От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 178
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • София-Лагера
Пратката от Франция ми е тук Grinning
Маратонки и екип на Адидас 12 лв

Поръчка от 13.9
Доволна съм.
С новия /стар превозвач поръчах.

# 76
  • Димитровград
Цитат
Мейл нямам ,както и пратка във виртуалният кабинет на Еконт .Чакам пратка получена на френски адрес на  6.09. Sad

Francetobg
По информация от Еконт, пратките от курс 59 ще отпътуват днес към получателите си. Очаквайте пратките си в посочените от Вас офиси утре след 9.30. Всички клиенти с пратки в този курс, ще получат е- мейли до края на деня. Желаем Ви успешен и слънчев ден!

# 77
  • София
Цитат
Мейл нямам ,както и пратка във виртуалният кабинет на Еконт .Чакам пратка получена на френски адрес на  6.09. Sad

Francetobg
По информация от Еконт, пратките от курс 59 ще отпътуват днес към получателите си. Очаквайте пратките си в посочените от Вас офиси утре след 9.30. Всички клиенти с пратки в този курс, ще получат е- мейли до края на деня. Желаем Ви успешен и слънчев ден!

bouquet

# 78
Пратката от Франция ми е тук Grinning
Маратонки и екип на Адидас 12 лв

Поръчка от 13.9
Доволна съм.
С новия /стар превозвач поръчах.

Peace Също имам маратонки Адидас, имам имейл от ФД, имам и смс от Еконт, че са тук в офиса.....

# 79
  • Стара Загора
За тези които ползват Франсделивъри- пратките Ви получени на 25 септември в този курс ли са? По информация от сайта им курсът е тръгнал на 25. По принцип при английските превозвачи нямаше да са в този курс. Ама това не е английски превозвач и леко се притеснявам. Нямам нито мейл, нито смс , нито нещо в е- еконт.

# 80
За тези които ползват Франсделивъри- пратките Ви получени на 25 септември в този курс ли са? По информация от сайта им курсът е тръгнал на 25. По принцип при английските превозвачи нямаше да са в този курс. Ама това не е английски превозвач и леко се притеснявам. Нямам нито мейл, нито смс , нито нещо в е- еконт.

Пратките от курс №2 вече са по офиси в Еконт сутринта си получих пакетите. Получих имейл и от ФД и от Еконт. Така че ако нямаш мейл, вероятно не са ти тук нещата.
Нещо друго да споделя. Не съм си теглила лично пратката и само на прима виста искам да споделя че не разбирам как точно ценообразуват. Понеже цената ми за транспорт Франция - БГ е точно 20лв, което някак си не се дели на 2.90лв/кг, нито дори на 3,00лв/кг .. и не разбирам дали е таксувано на реални кг, вместо на започнат кг или цената е друга...
В пратките имам интерактивната маса за игра.. ако пък нея са таксували по обемно тегло?! Но пък във всички случаи очакваме да закръглят килограмите.. Нямам възможност в момента да преглеждам пратките нито да търся контакт с тях, така че чуденката ми ще почака до следобяда. Wink

# 81
  • София
Е някои са късметлии, моята поръчка от ЛаРедут я няма,
а според So Colissimo е доставна на 23.09.13.
Продължавам да чакам, но май и аз ще спра пазаруването от Франция
до идването на читав превозвач. Защото тези до тук не са.

# 82
Е някои са късметлии, моята поръчка от ЛаРедут я няма,
а според So Colissimo е доставна на 23.09.13.
Продължавам да чакам, но май и аз ще спра пазаруването от Франция
до идването на читав превозвач. Защото тези до тук не са.
моята е доставена на 12.09 и също липсва  #Cussing out

# 83
Получихте ли  е- мейли от Francetobg?

# 84
  • София
Получихте ли  е- мейли от Francetobg?

Имам от тях пратка в ЕЕконт и мейл . newsm68

# 85
Добре де, толкова ли е трудно, както беше преди, да публикуват списък с получателите във всяка една пратка?! Поръчката ми е доставена от Ларедут на френския адрес на Франсетобг на 13.09, а до момента нямам имейл. Разбирам, че няма как да има тракинг на поръчката като в курирерските фирми, но поне някакво елементарно съобщение - получихме поръчката ви, изпратихме я с пратка №... и пр.!  #Cussing out

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 18:15 от Nibiru22

# 86
И аз днес си взех нещата по Еконт от Франс Диливъри. Имах късмет, че се синхронизираха доставката във Франция с техния курс .... Но за един комплект спално бельо + раничка спайдърмен = 10 лв доставка (Еконта вдига цената доста, но няма как). Та си мисля, дали е чак толкова изгодно чрез превозвач ... може би доставката директно до БГ щеше да ми е около 7-8 евро по груби сметки.

# 87
Добре де, толкова ли е трудно, както беше преди, да публикуват списък с получателите във всяка една пратка?! Поръчката ми е доставена от Ларедут на френския адрес на Франсетобг на 13.09, а до момента нямам имейл. Разбирам, че няма как да има тракинг на поръчката като в курирерските фирми, но поне някакво елементарно съобщение - получихме поръчката ви, изпратихме я с пратка №... и пр.!  #Cussing out

Бях ги питала преди време за това защо не си подновят пак писането на имената както преди, но ми отговориха че нямат възможност и че ще се оскъпи така още таксата за транспорта, а те искали да бъде максимално евтина услугата им...

# 88
  • Sofia
Момичета има ли начин от сайта на Ларедут да разбера дали поръчката ми е доставена до френски адрес?т

# 89
  • гр.Добрич
Бях ги питала преди време за това защо не си подновят пак писането на имената както преди, но ми отговориха че нямат възможност и че ще се оскъпи така още таксата за транспорта, а те искали да бъде максимално евтина услугата им...

Как един списък ще оскъпи услугата? Не знаем каква им е организацията във Франция, но ако има постоянно човек на адреса, той нали приема поръчките. Логично е да ги записва и подрежда. Повече поръчки има по намаленията, но в останалата част от годината, какво правят? Все пак щом печелят от тази дейност, трябва да положат някакви усилия, не просто да натоварят някакви пакети, дошли откъде и отиват закъде?

Общи условия

Активация на акаунт