След"Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й.~5 в 1~Тема ~150

• 28 299
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Още една снимка зад кадър от предстоящата реклама...

# 46
Нова снимка на Мурат, но от минал период - така пише над нея във ФБ. Според мен, като съдя по дрехите и визията му, ми се струва, че е от последното му ходене в Гърция.

Keii, много хубава Нургюл - както винаги!  Hug

# 47
  • Варна

Точно от последното му посещението в Гърция е...

# 48
  • Варна

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 16:03 от keii

# 49
Здравейте! wavey :hug

Мурат Йълдъръм ~ Париж - 09.2013 г.- с превод
    newsm10 На  работливите момичета Невин и Елдо, благодаря за превода!  bouquet  bouquet

# 50
  • Варна
 Мурат Йълдъръм ~ Париж - 09.2013 г.- с превод

Ако момичетата продължат и превеждат и други минали и бъдещи интервюта на Мурат, аз да не си правя вече труда да превеждам.

Мурат Йълдъръм за биографията му от Юнеско в Париж 27.09.2013 с Бг субтитри
http://www.vbox7.com/play:6324a0bc2f

Вярно, че точно от това интервю преведох само думите на Мурат, но все пак е почти същото.  Поне да не си губя времето излишно Peace

# 51
# 52
Добър вечер сладурки  Hug Hug Hug
Кеии Hug,Ели Hug,Невин Hug мерси милички за преводите ви на видеото на Мурат от Париж    bouquet  bouquet  bouquet
Кеии мерси за гифчетата и страхотните снимки на Нургюл   bouquet:Много е красива и с удоволствие бих си купила от чантите и обувките които ще рекламира  smile3521.Изглеждат много хубави и удобни  smile3521
Алекс Hug,Руми Hug,Танче Hug,Марти HugХриси Hug

# 53
# 54
# 55
# 56

smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 smile3505

Хриска къз аз освен така  smile3505 съм и така   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two HeartsЦялата съм се разтекла и лигите са ми потекли  по този чоооок якъшиклъ адам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 57
  • Варна
Ени, благодаря  Hug 
Рекламата с Нургюл се очартава да е забавна Simple Smile

Още малко снимки на Мурат от днес...

# 58

Обаче най ми харесва ей тази фотка .Ма как умничко гледа самоооо  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 59
Кеии Hug   bouquet
В темата на Сускунлар Ели е написала че на погребението са присъствали 10 000 човека.Голям човек и много талантлив артист беше Тунджел Куртис .Светла му памет.

Общи условия

Активация на акаунт