Картичка от другия край на света! - тема 3

• 21 990
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • До морето :)
  bouquet

# 646
Врабец, доматите са уникални  Peace
Коя ли бълг. посткросърка ти ги е изпратила, да изврънкам едни и аз  Mr. Green
missing, много ти е хубав блога   bouquet, ще покажеш ли и  профила си в postcrossing-а.
А дано днес да получа нещо от Б-я поне  Wink

# 647
  • Габрово
Благодаря ви, момичета   bouquet

Лем, картички събирам от години - винаги съм молила приятели, които пътуват из чужбина да ми носят по нещичко. Но сериозно се захванах с това преди около половин година.

mery_poppins1, ето го профила ми: http://www.postcrossing.com/user/missing
Но както споменах, откакто открих групата във фейсбук не съм пращала официални картички, само директни размени. Simple Smile

# 648
  • София
искам и аз от Luxemburg и Палма де Майорка.....ама аз съм затворена вкъщи и не мога да излезна даже на пазар Sad

# 649
  • София
Добро утро Simple Smile аз не се сдържах и изтеглих още 2 адреса: Тайван и Беларус (отново)! Та сега имам 4 пътуващи и си чакам да пристигнат. Иначе довечера ще снимам от Чехия и Чикаго картичките, та както е тръгнало май на буквата Ч ще ми върви като за начало Simple Smile  bouquet

# 650
Една варненска картичка днес чакаше в кутията - meadow, благодаря, много ми харесва HugМного симпатични марки си сложила Simple Smile
Скрит текст:

# 651
  • Варна
О, много бързо е пристигнала, вчера следобед я пуснах, радвам се че ти е харесала  Hug

# 652
И аз вчера пуснах твоята следобед, тъкмо ще видим как е в обратната посока Simple Smile

# 653
Получих картичка от Сабинка Hug Hug
много ти благодаря... Hug

и започвам да си мисля че тези които трябваше да получа
още миналата седмица май няма и да ги получа Crossing Arms
от Бургас идва за 1 ден---от Стара Загора и София и Плевен пътуват 2 седмица вече ooooh!

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 12:57 от ♥reni-pld♥

# 654
И тук да се похваля, че вчера получих 5 картички накуп - една от посткросинг от Германия, другите от мили съфорумки.  Grinning
Ани, Валя, Лори, Диди, благодаря ви, картичките са прекрасни! Heart Eyes Hug
Понамчкани ми пристигнаха обаче, не знам какво ги правят в пощите Tired

Ето ги и тях:

Скрит текст:
1. Картичка от Клаус от Германия:

2. Валета от Валя/Врабчо:

3. Стария град в Пловдив, изпратена от Ани:

4. Картичка с формата на сърце от Диди:

5. Картичка изобразяваща Дяволското гърло от Лока:

# 655
  • Вече в моята си приказка...
Тази картичка във формата на сърце е страхотна. От къде ли бих могла да си купя такива интересни картички?! Видях, че в нашата поща имат картички, ама са сложени зад гише, на щендер, далеч, за да бъдат разгледани и опипани /типична българска черта, не мислите ли?/ и още не съм купувала от там. Имам около 10-тина картички, готови за изпращане, та още не съм на зор, но видя ли някоя, в която да се влюбя, купувам!

# 656
Тази картичка във формата на сърце е страхотна. От къде ли бих могла да си купя такива интересни картички?! Видях, че в нашата поща имат картички, ама са сложени зад гише, на щендер, далеч, за да бъдат разгледани и опипани /типична българска черта, не мислите ли?/ и още не съм купувала от там. Имам около 10-тина картички, готови за изпращане, та още не съм на зор, но видя ли някоя, в която да се влюбя, купувам!

и какво като са на щендер..поискай да ги разгледаш ти си клиент...ако искаш ще си купиш Peace

# 657
  • Телиш/Плевен
MiRa_55, ето тук я има тази картичка, както и други с различни форми.  bouquet Аз тези дни си поръчах от тях и съм много доволна. Heart Eyes

# 658
  • Вече в моята си приказка...
и какво като са на щендер..поискай да ги разгледаш ти си клиент...ако искаш ще си купиш Peace
Да, да, то дори на щендер е по-добре да са, мисълта ми бе, че са прекалено далеч, и за да ги разгледам или трябва да ме вкарат зад гишето или пък да изкарат картичките. Но както и да е, все още няма да купувам, но съм спокойна, че там има картички, които ще разгледам и закупя с голям кеф, когато им дойде времето...

Лале в дъжда, благодаря за линк-а, ще се възползвам!

Аз все още съм в очакване на следващата си картичка, която трябва да получа в резултат от регистрирана такава. А дано, ама надали... Crossing Arms

# 659
Разкошни картички, в тази от Варна ми останаха очите, а таралежков е уникално сладък  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт