"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 193.9

• 45 974
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Май Яман скоро ще се влюби  newsm78

http://gecce.com/magazin/haber/yamanin-ask-cikmazi

# 406

Мишенце Hugтой вече се влюбил ако питаш мен  Hug Hug Hug
с Анне  Blush

# 407

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много сладки...  Heart Eyes

Че той си се влюби още първия път като я видя.
   Whistling

# 408
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

аз също съм съгласна да се качват епизодите другаде. За превода във Вики както казах ще помоля да се изчака , че не се знае колко още ще са достъпни епизодите. Ако няма проблем ще почнем да превеждаме. Иначе аз ни кръстих във Вики MC-BG-mamma Team. Peace

# 409
  • София
Не е точно така, прояви интерес към нея, но според мен още не е влюбен, защото има много по-важни проблеми за решаване  Peace Да не говорим, че ще мине доста време, докато си повярва и прецени, че може да има нещо общо със света на богатите и в частност с негов представител  Peace

# 410
здравейте епизодите може да ги кача аз в дата-бг.нет... може да се свързвате с мен на скайп: ledenrz

# 411
# 412
  • в очите на дъщеря си
Клипчето е мн яко. Радвам се , че имат добри отношения.

# 413
Мише и според статията, която си публикувала, чичи ми превде горе долу доколкото е разбираемо по същия начин както предполагаш ти, или поне така разбрах.

# 414
здравейте епизодите може да ги кача аз в дата-бг.нет... може да се свързвате с мен на скайп: ledenrz

Не съм от превеждащите,но искам да попитам ,ако се качват в дата пак ли ще се плаща,за да се теглят.  Rolling Eyes

# 415
  • София
Мише и според статията, която си публикувала, чичи ми превде горе долу доколкото е разбираемо по същия начин както предполагаш ти, или поне така разбрах.

То затова в оригинала не се и разбраха. Тя се влюби, той тогава си решаваше собствените проблеми. После той се влюби, тя взе да прави глупости и на финала битти  Tired

# 416
Аз съм на даскало иначе ще я погледна ама нащте тука ми говорят на главата  ooooh!
И е мисия невъзможна  hahaha

# 417

Боже,между тези двамата не химия не ток незнам какво има толкова са сладки

# 418
# 419
Скрит текст:

Боже,между тези двамата не химия не ток незнам какво има толкова са сладки

На този етап ни тоци, ни химия усещам помежду им, просто едни колегиални отношения. Поне така виждат моите очи.

Общи условия

Активация на акаунт