Четвърта власт

• 31 060
  • 493
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Хареса ми сериала за сега. Билалов играе страхотно. Другите също. Само актрисата, която играе женатаа на Христо Шопов ми е като трън в очите, ужасно е фалшива. Не знаядали наистина е актриса, но се справя много зле.

# 46
Тя игра украинката в Седем часа разлика - Александра Василева — Алеся.

# 47
Актьорският състав е чудесен. (особено, ако на някой му липсва Забранена Лябов Mr. Green)
Нямат бюджета на Под прикритие, но сюжета ме хвана, въпреки че не съм фен на кримки.

Как реши, че нямат бюджета на Под Прикритие, точно същия е! Не на първия сезон, но на втория!!! Т.е. около 2 милиона!!!

То си личи от километри- картината, ефектите, декора. На хартийка може и да са едни и същи, но и други неща имат значение  Laughing
Донков също мога да го преглътна...  Sunglasses
И аз попринцип не го долюбвам много, но хубаво игра.

# 48
За първи път гледам Донков, този човек верно е актьор?!? Погледът му беше през цялото време един и същ.

# 49
  • София
Учудвам се, че харесвате рецитирането на Карамазов, а не харесвате Донков.
Донков е блестящ актьор в театъра, в киното е една идея по- слаб, а Карамазов е смазващо зле навсякъде, дори за водещ на Сървайвър не ставаше.

# 50
  • 221B Baker Street
Донков е блестящ актьор в театъра, в киното е една идея по- слаб, а Карамазов е смазващо зле навсякъде, дори за водещ на Сървайвър не ставаше.

Всеки си има вкус - за мен Донков е смазващо зле навсякъде... Peace
Карамазов преди никак не го харесвах, но напоследък мнението ми се промени в положителна посока.

# 51
  • София
Не ме грабнаха първите епизоди.
Някой беше казал, че има много говорене, така е - много приказки.
Две серии се чудих кой - кой е.
За играта на Карамазов нямам думи-толкова изкуствено изглежда.
Надявам се другите серии да са ми по-интересни.

# 52
Много ми допадна сериала!
Билалов е страхотен, Атанасов - разкошен, Донков също мога да го преглътна...  Sunglasses
Явно между донков и новата репортерка ще се случва нещо... Heart Eyes
Аз ли само подразбирам, че новата ще се окаже дъщеря на героя на Атанасов в сериала? Mr. Green

Аз доколкото разбрах,по скоро ще се окаже,че са имали връзка!
А някой може ли да ми каже актрисата,която играе русата журналистка къде сме я гледали?
От снощи се чудя - в някаква реклама ли,сериал ли newsm78

# 53
  • 221B Baker Street
Ето малко инфо за нея тук - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2302389

Тук е страницата й, където има инфо за всичко, това са рекламите, в които е участвала - http://desimorales.net/commercials.php

Тук са всички актьори - https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.216433405178395.107 … 814770&type=3

# 54

Всеки си има вкус - за мен Донков е смазващо зле навсякъде... Peace
Карамазов преди никак не го харесвах, но напоследък мнението ми се промени в положителна посока.

Гледах малко от втори епизод снощи и не мога да дам мнение все още за сериала, но искам само да се съглася с това мнение  Peace
Донков не ми харесва като актьор. До скоро имах същото отношение и към Карамазов, докато не го видях в Дървото на живота, където прави страхотна роля.

# 55
  • На земята, която е всъщност звезда.
Смятам Карамазов за един от най- добрите млади актьори в момента. В Дървото на живота е много добър, да не кажа, че направо изнесе първи сезон с ролята си. Тук също ми хареса, като отчитам факта, че ролята е второстепенна и, поне засега, схематична. Освен посочените Билалов и Атанасов, ми харесаха Финци младши, Снежина Петрова и Пападопулу.

# 56
На мен и Донков ми хареса, много добър актьорски състав са подбрали.

# 57
  • На земята, която е всъщност звезда.
На мен и Донков ми хареса, много добър актьорски състав са подбрали.

Мнението ми за Донков е, че в желанието си да е оригинален на моменти доста преиграва /като цяло, не само в този сериал/. Иначе е много талантлив.

# 58
И аз тук.
Не можах да хвана всички нишки в серияла, наистина много се разпростряха, много случаи наведнъж.
Може ли тези, които са припознали лица от действителността да споделят  Praynig
Като цяло ми харесва филма.

# 59
Малко сложно ми дойде, изобщо не можах да оправя кой кой е от началото до края.
Относно актьорите, аз съм доволна, дори и по-слабите кадри са ми ок (дори Карамазов не ме издразни много Simple Smile).
Обстановката готина, скъпи дрехи, добри прически. Аз съм против реализма в това отношение, защото обичам да гледам красиви хора/картини/интериори, а не реалността, нея я виждам всеки ден.
Харесва ми сериала на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт