Картичка от другия край на света! - тема 3

• 22 218
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
И аз да се похваля с регистрирана картичка до USA. Изтеглих нов адрес - Украина - много претенции, много нещо  Rolling Eyes

Все още чакам първата си картичка  Grinning

# 466
  • Телиш/Плевен
ЛАЛЕ..ми ти си направо шампион да Русия Hug
аз имам чувството че ще пристигнат след 3 месеца  Crossing Arms Crossing Arms
Да, не мога да се оплача, бързичко стигат засега. Peace И твоите ще стигнат, малко търпение само и ще стане. Hug

# 467
Е, днес вече и аз получих нещо!  Laughing

Една картичка от съфорумка, за която още веднъж много благодаря   bouquet

Скрит текст:

И една дълго чакана пратка от директна размяна от Китай:

две картички

Скрит текст:

Скрит текст:

и пликът, който също заслужава внимание. Пликът обаче беше брутално срязан! Имаше дупка колкото палец - на височина и ширина. Подозирам, че е имало монетки или нещо друго и някой ги е прибрал. И че това не е станало в Малта...  Confused

Скрит текст:

# 468
Врабец, жалко за монетите - сигурно такова нещо е имало наистина. Аз тук преди няколко дни писах какви инструкции ми даде една китайка за "обезопасяване" на монетите към нея, понеже пощальонът последния път си ги бил прибрал от плика.. Явно е често срещан проблем в Китай..

# 469
Ура! Получих картичка от Лем, много красива и ще я снимам веднага щом бебка ми слезе от корема  Mr. Green Мерси, разкошна е, съвсем точно си разбрала какво харесвам  Hug

# 470
Аз пък реших да поръчам от unicart, набелязах си около 30 броя и попълних вс. необходими данни.Накрая натиснах ИЗПРАТИ и два пъти ми дава,че няма продукти в кошницата.
И аз разбрах,че доставката им е 6 лв.
Утре би трябвало да ти се обадят да потвърдиш поръчката. Peace

Днес не ми се обадиха и се чудя дали при тях има нещо на лице от моята поръчка? Моля, който беше поръчвал от unicart, да сподели точно как протекоха нещата.

# 471
И днес съм много хепи.
Получих първата си картичка от Русия - Западен Сибир - в момента при тях е 6 градуса.
Марката също е страхотна, а ето и картичката:
http://www.postcrossing.com/postcards/RU-2026744

# 472
buttinsky, страхотна е ! Много ми харесва - добавих я в любими  Heart Eyes

# 473
И на мен ми е любима вече, Грахче Simple Smile

Врабчо, много е красив китайският плик, жалко, че са го преравяли  Sad

# 474
  • Телиш/Плевен
Днес не ми се обадиха и се чудя дали при тях има нещо на лице от моята поръчка? Моля, който беше поръчвал от unicart, да сподели точно как протекоха нещата.
Аз направих поръчката в неделя, вчера ми се обадиха да я потвърдя и днес на обяд пристигнаха картичките. Не знам какво е станало, но ако и утре не ти се обадят, ги потърси ти. Peace

buttinsky, много красива картичка. Heart Eyes

# 475
И днес съм много хепи.
Получих първата си картичка от Русия - Западен Сибир - в момента при тях е 6 градуса.

Неруска картичка от Русия? Shocked Никак не би ме очаровало да получавам подобни. Sick

# 476
но е винтидж Simple Smile

# 477
И днес съм много хепи.

Неруска картичка от Русия? Shocked Никак не би ме очаровало да получавам подобни. Sick

Аз бих се зарадвала на такава картичка дори и да ми я прати съфорумка  Laughing

# 478
Ау, страхотна е картичката на Бутински! Бих се радвала да получа нещо такова от всяка страна Simple Smile

# 479
И аз днес нямам никаква картичка. Нямам и регистрирана. Добре, че поне една съфорумка е получила моята. Шамс, радвам се, че ти е харесала!  Hug
Май ще разкарам кутията.  Откакто съм я приготвила- 4-5 дни, имам само една картичка.  Twisted Evil

И на мен много ми хареса "сибирската" картичка на buttinsky , нищо че няма нищо руско в нея.   Grinning
Врабец и твоите снежни картички от Китай ми легнаха на сърцето. Heart Eyes  Жалко за останалата част от пратката.
А в картичката с пеперудата, която е показала Evridika, направо се влюбих.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт