Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 332
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • Сопот, Пловдив
По-скоро очаквай до САЩ да пристигне преди руската.

# 256
  • София
По-скоро очаквай до САЩ да пристигне преди руската.

Ще има да си чакам значи. Китайката пък от един месец не е влизала

# 257
  • Сопот, Пловдив
Моята до САЩ пристигна за 13 дни, и до мен от там пристигна за толкова.

# 258
Хм, mery_poppins1, тази със "смешното" да не е белгийка?
Тази, която ми изпрати тази картичка, имаше подобен профил.
Врабец, а ти сложи ли си пръста на марката, както ти е написала?
Какво се случи като го направи?

# 259
Здравейтеее!
Върнах се от Пловдив, не ви следих много  Confused
Пристигнала ми е една картичка до Холандия, за 4 дни с бърза поща, жената ми е писала много радостно съобщение Simple Smile Снимала съм я, ще си я кача в блога след малко.
Сега изтеглих непретенциозно момче от Тайван на 18 години. Sunglasses
Имам и молба за размяна с едно момче от Беларус, което се опитва да събере по една картичка от всяка славянска страна, интересен проект  Simple Smile

# 260
# 261
Пателина, аз нямам нищо от теб,  но на мен ми се губят 80% от българските картички. Предполагам, че просто един ден ще намеря, да речем, десет боря в кутията  Grinning

Аглея, до Русия може да пътува много, много дълго Sad Аз имам една сега - пътува 29-ти ден. Със сигурност знам, че не е забавена от малтийските пощи, защото те са бързи и веднага качват на самолета каквото има. А полети за Русия има всеки ден. Но там, в необятната руска шир, какво се случва...

buttinsky, слагах пръст на марката, въртях, суках - ни-що!  Crossing Arms

Сега зарибих две девойки от Швеция за директна размяна и съм много щастлива Simple Smile

# 262
  • Най-красивата страна
Здравейтеее!
Върнах се от Пловдив, не ви следих много  Confused
Пристигнала ми е една картичка до Холандия, за 4 дни с бърза поща, жената ми е писала много радостно съобщение Simple Smile Снимала съм я, ще си я кача в блога след малко.
Сега изтеглих непретенциозно момче от Тайван на 18 години. Sunglasses
Имам и молба за размяна с едно момче от Беларус, което се опитва да събере по една картичка от всяка славянска страна, интересен проект  Simple Smile

Същият ми е писал и на мен ThinkingТози от Беларус.

# 263
  • КиТ
Много съвпадения станаха  Crazy newsm78

# 264
Писал е на повече хора, защото не знае кой ще му отговори и дали ще е навит Simple Smile

# 265
Ехо, привет. Два дни ме няма и голямо наваксване падна.
Скрит текст:
Вчера ходих на един концерт на български звезди и останах много разочарована от изпълнението на плейбек и липсата на всякакъв контакт с публиката. Май ще спирам тези изяви...
Мойто японче е получило картичката с колите за 8 дни! Страхотно.

Тази седмица по някое време отлитат и Хелоинските картички.

Поздрави

# 266
Най-накрая още една моя картичка е получена Party
Холандеца си е получил картичката за 11 дни. Бях му разгледала любимите картички и се опитах да му избера нещо, което ще му допадне. Пратих му едни скални мостове в Родопите и той ми е написал, че картичката му харесва и гледката е пленителна Grinning Ама понеже съм много умна и не съм я снимала, надявам се той да я качи по-късно, засега не е.
Сега вече чакам 2 картички от някъде, предвид, че първата беше регистрирана още на 17.09, а аз още не съм получила картичка, се надявам сега да се падна на някой по-наблизо, за да получа най-накрая и аз картичка от сайта, а не само от размени.

# 267
  • КиТ
Някой ми предложи приятелство от тук ли  Thinking Crazy

# 268
Плами,
Скрит текст:
въпросника в другата тема -имаме попълнения Embarassed

# 269
  • КиТ
У чакай да се ориентира де,ама хубаво отивам  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт