"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 193.9

• 45 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте и от мен.Виждам че превода на български почва и вече е на 75%.Благодаря на всички дами който ще ни предоставят сериите до края на български - да сте живи и здрави и да продължавате да ни радвате със преводите си.Благодаря за труда който полагате.Аз преди 2 месеца свърши сериала Кузей-Гюней и помня със дамите колко много теми изписахме защото този сериал беше невероятен и там изгря звезда за мен а именно актрисата Ойкю Караел която игра перфектно а за Къванч нямам думи той изнесе сериала на гърба си.Отново гледам съм единственото момче сред вас и се надявам да си пишем и да останем много доволни от този сериал който до сега много ми харесва.Отново благодаря на всички дами който ще се трудят за бг суб на сериала.Благодаряви от сърце и до нови срещи.Ще съм сред вас редовно.Лека вечер на всички.

# 316
да си го постнем и тук фрагмента  Blush Blush Blush Blush Blush

Скрит текст:

Чаатай, определено не прилича на 17 годишен вече.  Peace Излъчването му е  започнало да се формира като на мъж. Къде си беше като детенеце в първият епизод на АФК, хем тогава трябваше да играе поне 23-24 годишен, къде е сега...  Simple Smile

Хайде, лека и мека!  Hug

Аз затова казвам, че объркаха поредността на сериалите. Трябваше първо да играе Яман Купър с още детинското си излъчване от преди 3 години, а сега да играе Емир, а не тогава да се чудят, как да изглежда като мъж, а сега да го вдетеняват  Peace

Според мен, ако първо беше играл ролята на Яман нямаше да се справи толкова добре. Емир беше по - подходяща роля за стартиране на кариерата. Яман е смесица от много бошуващи чувства, които той изразява с очи, лице, жестове, мимики, за първа роля би било адски трудно. Peace

# 317
сюрприза от екипа за Хазал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 318
  • София
да си го постнем и тук фрагмента  Blush Blush Blush Blush Blush

Скрит текст:

Чаатай, определено не прилича на 17 годишен вече.  Peace Излъчването му е  започнало да се формира като на мъж. Къде си беше като детенеце в първият епизод на АФК, хем тогава трябваше да играе поне 23-24 годишен, къде е сега...  Simple Smile

Хайде, лека и мека!  Hug

Аз затова казвам, че объркаха поредността на сериалите. Трябваше първо да играе Яман Купър с още детинското си излъчване от преди 3 години, а сега да играе Емир, а не тогава да се чудят, как да изглежда като мъж, а сега да го вдетеняват  Peace

Според мен, ако първо беше играл ролята на Яман нямаше да се справи толкова добре. Емир беше по - подходяща роля за стартиране на кариерата. Яман е смесица от много бошуващи чувства, които той изразява с очи, лице, жестове, мимики, за първа роля би било адски трудно. Peace

Хмммм, да и това го има, но и Емир не е лесен образ  Peace В началото Ча определено се затрудняваше  Rolling Eyes После беше перфектен  Peace

Сега чакам да видя израстването на Яман  Peace

# 319
Хазал от гардероба ли излезе  hahaha

Малко красотиии Heart Eyes

# 320
  • между морето и небето
 Hug,

Хмммм, да и това го има, но и Емир не е лесен образ  Peace В началото Ча определено се затрудняваше  Rolling Eyes После беше перфектен  Peace

Сега чакам да видя израстването на Яман  Peace

На мен също ми се вижда, че образът на Яман е по-динамичен, по-раздвижен, като че ли има повече енергия, докато образът на Емир на места, да не кажа в повечето случаи, беше статичен, предсказуем и доста праволинеен.

# 321
ох отивам да припадам и са връщам  Heart Eyes  Mr. Green

# 322

Само няма да припадаш на леглото на Яманко!  Mr. Green

# 323

лека нощ от мен  newsm46 newsm46 newsm46  Stop Stop Stop Stop Stop

# 324

чакай първо уста в уста да ме съфиряса после ще ме сложи да легна на мекичкото легълце  ...като се освежа ще си душим парфюмите дъл са Армани или Гючи мучи Whistling

# 325

чакай първо уста в уста да ме съфиряса после ще ме сложи да легна на мекичкото легълце  ...като се освежа ще си душим парфюмите дъл са Армани или Гючи мучи Whistling

Охооо и ЧагиЗо идва тогава да ви свети, че ви е страх от тъмното, пък и да си нацелите устните. Joy

# 326
Скрит текст:
  newsm78

# 327

дали, ще му харесаш парфюма? ако не ти допадне като миризма? newsm78 Mr. Green

# 328
Скрит текст:
 newsm78

Аууу, това е от битовият инцидент. Rolling Eyes Ще трябва да си пуска по - гъста брада. Thinking

# 329
Скрит текст:
 newsm78

Аууу, това е от битовият инцидент. Rolling Eyes Ще трябва да си пуска по - гъста брада. Thinking

и малко телесен грим и е готов  Heart Eyes важното е,че не е нещо сериозно

Общи условия

Активация на акаунт