Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 348
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Аз поръчах вече от http://www.postcardworld.eu/. Дойдоха много бързо картичките и са с нормална дебелина.  Peace

Само ровя в тия сайтове, това в болестно състояние взе да се превръща... ooooh!

# 226
smile3534

Аз ще съм фен до гроб на букдепозитърито!  Blush Two Hearts

От България да пращаш чужди (небългарски) картички на някого е като минимум проява на липса на елементарен усет. За какво му е потребител от България като му пратиш шведски картички? Sick

споделям мнението ти... Peace
.идеята е да получиш картичка произведена в съответната страна.. Peace Peace
не зная как би реагирал холандец ако му изпратиш картичка, която той може да се вземе от местната книжарница... Rolling Eyes

# 227
Аз бих пратила такива, които са "арт" и са примерно принтирани версии на известни художници - но само на хора, които предпочитат такива. Например тази така популярна Инге Лоок или както там се произнася, е финландка, но гледам, че масово изпращат нейни картички от Холандия, Дания, Швеция и т.н. подобни страни.
Иначе и аз предпочитам да пращам изгледи & традиции от България, ако ще пращам такива.
Е..наскоро получих картичка с фестивала във Венеция от една холандка..какво да я правиш, жената е надписала, пуснала..
Между другото, забелязала съм, че някои хора изрично си пишат в профила, че искат да получат картички от страната на изпращача или пък надписани лично, а не през някакъв сайт touchnote.

# 228
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не става въпрос да изпратиш холандски мотив или илюстрация. По-скоро за неутралните картички: животни, цветя, изкуство и т.н. Вие се оплаквахте, че в България няма. Тук можеш да се зариеш от най-различни картички... Peace

# 229
при нас в Старият град има всякакви картички и може би затова мисли по този начин Peace
и картини...и цветя...и храна..и вино...и море..и планина..абе каквото искаш.....
е да не всеки път имаш голям избор ама трябва просто да харесаш нещо по темата..
намерих на РОЙС за Хелоуин не с тиква и мадама...но по темата картичка... Peace

Честно казано бих се радвала хората да ми пращат картичка от тяхната страна..с техен печат на издателство и всичко... Peace
но всеки има различно мнение по въпроса... Peace
последната която изпратих за Германия...цветя не че е най красивата но според мен става Peace

# 230
По принцип и аз бих се радвала повече на нещо от страната. Ама, ако няма  Wink ...А и пуснах линка, ако случайно някой живеещ тук се зариби (или идеи за картички)...

# 231
  • Сопот, Пловдив
Аз пък нямам против да ми пращат не от яхната страна, особено ако са по това, което предпочитам. Определено попадам на много потребители, които много повече ще се зарадват, примерно, на красива винтидж английска картичка, пратена от мен, ако им харесва винтидж, отколкото да им пратя аз паметника на Вазов, ако нямат в предпочитания гледки от твоя град. Всичко си зависи от конкретния потребител.

# 232
  • В Космоса
Бутински, картичката ти "трОши"! Heart Eyes Много благодаря! Hug Hug Heart Eyes

Майола, страхотно е чувството да получиш картичка от родния си град! Heart Eyes Благодаря ти! Hug Даже моят блок се вижда. Crazy Grinning

По-късно ще ги снимам. Peace

# 233
По принцип и аз бих се радвала повече на нещо от страната. Ама, ако няма  Wink ...А и пуснах линка, ако случайно някой живеещ тук се зариби (или идеи за картички)...

ако няма просто да прати изглед от града си... Wink
това какво харесва някой си НЕ означава че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да му пратиш " картичка с нечетен брой калинки сгушени между четен  брой листа"=== Naughty

# 234
Тези финландските картички на Инге са много сладки. Случайно открих, че ги продават и тук...Много сладки картички има на този сайт.  Heart Eyes
http://www.postcardworld.eu/c-1615741/home/  (холандски е)

Знаеш ли каква е доставката до България? Много интересни картички видях в сайта, но пък от др. страна ми се иска да са с марка и надпис.

3,40 евро. Ето тук можеш да видиш: http://www.postcardworld.eu/c-1901219/shipping-handlingscost/

Какво имаш предвид  с марка и надпис? Това са картички, които сам си надписваш и изпращаш...

Имам пред вид,че не искам сама да си купувам картичките, а да ми ги изпращат с марка и надписани.

# 235
Акаша, радвам се, че ти е харесала. Hug
Ирка, ти моята май още не си я получила...

# 236
Акаша, радвам се, че ти е харесала. Hug
Ирка, ти моята май още не си я получила...

когато получа знаеш че ги качвам ще видиш Hug
чакам и от Сф-Плевен-Сопот...ама какво да ти кажа...картичката от
ФЕНСИ дойде преди тях Joy

# 237
Не става въпрос да изпратиш холандски мотив или илюстрация. По-скоро за неутралните картички: животни, цветя, изкуство и т.н. Вие се оплаквахте, че в България няма. Тук можеш да се зариеш от най-различни картички... Peace

newsm10
 И аз така мисля.
Отделно пък като имам изгледи от Рим, защо да не пратя на някой американец например. То иначе ще се огранича в 15-20 модела картички.

Тези с винтидж Дядо Коледа са жестоки  Peace, ама май са от по-мек картон.

# 238
  • КиТ
У страшни сайтове,но за сега се въздържам,щото така или иначе много пари разпилях напоследък  Blush  Crazy Joy Joy Joy

# 239
Имам пред вид,че не искам сама да си купувам картичките, а да ми ги изпращат с марка и надписани.

Е, ясно, че няма сам да си ги купуваш. На мен ми беше интересно, че на 40 км от мен някой ги продава тези картички (не я бях чувала тази художничка). Дори се чудя дали да не добавя картички с илюстрации (но не ми харесват всякакъв вид илюстрации) и не знам как да формулирам  в профила си какви точно искам... newsm78

Аз пък нямам против да ми пращат не от яхната страна, особено ако са по това, което предпочитам. Определено попадам на много потребители, които много повече ще се зарадват, примерно, на красива винтидж английска картичка, пратена от мен, ако им харесва винтидж, отколкото да им пратя аз паметника на Вазов, ако нямат в предпочитания гледки от твоя град. Всичко си зависи от конкретния потребител.

И аз така мисля.

Дори се чудех дали няма да има хора, които биха искали да си попълнят колекцията Германия, примерно, защото бих им изпратила от някое мое пътуване. За предпочитане е пред повтарящи се картички / изгледи. В някои държави, като България, се продават едни и същи картички от години. Усмихнах се, че онзи ден получих същата картичка от сестра ми, която ми беше изпратила преди.  Heart Eyes След 10 години изпращане на картички е така. Трябва да й кажа за идеята, която бяхте пуснали тук...снимки по държави. Като набера стаж (тоест получа поне една картичка  Wink) щего направя и аз.  

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 14:58 от Kalinka

Общи условия

Активация на акаунт