпочела да не го правя. Други, като мен?

# 271
Аз винаги качвам снимки на изпратените от мен. Сканирам ги в офиса и ползвам снимките многократно. Предпочитам да кача, понеже аз самата обичам да разглеждам страниците с картички на други страни и.така си избирам по нещо, което да поискам за директен обмен.от дрг. И предполагам и чужденците правят така. Освен това си е един вид реклама.на.България. Simple Smile

# 272
Аз досега само една съм снимала, защото получателката беше помолила. Беше писала, че тя няма как да ги снима, а иска картичките, които е получила, да могат да се виждат. Беше го написала достатъчно учтиво, че да ми е гузно, ако не го изпълня, така че я снимах. То и моите възможности за снимане са едни Crazy....мога само с телефона, снимката излезе ужасно, защото я правих вечерта на кофти светлина, но все пак ѝ изпълних молбата и я качих. (Голям съм заплес, мислех да я снимам отново на хубава светлина преди да я пусна, но забравих.)
Иначе си мисля да почна да ги снимам, защото явно някои от получателите не ги снимат, а пък аз бих се радвала, ако ги има качени в сайта.

# 273
  • Телиш/Плевен
Иначе си мисля да почна да ги снимам, защото явно някои от получателите не ги снимат, а пък аз бих се радвала, ако ги има качени в сайта.
И аз мисля така и поради тази причина снимах първите пет и ще продължавам да го правя и със следващите. Peace

# 274
  • Там,където се събуждам щастлива.
На мен не ми се иска да ги снимам. Признавам, че имам доста еднакви картички (или сходни) и ще е ми е кофти, ако някой види, че и друг е получил. А и няма да има елемент на изненада (невероятно, но факт, че света е много малък: падна ми се американка, която живее на 1 час път от града на моя приятелка американкаи и заедно участват в изложби).

# 275
  • España (Плевен)
Привет момичета  Hug Hug
Аз много изморена, седнах да ви пиша едно здравей.
Бях на сбор на моето село.  Sunglasses
Много сте писали, но утре ще ви чета..  Peace

Лека нощ!

# 276
  • КиТ
Аз първите 3 не ги снимах,но сега вече всичко снимам  Peace Hug

# 277
И аз не ги снимах, но вече веднага след като ги пратя ги качвам Blush

# 278
И аз не съм снимала, но вече ще го правя. Юху, едната ми картичка е пристигнала след 30 дни път до Холандия. И сега си изтеглих едно детенце на 4 години от Украйна, което иска: големи картички; дисни анимационни герои, коли, полицаи, пирати. Утре отивам да му купя някоя дисни картичка Simple Smile

# 279
  • Телиш/Плевен
И още една руска картичка е регистрирана преди малко. smile3531 Тази е пътувала 17 дни. Ето и съобщението от получателката:
"Hello Desislava!(Cool name by the way!)
Thank you for this super cute postcard? I love it! The picture on it is amazing!
Thanks again and happy postcrossing!"
 Heart Eyes Пратих й картичка на плевенската Панорама и много се радвам, че й е харесала. Heart Eyes
Сега остава да пристигнат последната до Русия и една до Китай. Animal Snail

# 280
Голяма играчка е качването, но и аз го правя. Приятно ми е някакси, като ги видя в сайта-може би заради сладката статистика "ОТ:  До:  Дистанция:" и прочие  Laughing

# 281
  • Сопот, Пловдив
Досега съм снимала и качила всичко, което съм пратила. Снимам и това, което получавам, ако изпращача не е снимал. Просто ми е приятно да си имам статистика с картинки,  Mr. Green Сега се захващам да правя selfmade картичка за една девойка от Тайван.

# 282
Хе-хе тези руснаци изглежда чакат уикенда за да си регистрират картичките.
Утре е понеделник, и пожелавам на всички дъжд от картички.  Hug
Аз тъкмо си бях приготвила предния ден една хубава кутия за картичките и в петък взе, че не пристигна нищо.  hahaha Голяма суша на всички фронтове- нямах нито получена, нито регистрирана, нито изпратена. Предчувствам обаче, че утре ще има нещо за новата кутия.
Тази вечер изтичах до пощенската кутия до нас и утре рано-рано ще потеглят 6 картички за Хавай, Палма де Майорка, Пазарджик, Амстердам и София. Надявам се всички да си ги получат навреме и да ги харесат.  Flutter
Аз започнах да снимам картичките, които изпращам сравнително късно. Бих се радвала ако получателите го правят, но досега само двама са качили картичките от общо 7. Много са ми нескопосани снимките-чак ме е срам, но смятам, че е по-добре от нищо.  Embarassed

# 283
  • София
Картичките от директна размяна могат ли да се качват в сайта?

# 284
  • София
добро утро, момичета!

да се похваля и тук: регистрирали са втора моя картичка. Та от неправилно попълнените ми остана тази до Белорусия. Силно се надявам да не я върнат, а да я регистрират и нея. Та новите два адреса отново са ми до Германия.

Тия дни ще почна да снимам и аз картичките, ама не винаги имам под ръка фотоапарат. На Врабеца със сладките автобуси не съм я снимала, но ще го направя тези дни.

И чакам да разбера дали до Пловдив, Плевен и Малта най- накрая са стигнали.

Общи условия

Активация на акаунт