Пазаруване от Aliexpress.com 10

• 48 728
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
# 496
# 497
Цъкнах ви всички,а мен само 5 човека...  Whistling
Както и да е,та какво стана кога ще можем да използваме тези купони,вече събрах добри точки? Laughing
Между другото и на мен 2 пъти ми изчезна тапата и не можех да играя,странно.
Не целете сините чаши,няма смисъл,изчаквайте другите.  Peace

# 498
# 499
Момичета, слагайте си линковете като скрит текст, че ще ни заключат  Laughing

# 500
Както и да е,та какво стана кога ще можем да използваме тези купони,вече събрах добри точки? Laughing
Не целете сините чаши,няма смисъл,изчаквайте другите.  Peace

А къде гледаш колко човека са те цъкнали Thinking

# 501

Ами нямах никакви бутилки,преди да дам първият си линк,а после имах само 5,значи 5 човека.  Money

# 502
Аха ясно Peace Аз имах само 3 и си ги изиграх Rolling Eyes

# 503
Както и да е,та какво стана кога ще можем да използваме тези купони,вече събрах добри точки? Laughing
Не целете сините чаши,няма смисъл,изчаквайте другите.  Peace

Можеш да разбереш от допълнителните игри,които са ти отпуснати. Много интересно колко хора четат темата,а не се включват....сега на игрите си пролича , нацъках ви всички Simple Smile Сега виждам че сме доста активни затова пак да попитам, отзиви за тези кецове:
http://www.aliexpress.com/item/Winter-Shoes-Warm-Men-Shoes-Sneak … s/1160513915.html
http://www.aliexpress.com/item/Free-ship-Hot-brand-2012-Fashion- … ar/677956844.html

Някой знае ли на колко се равнява ¥55 в лв?

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 17:20 от Nina_88

# 504
  • София
Ето и моя  Flutter
  Колко време след плащането трябва да се пусне диспут (имам закъсняла пратка и да не изпусна срока) Иначе ми пише, че остават още 10 дни докато изтича срока в който трябва да пристигне, но минаха около 40, та ме е страх да не се затвори автоматично.

# 505
Какво означаваItem Condition:Refurbished,нов ли е,за нов не трябва ли да пише new.
и линк към играта
http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion/index. … nyvROm%2Bhw%3D%3D
запис

# 506
# 507

Здравейте, аз съм нова в сайта, но улучих играта. Да се включа с един линк. Играх веднъж, но май много не разбрах какво да правя, и нищо не спечелих.  Wink

Само трябва да цъкна на дадените линкове, нали? Друго след като се отворят трябва ли да се прави? Нацъках всички в темата. Разчитам и на вас . Hug

Някой ще сподели ли какво точно се прави в играта, налива се шампански или се стреля по чашите? За да нямам пак 0 точки  Sad  Grinning

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 17:57 от mimka_ta

# 508
  • София
Ето и моя  Flutter
  Колко време след плащането трябва да се пусне диспут (имам закъсняла пратка и да не изпусна срока) Иначе ми пише, че остават още 10 дни докато изтича срока в който трябва да пристигне, но минаха около 40, та ме е страх да не се затвори автоматично.

Не е верния линк, по скоро не целия.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт