Работа, CV-та, HR-и, съвети - 34-ра тема

• 64 496
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,от един месец и аз съм в редиците на безработните.Искам да споделя моя опит с кандидатстването до сега.От около 30 обяви ми се обадиха от 6 места.Най-очарован останах от вчерашното интервю проведено от Manpower/това ми е 1-во през агенция/,единствено не казаха коя е компанията.Това ще се разбере ако ме одобрят за 2 интервю,обещаха да ми се обадят с резултата какъвто и да е.Досега и от предишните места получих обратен отговор.

Успех на всички.

Регистрира се специално да похвалиш агенцията или що?  Tired

"Дата на регистрация:   Пон., 15 Февр. 2010, 09:17"

Ако беше по-наблюдателна щеше сама да го забележиш.
А агенцията я хваля защото както съм написал ми хареса как проведаха
интервюто!Много теми следя в форума защото са ми полезни въпреки
че съм мъж!Тази е една от тях защото останах без работа.Изчел съм всички теми от начало до край,много ми помогнаха за това как да се представя на интервютата.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 15:50 от boiko1

# 661
http://banks.dir.bg/2013/11/08/news15462331.html
интересно , кой го прави тези статистики. Сигурно онези които получават 1500 лв.  Rolling Eyes

# 662
интересно , кой го прави тези статистики. Сигурно онези които получават 1500 лв.  Rolling Eyes

Явно вдигнаха на депутатите заплатите  Tired

boiko1, тя цялата агенция пише в този форум  Stop

# 663

Явно вдигнаха на депутатите заплатите  Tired

boiko1, тя цялата агенция пише в този форум  Stop

Не пише цялата агенция, споко  Peace Доста повече сме от двама.

# 664
http://www.jobs.bg/f2018073
Направо ги попитах какво допълнително плащат за извънредния труд. 8 работни часа 6 дни в седмицата. колко извънредно работно време да имат Naughty

# 665
Здравейте,от един месец и аз съм в редиците на безработните.Искам да споделя моя опит с кандидатстването до сега.От около 30 обяви ми се обадиха от 6 места.Най-очарован останах от вчерашното интервю проведено от Manpower/това ми е 1-во през агенция/,единствено не казаха коя е компанията.Това ще се разбере ако ме одобрят за 2 интервю,обещаха да ми се обадят с резултата какъвто и да е.Досега и от предишните места получих обратен отговор.

Успех на всички.
Добра реклама им направи. Аз обаче съм на друго мнение. Явно е от значение при кого ще попаднеш. Аз също ходих с надежда за помощ, но с нея си останах.  Аз се случих при едно момче. Завърших магистратура във сферата на финансите . Имам 9 м. стаж в държавна организация и  едва ли бях виновна,че съм работила там.   Започна да ми казва да ходя на неплатени стажове , защото този никой него признавал.А аз трябва да работя, за да се издържам.
Абсолютно никакво внимание или  нещо да поговорим като варианти.
Възмутена съм . Доста се колебах дали да пиша, но трябваше да споделя.

# 666
Ха, интересно. На този господин, дето ти казва, че стажът не се признава - най-вероятно си е помислил, че това е учебен стаж, а в България учебни стажове над 6 месеца не съм чувала да съществуват; второ, на Запад е част от обучението икономистите да карат по 3-6 месеца "стаж" всяка учебна година, който си е напълно реална и платена работа; дори в един датски колеж, който все забравям как се казва, имат изискване стажът да е при заплата поне 300 евро. Та този момък е пълен некадърник и интересно какво търси в агенция с такъв отчайващ светоглед.

# 667
От две години съм тук във форума и имам впечатление,че на тази агенция им трябва по скоро готови кадри с доста възможности, но  не и да помагат на такива като мен. А аз съм само 24год.

# 668
От две години съм тук във форума и имам впечатление,че на тази агенция им трябва по скоро готови кадри с доста възможности, но  не и да помагат на такива като мен. А аз съм само 24год.

Повярвай ми, че готовите кадри знаят как да си намерят директно работа, особено в София и то в най-актуалните браншове, за които и те пускат обяви  Peace

# 669
Оф, в тази тема доста всестранно компетентни личности са се събрали  Whistling

# 670
Оф, в тази тема доста всестранно компетентни личности са се събрали  Whistling

To във всяка тема на форума е така.

Агенциите не са бюра по труда,обаче и в повечето случаи търсят готови кадри, които, Red_Hot, моите уважения,но често се обръщат към агенции. Аз много добре знам колко проекта сме изработили само през последната година, и как много готови кадри минага през интервюта с нас. Ако си от другата страна,няма как да знаеш всичко, повярвай ми.  Peace

# 671
Според мен агенция е добре да ползват готовите кадри, които имат някакви специфични изисквания. Например, така няма да си губиш времето да ходиш по интервюта където се предлага много по-ниска заплата.

# 672
Много се впечатлих от тая обява (заплатата дори не я коменетирам):

Диспечер
Описание и
Изисквания:    Приемане на поръчки по телефон, набор База Данни
Компютърна Грамотност, Добра дикция, Бърза ориентация по картата на София, Добър сензитет, Безкрайно желание за работа, Стабилна психична устойчивост в напрегната работна атмосфера, Добро възпитание, Добре развити Духовни Ценности
Месторабота: София, кв. Нова Враждебна
Месторабота:    София / България
Заплата:    от 600 до 750 BGN (Бруто)

с тази заплата безкрайното желание за работа  ми се струва невъзможно  Laughing Laughing Laughing

# 673
Здравейте, и успех от мен на всички търсещи.Получих много хубави съвети тук...Благодаря  Hug
Скрит текст:
Вчера проведохме дълъг разговор с шефа ми, не ме пускаше да си ходя и също така ми обеща доста неща да се променят с две думи - искам нормална работа и уж ще я получа! А,дали, времето ще покаже.Но от сега нататък, ще проверявам всички обяви, ще се ослушвам за нещо по добро,ще прехвърля повече неща на колежката ми, ще се правя на разсеяна за някои неща и няма да се боря с вятърни мелници.Ще си спазвам работното време и ще бъда добра колежка.Винаги съм се чудила защо някои хора се държат все едно не виждат някои неща- вече знам.Ще се опитам да промяна своите ценности. Чудя се думата колегиалност, е просто дума от учебник ли? Както и да е...Надявам се да не стигам повече до ситуацията, в която бях онзи кошмарен ден. Благодаря още веднъж на всички!

# 674
Според мен агенция е добре да ползват готовите кадри, които имат някакви специфични изисквания. Например, така няма да си губиш времето да ходиш по интервюта където се предлага много по-ниска заплата.

Напротив. Както не веднъж е писано в темата точно през агенцията заплащането ти е по-ниско, ако директно фирмата те наеме, както и точно за големите проекти не си служител на фирмата, а на агенцията и т.н , и т.н. И хич не ми се влиза в тоя спор какво знам и как стоят нещата, всеки да си опича акъла  Stop

Общи условия

Активация на акаунт