Пазаруване от Aliexpress.com 10

• 49 178
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте искам да попитам нещо преди повече от месец направих една поръчка ,но  по погрешка натиснах ,че съм я получила,а в действителност нито е при мен нито се появява във сайтовете за проследяване ,а парите са изтеглени.Писах няколко пъти на продавача ,но никакъв отговор отсреща.Моля Ви кажете какво да правя ? Номера на поръчката е RB189479227CN
Да уточня само ,че съм поръчала едни чанти и пишеше ,че доставката е до 8 дена с DHL  Thinking

# 181
Моят органайзер е на повече от 6 месеца и не е мръднал! Купих го за около 3,4 долара  Peace

# 182
Някой би ли ми разяснил тук  http://shopate.com/bg/store/aliexpress/  тези купони за отстъпки какви са?

И друго вие за какви суми правите поръчки и доколко продавачите се съгласяват да напишат по ниска сума за да не плаща ме ДДС или Мито ?

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 11:37 от Белисима

# 183
  • Варна
Продавачи от този тип истински ли са-цените просто изглеждат нереални
http://www.aliexpress.com/store/237764

Какво може да се случи-да не получа поръчка,да ме излъжат нещо или чисто и просто поръчката няма да се активира?

# 184
  • Sofia
Продавачите се съгласяват, друг е въпросът, че не винаги номерът минава пред митницата.

За поръчката, която си потвърдила - аз бих писала и на али и на продавача, обясни, че е станало грешка и се надявай продавачът да е коректен.

# 185
Здравейте искам да поръчам една пратка за 190 долара 4.500кг и ще ми я пратят по DHL писах на човек нали да напише по малка цена за да не иде на митницата, но ако съм забравила нещо споделете за да пиша докато още не е поръчано и ще помоля някой ако може да ми каже как да напиша адреса на Английски

Просто сега се преместих в София и нещо не съм в крак с нещата и да не объркам нещо с адреса Simple Smile
Благодаря

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 12:44 от PETINKA_1970

# 186
  • София
Здравейте искам да поръчам една пратка за 190 долара 4.500кг и ще ми я пратят по DHL писах на човек нали да напише по малка цена за да не иде на митницата, но ако съм забравила нещо споделете за да пиша докато още не е поръчано и ще помоля някой ако може да ми каже как да напиша адреса на Английски

Просто сега се преместих в София и нещо не съм в крак с нещата и да не объркам нещо с адреса Simple Smile
Благодаря

Щом е с DHL задължително ще отиде на митница, не зависимо от сумата.
Адреса го пишеш така както си го написала, но с латински букви.   bouquet

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 12:25 от pommellina

# 187

Благодаря

Щом е с DHL задължително ще отиде на митница, не зависимо от сумата.
Адреса го пишеш така както си го написала, но с латински букви.   bouquet

Миналата седмица от Враца си поръчах една пратка за 120 долара с dhl и я донесоха до вратата и нищо не съм плащала.
А сега като е в София задължително в митницата...
Аз знам че е с латински букви но ще помоля само някой да го напише щото тези жк мога да ги объркам, така ще съм благодарна ако някой драсне Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 12:27 от PETINKA_1970

# 188
  • София
Петинка, писах ти на лични.

# 189
Благодаря много, а как да си пресметна като отидат нещата на митницата колко ще заплатя такси като общата цена е 190 долара, като това включва и доставката.Колко ще трябва да платя отгоре.
И няма ли как примерно да извадя някоя снимка на paypal и alito и да преправя цената, е пак да си платя нещо, но да я преправя просто на по ниска цена.

# 190

Какво може да се случи-да не получа поръчка,да ме излъжат нещо или чисто и просто поръчката няма да се активира?
Със сигурност е измама. Какво може да се случи - да ти изтеглят парите за поръчката и да не получиш нищо  Hug

# 191
Аз все още си чакам поръчките и ще дам отзиви когато пристигнат.
А и още един въпрос,ако пратката ни е в Китай някъде уж пътуваща от 1-ви до 7-ми и тях ли не ги движат,заради празника?  Simple Smile
Edit:Кажете,така ли трябва да изглежда истинският алиекспресс?
Скрит текст:
Имам известни притеснения,че тези дни не ми се показваше така търсачката,а беше по - опростена,но пък ми излизаха повече неща. Има ли повод за притеснения,да не съм била в някой phishing?Или сега да съм...Помощ! Crossing Arms

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 13:29 от Bo0412

# 192
  • София
Благодаря много, а как да си пресметна като отидат нещата на митницата колко ще заплатя такси като общата цена е 190 долара, като това включва и доставката.Колко ще трябва да платя отгоре.
И няма ли как примерно да извадя някоя снимка на paypal и alito и да преправя цената, е пак да си платя нещо, но да я преправя просто на по ниска цена.

ДДС-то е 20%, това е около 60 лв., по-добре не преправяй такива документи като плащането
в paypal, да не си изкараш и някоя глоба. Не си редактирала пост 186.

# 193
  • София

Със сигурност е измама. Какво може да се случи - да ти изтеглят парите за поръчката и да не получиш нищо  Hug
Е нали Али ще върне парите,ако не потвърдиш поръчката?Или се лъжа newsm78

# 194
  • Варна
Здравейте,

Мисля че някой беше поръчвал тези дънки: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-OYOUNG-retail-1piec … nd/691028508.html.           Ако е така може ли да помоля за снимки.

Общи условия

Активация на акаунт