От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 130
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
Да, темата е пусната по правилата на форума. Но не е пусната по правилата на междуличностните отношения. Никой няма право да изисква коректност от другия, ако той сам не е коректен.

# 46
  • Димитровград
Цитат
Francetobg
Камионът, предозващ пратките от курс 59 от Франция вече е на територията на България. Очакваме пратките в Русе утре, когато ще имаме яснота кога ще можем да ги изпратим с Еконт, както и датите за раздаване в офис Русе.

Чак не мога да повярвам !
:

# 47
  • Варна
Вие полудяхте ли?
Много насериозно се вземате, че чак авторско право на темите претендирате. Пуснал я е който я е пуснал ... егати.
Тралалала Ли, не ти знам стария ник - щото този нищо не ми говори ама - излишно беше всичко това. И понеже ме дразни, ще поноля модератор да изтрие тези ви постове.

# 48
  • гр.Добрич

Цитат
Francetobg
Камионът, предозващ пратките от курс 59 от Франция вече е на територията на България. Очакваме пратките в Русе утре, когато ще имаме яснота кога ще можем да ги изпратим с Еконт, както и датите за раздаване в офис Русе.

Чак не мога да повярвам !

То не е за вярване. 10 дена път от Франция до България, пък нашата територия е толкова голяма, че сигурно 2 дена пътува из България. Като гледах как карат тировете по магистралите на Запад, се чудя дали камионът не е прескочил до Нова Зеландия.
Никога досега не съм чакала пратка 1 месец, но вече и аз мога да се похваля. Wink

# 49
Flash*, съвсем не става дума за "авторско право". Смятам нещо за нередно, за накърняващо форумската добра атмосфера и го казвам. Но си права - някои сигурно са и полудели, щом правят номера на други хора. Целенасочено Wink
Да са живи и здрави!
(И аз чакам модератор Simple Smile )

# 50
  • ВАРНА
Много нажежени страсти се разгоряха в темата и то още в началото,на мен пък хич не ми пречи кой пуснал темата,стига да има актуална информация в началото,освен това се дразня че сега 2 страници ще четем възмущения колко пътувал курса на ФранстоБГ - колкото-толкова.Като не ви харесва да получавате така нещата пазарувайте от Англия - там превозвачи бол и да,наистина по-бързи и коректни.Никой никого не принуждава.Или пробвайте да направите транспортна фирма и превозвайте по 3 пакета 3 пъти седмично за цена 1лв на кг и вижте как ще ви излязат сметките накрая  Mr. Green Аз единственото от което се дразня е като няма актуална информация.Както и от БГ манталитета да плюем по всичко  Peace

# 51
  • София
Вие полудяхте ли?
Много насериозно се вземате, че чак авторско право на темите претендирате. Пуснал я е който я е пуснал ... егати.
Тралалала Ли, не ти знам стария ник - щото този нищо не ми говори ама - излишно беше всичко това. И понеже ме дразни, ще поноля модератор да изтрие тези ви постове.

Държа поста ми за адресите  в първи пост да не бъде изтрит . Няма нищо общо  с това кой за какво се бори . Peace

# 52
Курса на Франсето,дето го чакате,коя дата ще да е тръгнал от Франция?

# 53
  • София
 Tired
Пу, да не отиде човек на работа! На ми, изпуснах панаира:35:

Някой питаше на първа-втора страница за ексененс или там, както беше аутлета - аз съм поръчвала със Смарт Деливъри. Франс Деливъри често пускат оферти, явно им е в листа този сайт Peace

# 54
  • Варна
Уважаеми клиенти,
Днес, 30/09/2013 г. пристигна курс № 2. Пратките ще се обработват и всички наши клиенти, ще могат да получат своите доставки, съобразно избраният метод на доставка, както следва:
1. От офис на FRАNCE DELIVERY - Бизнес-център "Сити Пойнт"на 03/10/2013 г. /ЧЕТВЪРТЪК/ от 11.00 до 19.00 ч.
2. Пратките за ЕКОНТ ще бъдат предадени на 03/10/2013 г. Всички наши клиенти с този избран метод на доставка ще могат да проследят номерата на своите товарителници във виртуалния офис на фирма ЕКОНТ.
С пожелание за приятна и спокойна вечер,
FRANCE DELIVERY

Дано запазят ежеседмичните курсове. Peace

# 55
  • София
Въпросът е, тези които сме с доставка до техен офис, как ще разберем имаме ли нещо?Дано разпратят мейли.
Ако не, в четвъртък съм там, ще разпитам за чудещите се, ако има такива Laughing

# 56
  • До хладилника, който обичам

Имате го.

Няма нито писано, нито неписано правило кой пуска новите теми. Има обичайно един вид традиция да е някой, който пише в темата, обичайно редовно. И има понякога смешни съревнования за пускане на нова тема, които карат авторите да пускат нови на 48, че и на 460та страница, от притеснение някой да не ги изпревари, докато стигне 50... (нямам предвид седмични теми, разбира се). Но смятам, също така, че за всичкото си време, прекарано във форумите, имам достатъчно натрупан стаж и опит, включително с пускане на нови теми и поддържане на отчетни теми, за да кажа, че не, няма такова нещо като авторско право, нито има причина или нужда да се настоява само един-единствен човек да пуска темата. Както виждам, Ms.Gorgeous няма проблем с това, да не е единствената, пускаща общата тема  Grinning
По-важното е в първия й пост да е събрана важната за всички информация, което се постига перфектно с малко труд, с малко копиране от предишни теми и добавяне на личен елемент, по желание.

А форумът с детските градини е тук Grinning

# 57
Въпросът е, тези които сме с доставка до техен офис, как ще разберем имаме ли нещо?Дано разпратят мейли.
Ако не, в четвъртък съм там, ще разпитам за чудещите се, ако има такива Laughing

Аз ще чакам по Еконт (дали ще е утре доставката по Еконт или имат нужда от техническо време ден-два?  newsm78,) но и на мен ми е чудна липсата на мейли, поне като стигнат в БГ да пишат...

# 58
  • София
Аз ще чакам по Еконт (дали ще е утре доставката по Еконт или имат нужда от техническо време ден-два?  newsm78,) но и на мен ми е чудна липсата на мейли, поне като стигнат в БГ да пишат...

2. Пратките за ЕКОНТ ще бъдат предадени на 03/10/2013 г. Всички наши клиенти с този избран метод на доставка ще могат да проследят номерата на своите товарителници във виртуалния офис на фирма ЕКОНТ.
С пожелание за приятна и спокойна вечер,
FRANCE DELIVERY

очевидно е, че няма да е утре - 01.10.2013, а на 3-ти октомври, четвъртък Peace

# 59
Дзвер, мерси.. ама и аз съм една голяма бяла птица ... Grinning
Преди малко се прибрах от един дъъъълъг понеделник, така че ме извинете за глупавите въпроси Hug

Общи условия

Активация на акаунт