"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 193.9

• 45 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Привет!  Hug

Не вярвам на писаниците за кокаина. Ако имаше такова нещо щеше още когато стана скандала да се разбере. Някой търси популярност на чужд гръб, или аблата много я е яд, че си изпусна златната кокошка и сега интригантства чрез този човечец.

Лично за себе си, аз не съм 100% убедена в невинността на Чаатай, но се надявам дори и да е имало нещо такова да си е взел поука.  Peace

Желая ви много хубава вечер с една песен, която много харесвам  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=NF0qfKk7eG4

# 211
Историята със Селин вече не е ли битти?! ooooh! Мисля, че вече не си дружат. Stop

Киарчеее...

Скрит текст:

# 212
Киара, Hug приятна вечер и на теб.
Доста се изписа за нарко-аферата когато му беше времето. Сега, като няма жълтини и пикантерии наяве, за които да пишат по негов адрес, и отварят стари рани.

# 213
Киарчеее...

Скрит текст:

Олеелеееееее маааайкоооооо

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 214
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Дано всичко е само клевета и да се окаже невярна информация!!!!

Много тъжно и кофти ми стана,  Sad

# 215
Туитъра се подготвя за 00ч. и рд на Хазал. Peace

# 216
  • София
То със Селин може и да е битти, но историята е от както бяха заедно, та дано няма последици за него  Praynig
Иначе не може да се отрече, че Селин му е отворила пътя към голямата сцена. Той също се е отблагодарил (според снимките им)  Laughing Сега да си търси Селин следващата златна кокошка  Peace

# 217
Съгласна съм с това, че някой иска да си прави реклама на чужд груб ! Случилото се с Ча беше ужасно. Ако е бил невинен и са го натопили, това е било жестоко  Weary , как ли се е чувствал Ча в този момент ??? Сигурно той е изпитал ужас, че кариерата ще му приключи и всички ще гледат на него като наркоман  Weary  Не искам да се сещам когато излизаше Ча от полицейския участък и беше се разплакал, тогава и на мен ми стана гадно   smile3518  
Но нали ни има нас феновете за да го подкрепяме

# 218
Съгласна съм с това, че някой иска да си прави реклама на чужд груб ! Случилото се с Ча беше ужасно. Ако е бил невинен и са го натопили, това е било жестоко  Weary , как ли се е чувствал Ча в този момент ??? Сигурно той е изпитал ужас, че кариерата ще му приключи и всички ще гледат на него като наркоман  Weary  Не искам да се сещам когато излизаше Ча от полицейския участък и беше се разплакал, тогава и на мен ми стана гадно   smile3518  
Тони има ли снимка от излизането му от участъка?

# 219
  • Банкя
И аз не вярвам да е 100 % невинен, но това мина.Ако имаше нещо щеше да е в затвора
някой си тъси теле под вола.Една грешка може да ти съсипе живота.
На звездите им се случват такива неща.Но рядко пострадват.Лошото е ,че е Турция и там законите са ужасни и смъртни.
което не се решва с пари се решава с мооого пари.Е той има!

# 220
Kucuk Sirlar, ето няколко снимки  Peace

Скрит текст:

# 221
  • София
Тони има ли снимка от излизането му от участъка?

Скрит текст:

# 222
моми4ета, минало-заминало Peace дайте по позитивно Wink лошото е зад гърба му. ние вярваме, 4е е едно добро мом4е, много позитивно и талантливо Grinning

# 223
  • София
моми4ета, минало-заминало Peace дайте по позитивно Wink лошото е зад гърба му. ние вярваме, 4е е едно добро мом4е, много позитивно и талантливо Grinning

Абе, то дано е зад гърба му, че според днешните статии обвинителния акт май вече е готов. Дано преводът с чичко да ме е излъгал  Tired

# 224

Абе, то дано е зад гърба му, че според днешните статии обвинителния акт май вече е готов. Дано преводът с чичко да ме е излъгал  Tired
пази боже. надявам се да са долни клюки от хора които търсят сензации

Общи условия

Активация на акаунт