Картичка от другия край на света! - тема 3

• 21 735
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • España (Плевен)
Имам си 1 регистрирана картичка, но не е снимана... http://www.postcrossing.com/postcards/BG-23591   Party Party Party
Изтеглих си нов адрес - пак до Русия  Crossing Arms Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 22:14 от К А Т И

# 631
Аз също имам 2 регистрирани днес - едната за първи път темерутска, без коментар. Втората има мило съобщение, че ще си я закачи на стената и ще чака Коледа с нея ...

Голяяяма поща ще пращам днес, към 10-тина посткросърски ми се събраха сумарно мои и на дъщеря ми, и 5-6 форумски ... Ама много обичам да ми ги получават-

Лока, още ми текат лигите, обезводних се днес ....  Joy

На една финладнка пращам ето това
Скрит текст:

# 632
Момичета  Hug

Ео, не се притеснявай, когато-тогава. Ще има да получавам  Grinning

Гад Чевръста, прасето е много готино!

Ето ми я и деветата картичка от днес

Скрит текст:

# 633
Какво прасе?
Това не е ли таралежче?

# 634
Хм, сега като казваш... може и таралеж да е.
Ама на мен ми прасее.

# 635

Joy

К А Т И, честито! Дано се размърдат тия пощальони вече!  Hug

# 636
Ей, върнахте ме да проверя какво е, прасее, но е таралеж, така пише отзад. Китайско изкуство!
Floral Hedgehog.
Врабец, деветата е супер! Тез червени домати ... имаше някаква сериозна простотия май за тях в съвременния бългаски фолклор/чалга... но не се сещам.

# 637

Врабец, деветата е супер! Тез червени домати ... имаше някаква сериозна простотия май за тях в съвременния бългаски фолклор/чалга... но не се сещам.

И по-добре, направо по-здравословно, че не се сещаш...
Картичката е супер наистина!

Защо казвате, че нямало хубави картички в България?...

# 638

И по-добре, направо по-здравословно, че не се сещаш...

Сакън!  Mr. Green
Наистина е простотия от класа. Ще загубим детската аудитория!

# 639
  • Габрово
Приемате ли нови членове в темичката?  Whistling
В официалния сайт не съм много активна, но сериозно се вихря в посткросинг групата във фейсбук.  Flutter
Колекцията ми можете да видите тук: http://theworldinmymailbox.wordpress.com/ (имам към 50-тина картички, които още не съм качила). Никакъв самоконтрол, никакъв!  Crazy

# 640
Привет!
Страхотна колекция си имаш!
Тази с черната патица е супер!

# 641
Врабец, обаче как позна че ще дойдат накуп всички картички от България.  Grinning Бяха ли завързани с канапче?  Wink Честито! Много са красиви всичките! А за тази с доматчетата е страхотна!
Аз днес имам 4 картички.  Party
Две от съфорумки-от Люксембург и Палма де Майорка. Много са красиви!  Heart Eyes
Благодаря ви много Шамс и Еvidence!
Имам една от Москва от директна размяна- естествено с Кремъл.  Grinning
Другата е от Австралия от Посткросър. Изпращача е запален филателист- залепил ми е 5 различни марки. Crazy
Вчера нямах време да се разпиша в темата, въпреки че получих 3 картички - от Санкт- Петербург, от Хърватска и една много красива картичка от Бургас от съфорумка.  Heart Eyes

missing , добре дошла!   bouquet
Много ми харесва албума ти!  Heart Eyes От колко време си "в играта"?

# 642
missing, много ми харесват резюметата ти към всяка картичка !

# 643
  • До морето :)
Добро утро!
Искам да попитам, преди да пратя картичките, някъде трябва ли да въвеждам съответните кодове? И въобще да регистрирам, че съм ги пратила?  newsm78

# 644
Само на картичката пишеш кода, това е, системата си я отбелязва като пътуваща в момента на изтегляне на адреса.

Общи условия

Активация на акаунт