Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 344
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
На мен не ми е чак такава драма картичките да са от там, откъдето е изпращачът. И непременно с изглед или нещо. Предпочитам такива, но ако някой ден си намеря в кутията някоя Инге Льок или Густав Климт, или рисунка на птички ще им се зарадвам от сърце.
От Кипър получих картичка от финландка, която живее на острова. Картичката си беше финландска, с един дядо, дето лови риба, напечатана във Финландия и т.н. Много си я харесвам и хич не ми е било неприятно, че не е с някой кипърски плаж Wink
Тук при нас има картички единствено и само с малтийски пейзажи, лодки и някоя и друга малтийска баба.
Пък това наистина не допада на всички. И затова си поръчах от Муу - черно-бели цветя и коледни картинки. Чакам да пристигнат и ще ги кача, да ви ги покажа Simple Smile

P.S. Стига пускахте тия сайтове за купуване на картички, просто нямате сърце! Сега пак ще купувам, а вече нямам на кого да изпращам  Mr. Green

# 241
  • Ямбол
Бутински, картичката ти "трОши"! Heart Eyes Много благодаря! Hug Hug Heart Eyes

Майола, страхотно е чувството да получиш картичка от родния си град! Heart Eyes Благодаря ти! Hug Даже моят блок се вижда. Crazy Grinning

По-късно ще ги снимам. Peace
Ама Акаша, ти получи ли я  Shocked ? Защото я пратих в петък по обед и не се надявах да пристигне при теб преди понеделник.

# 242
Имам пред вид,че не искам сама да си купувам картичките, а да ми ги изпращат с марка и надписани.

Е, ясно, че няма сам да си ги купуваш.   

Там е работата, че ако поръчам от чуждестранен сайт, сърце няма да ми даде да се разделя с тях.  Mr. Green и то при положение, че ще поръчвам каквото на мен ми допада, а  не по чужди изисквания.
И аз хич не държа да са от съответната страна на изпращача. Щом ми допада , няма значение от източника .

Мисля си и се терзая, да поръчам някой по-евтин комплект   newsm53

Във връзка с това дали картичките пристигат в  приличен вид, когато са без плик. Попаднах на един профил , в който човека искаше креативност от изпращача - да скъса картичката, да я запали, пробие, надраска, залее с кафе и т.н.

# 243
На мен не ми е чак такава драма картичките да са от там, откъдето е изпращачът. И непременно с изглед или нещо. Предпочитам такива, но ако някой ден си намеря в кутията някоя Инге Льок или Густав Климт, или рисунка на птички ще им се зарадвам от сърце.
От Кипър получих картичка от финландка, която живее на острова. Картичката си беше финландска, с един дядо, дето лови риба, напечатана във Финландия и т.н. Много си я харесвам и хич не ми е било неприятно, че не е с някой кипърски плаж Wink
Тук при нас има картички единствено и само с малтийски пейзажи, лодки и някоя и друга малтийска баба.
Пък това наистина не допада на всички. И затова си поръчах от Муу - черно-бели цветя и коледни картинки. Чакам да пристигнат и ще ги кача, да ви ги покажа Simple Smile

И аз така мисля.

P.S. Стига пускахте тия сайтове за купуване на картички, просто нямате сърце! Сега пак ще купувам, а вече нямам на кого да изпращам  Mr. Green

На мен.   Flutter

# 244
Във връзка с това дали картичките пристигат в  приличен вид, когато са без плик. Попаднах на един профил , в който човека искаше креативност от изпращача - да скъса картичката, да я запали, пробие, надраска, залее с кафе и т.н.

...И с бележка от пощальона: "Не бяхме ние. Тя така си беше."

# 245
Има ли някой , от който мога да си изпрося един изглед с недовършената катедрала „Саграда Фамилия” в Барселона , пък през 2026 год. ще ми изпрати снимка с вече завършената катедрала  newsm47
Вдигам мизата на 2:1 , т.е. за такава картичка изпращам 2 мой.
Вижте клипчето, много е интересно!
http://www.obekti.bg/zemia/9659-%D0%92%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-% … D0%B5%D1%81%D1%82

Ха-ха-ха, Врабец  newsm10

# 246
  • КиТ

...И с бележка от пощальона: "Не бяхме ние. Тя така си беше."

smile3532 smile3532 smile3532

# 247
  • Там,където се събуждам щастлива.
Познато, mery_poppins1. Затова и вчера ме хвана   Crazy от всички картички, които съм натрупала през годините....

# 248
  • Там,където се събуждам щастлива.
Има ли някой , от който мога да си изпрося един изглед с недовършената катедрала „Саграда Фамилия” в Барселона , пък през 2026 год. ще ми изпрати снимка с вече завършената катедрала  newsm47

Аз имам, но е картичка на Барселона с още няколко изгледа (тоест не е само на катедралата). Ако нямаш против да е такава...ще ти я изпратя.

# 249
Да разбирам,че е колаж, така ли? Ако се вижда добре катедралата, става!

Относно профилите - попаднах на една жена на средна възраст, за коята всичко се въртеше около това да й станело смешно и забавно. Даже предлагаше на лицевата страна на картичката, изпращачът да нарисува, напр. мустаци /за да я развеселяло/.
То за това си има хапчета, ама разни хора, раз ни изисквания  Grinning

# 250
Хм, mery_poppins1, тази със "смешното" да не е белгийка?
Тази, която ми изпрати тази картичка, имаше подобен профил.

# 251
Хм, mery_poppins1, тази със "смешното" да не е белгийка?
Тази, която ми изпрати тази картичка, имаше подобен профил.

За жалост не си спомням от къде е. Аз не съм я изтеглила, а случайно попаднах на профила й.

# 252
  • Сопот, Пловдив
Аз изпращах на холандка с подобни изисквания. Жената имаше здравословни проблемни и пишеше, че иска нещо цветно или забавно да й повдигне настроението.

Младежа от Шри Ланка си е получил картичката от мен от директна размяна, пише че е много доволен, сега чакам неговата. Едно от желанията му беше за местна архитектура, бях му пратила това.

# 253
Мале мале, оставям ви за малко и сумати сайтове с красоти сте изброили. Ще се пазарува, няма как  Mr. Green
Врабчо, Лем, нищо ли нямате от мен още?  Sad

В тон на последните постове-много ме е яд, че преди, когато доста пътувах в чужбина, не си накупих картички-смятам, че стига да отговарят на изискванията не е проблем, че не са местни.
Имам само десетина от Испания, обаче са с танцоьрки, на които поличките са им от плат и не искам да се разделям с тях  Mr. Green Ще ги снимам по-късно и ще ви се похваля  Heart Eyes

# 254
  • София
Нормално ли до Русия да пътува 15 дена? Хайде до САЩ и Китай как да е, ще чакам още да пристигнат, ама поне до рускинята трябваше да я е получила

Общи условия

Активация на акаунт