От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 133
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Аз понеже покрай празниците не мога да следя информационния поток, съм пропуснала днешното получаване на неща от ФД. А сутринта им гледах сайта, но там няма актуална информация. Та, след НГ мога ли да отида в работно време или да звъня и питам?

# 616
Отново имам въпрос, сигурно е ;алоумен, но се обърках като прочетох в сайта на Франсделивъри пише :
За ВСЯКА поръчка се прави ОТДЕЛНА заявка.
Ако имам поръчка с 10 артикула, нали пускам една заявка ?

# 617
  • София
Отново имам въпрос, сигурно е ;алоумен, но се обърках като прочетох в сайта на Франсделивъри пише :
За ВСЯКА поръчка се прави ОТДЕЛНА заявка.
Ако имам поръчка с 10 артикула, нали пускам една заявка ?
Да.

# 618
Някой може ли да ми каже какво означава това: "J'interviens auprès de la société de livraison et vous recontacte dès réception de la réponse" ?

# 619
Някой може ли да ми каже какво означава това: "J'interviens auprès de la société de livraison et vous recontacte dès réception de la réponse" ?

Това би могло да се преведе като: 'Ще се свържа с транспортната фирма и ще се свържа отново с вас, когато получа отговор.'
Не съм сигурна какъв е контекста, но 'J'interviens' за мен носи смисъл на 'ще се разбера с тях'.
Надявам се, че съм помогнала.

# 620
Благодаря! Попитах ги кой е подписал при получаването, тъй като според французите доставката е направена на 25.11.2013 г., а аз нямам нищо. Май ще пия една студена вода.

# 621
Благодаря! Попитах ги кой е подписал при получаването, тъй като според французите доставката е направена на 25.11.2013 г., а аз нямам нищо. Май ще пия една студена вода.
Във Франция повечето пратки се оставят в дворовете-не се предават срещу подпис.Така че продължавай да настояваш за тракинг номер,за името на човека,който ги е получил и т.н.По принцип ако изчезне пратка,французите са много коректни и връщат парите или ти пращат нещата отново-зависи от сайта...

# 622
Дами това ФД да не прекрати дейност и то... няма курсове, няма информация... някой нещо да е чул  newsm78

# 623
Дами това ФД да не прекрати дейност и то... няма курсове, няма информация... някой нещо да е чул  newsm78

Това е съобщението им във фейсбук на 04.01.2013
<<Уважаеми клиенти,
На 05/01/2014 г. /НЕДЕЛЯ/ от 14.00 ч. до 17.00 ч., можете да получите своите пратки от предишни курсове от офисът на FRANCE DELIVERY.
Приятен и спокоен ден!
Екипът на FRANCE DELIVERY>>

За други курсове инфо няма.

# 624
  • София
Поръчвала съм няколко пъти пролетта с France Delivery и в сайта имаше опция да въведа потребителско име и парола и да следя движението на пратката си. Сега имам пратка, която е на техен адрес от 2.01. (проверих тракинг номера, който ми пратиха от сайта), но в сайта на ФД не виждам къде да въведа име и парола, за да погледна дали са отразили пратката на техен адрес.
И още нещо - в страницата им виждам последен курс ФР-БГ от декември месец, тази година още не са имали курсове, така ли?

# 625
Уважаеми клиенти,
Курс № 14 ще отпътува от Франция през първата половина на м. януари, но все още не е насрочена конкретна дата. Всички наши клиенти ще бъдат своевременно информирани, веднага щом бъде структуриран графикът за движението на курсовете през първият месец на 2014-та година.
Приятен и успешен ден,
Екипът на FRANCE DELIVERY

Горното е от Фейсбук

Lodsi, мисля, че споменът ти за проследяване е от сайта на Смарт деливри, които прекратиха дейността си и част от тях (поне така си мисля) продължиха като Франс деливри. Аз поне не знам да е можело на сайта на Франс Деливри да се проследяват получените пратки.

# 626
  • Варна
Колко са ги забавили курсовете от ФД  ooooh! сега за зимните намаления кой превозвач ще ползвате?

# 627
  • София
Леле, Петя, наистина е така! Ама адресът на ФД е същия като този, на който поръчвах и пролетта със СД. В смисъл поръчката ми е на същия френски адрес, на който са били и предишните ми. Т.е. с Франс деливери ли ще я получа?

# 628
  • София
Francetobg:
Курс 65 от Франция ще отпътува на 09.01. Очаквано пристигане в България на 16.01.

# 629
Леле, Петя, наистина е така! Ама адресът на ФД е същия като този, на който поръчвах и пролетта със СД. В смисъл поръчката ми е на същия френски адрес, на който са били и предишните ми. Т.е. с Франс деливери ли ще я получа?
Да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт