Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 268
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Rois, картичката ти ми изглежда напълно ОК. Цветенцата са много симпатични  Simple Smile Ако уцелиш правилната хартия, мисля че ще ти се получат много добре.

# 301
При мен СУША  и в буквалния смисъл и в преносния. Превеждам - не вали и няма никой в пощ. кутия  smile3516

Този италианец май само на мен не е писал  Laughing
На една германка писах, въпреки че тя не е отбелязала, че иска пряка размяна, но ми отговори жената и каза,че ако намери пак такава картичка, ще ми изпрати. Много, много ми хареса нейната и бих се радвала, ако успее да ми изпрати.
В четвъртък поръчах от комплекта от 15 бълг. картички при положение,че ги изпращат с куриер, не мога да разбера защо ги няма. Или те печатат при поръчка и нямат готови на склад  ThinkingЕгати и търговците  smile3516 /днес с емотиконите всички ги гледам под вежди  Mr. Green/

# 302
  • София
Картичките от Уникарт пристигнаха, прекрасни са и днес тръгват на път Party.

Пощенски ли са си? Защото аз ги заглеждам, пише пощенски ама някои анимационни все ми изглеждат, че са разтварящи се.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 13:03 от Erienne

# 303
Днес и моята пощенска кутия осъмна празна... Но не се отчайвам! Simple Smile Радвам се, че поне картичките ми започнаха да пристигат до предназначението си - още 2 регистрирани в сайта, а и една директна  размяна до Чехия знам, че със сигурност е пристигнала. Така че.. търпение му е майката Simple Smile Сега ще чакам изненади Simple Smile

# 304
Картичките от Уникарт пристигнаха, прекрасни са и днес тръгват на път Party.

Пощенски ли са си? Защото аз ги заглеждам, пише пощенски ама някои анимационни все ми изглеждат, че са разтварящи се.

Пощенски са, има и двойни, но за тях пише, че са такива. Обаче доста от тях ги нямат на склад. Аз поръчах 30, а ми изпратиха 13 Simple Smile Нищо от морските пейзажи няма, основно имат планински изгледи.

Ройс, супер е Simple Smile, моята първа е супер трагична - лепих, мазах като по труд и творчество и накрая стана невероятно претруфено  Laughing ooooh!

# 305
В четвъртък поръчах от комплекта от 15 бълг. картички при положение,че ги изпращат с куриер, не мога да разбера защо ги няма. Или те печатат при поръчка и нямат готови на склад  ThinkingЕгати и търговците  smile3516 /днес с емотиконите всички ги гледам под вежди  Mr. Green/

А човекът обади ли ти се? Аз поръчах миналата неделя, той ми звънна някъде към миналата сряда и ми ги доставиха в петък по спомен. Малко бавно стават нещата при него, но май от съвсем скоро я предлага тази услуга, поне отскоро виждам в посткросинг други българи да му пращат картичките.

# 306
  • София
На мен главно по-анимационни и рисувани ми трябват пощенски.А всички са двойни.Аз уж гледам описанието, но не виждам с кое означават, че е двойна.
Гледах и в Ибей, има много интересни.

# 307
  • Телиш/Плевен
На мен главно по-анимационни и рисувани ми трябват пощенски.А всички са двойни.Аз уж гледам описанието, но не виждам с кое означават, че е двойна.
Гледах и в Ибей, има много интересни.
Виж тук, но не знам дали е точно това, което ти трябва. Peace

# 308
Е, аз и днес няма да получа картички  Sad Чакането се отлага за утре.

Но поне получих пратката от Муу и съм много доволна: 20 картички с цветя (черно-бели и цветни) и 20 коледни картички на една руска художничка Simple Smile

# 309
  • В Космоса
Днес не съм проверявала пощата, по-късно и това ще сторя, а сега да ви покажа картичките от Майола:

Скрит текст:

и Бутински:

Скрит текст:

# 310
  • Sofia
Да се похваля - регистрирах и синковеца, щото покрай мен се запали детето и иска да избира картички и да измисля текстове за получателите Simple Smile Та сега поне ще си получава картички с животни и коли. Изтеглихме първите 2 адреса - Германия и Русия. Вече пътуват.

Някой да знае къде мога да намеря картички на стара Варна? 
Noraa, можеш да провериш в този сайт - http://smartarts.bg/index.php?p=products&sub=7
Имат много сладки ретро морски картички, иначе точно Варна май нямат...

# 311
Noraa, можеш да провериш в този сайт - http://smartarts.bg/index.php?p=products&sub=7
Имат много сладки ретро морски картички, иначе точно Варна май нямат...

Поръчвала ли си от този сайт? Питам, понеже има само по една картичка в група и не пише цената.

П.П. Оправих се, намерих и цени, и картички по група. Simple Smile Един-два пъти съм ги виждала в Буктрейдинг до Попа в София, сега вече ги няма. Но идеята през сайта е чудесна. Ехххх, обичам този форум - досега за мен имаше само два варианта - Уникарт или някоя книжарница, а сега... Мога да се залея с още повече картички от сега Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 14:32 от tsvetna84

# 312
Поръчах картички от Уникарт, които ще дойдат утре или в сряда.

loca, ориентирай ме моля те от кой раздел си поръча, защото на мен ми казаха, когато поръчвах от "Картички изгледни България" по минимум 10 от всяка картичка Sad  

Ако знаете колко издирвах как се казва фирмата с черно-белите картички.... Първата картичка в посткросинг, която пратих купих от морето, имаше щанд пред един антиквариат. И получателката не качи снимка и много ме хвана яд. Исках после да ги открия кои са, за да си купя още. Златни сте!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 14:42 от egonna

# 313
  • София
А това муу, moo сайта ли е? Как стават нещата с поръчката?

# 314
Дами,
Само 3 седмици и ви загубих дирите. Много пишете:)

Успях да намеря картичка с народни инструменти за диригента на оркестър Джон, от Щатите и се надявам, много да я хареса.
Изтеглих и една мила германка, която има рожден ден след няколко дни. Изпратих и картичка с изгледи, с пожелание за рожденния ден.
Сега се нареждам да чакам. Интересувам се и от директна размяна със съфорумки.
Намерих някои доста приятни картички в централна поща, но чак мноооого хубави са изключение.
Видях по-напред една картичка от стара София, може ли информация откъде е купена?
Връщам се да ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт