ДОМАШНИТЕ МЕЗЕТА

• 179 654
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Много вкусна темичка!
Да попитам- суджуците за колко време съхнат долу горе? Вече две седмици ги изкарвам сутрин, вечер прибирам, а още не са изсъхнали.
Благодаря!

# 226
  • Пловдив
Много вкусна темичка!
Да попитам- суджуците за колко време съхнат долу горе? Вече две седмици ги изкарвам сутрин, вечер прибирам, а още не са изсъхнали.
Благодаря!
И моите още не са изсъхнали нацяло а на 23.12.2013г ги правихме, но има 40 % телешко в тях и казаха ,че за това така бавно съхнат.

И едно питане към майсторките и майсторите на суджуци. Когато изсъхнат и вече са готови за консумиране ,къде и как ги съхранявате? newsm78

# 227
Зиче, благодаря! И в моите има телешко, ще чакаме.
Аз съхранявам в хладилника. Родителите ми- в мазе, провесени на прът.

# 228
  • София
А на гостите по колко давате да дегустират.

# 229
  • Пловдив
А на гостите по колко давате да дегустират.
Колкото им сърце сака ! Party Wink

d. h. Благодаря миличка!  bouquet

# 230
  • у нас
готовите аз съхранявам в домакинско фолио и във фризера, така правя и с пастърмата. Отпуска се много бързо Peace и сигурно съхранение

veni-vidi   bouquet страхотни мезета Crazy луканките в какво са пълнени newsm78

моите са окачени от 24.12 и са засъхнали само по краищата

# 231

И едно питане към майсторките и майсторите на суджуци. Когато изсъхнат и вече са готови за консумиране ,къде и как ги съхранявате? newsm78
В торбички и във фризера....

Аз се отчитам с домашен бахур.....

# 232
  • В сбъднатите си мечти
 Tommelise подковите са в свински черва ,телешката е в телешки а смядовската е в изкуствени .

Бахура е страхотен ,разменям луканка за бахур Simple Smile

# 233

Бахура е страхотен ,разменям луканка за бахур Simple Smile

Готово!  Laughing

# 234
Момичета и момчета, имам малък  проблем и се надявам да ми дадете съвет.Купихме си готови суджуци и ги наредихме на един прът да ги сушим,но заради топлото време постоянно ги нападат мухи.Вчера ги завих с един голям чаршаф и така уж си реших проблема,но така не знам дали се сушат  newsm78 Та питането ми е пречи ли нещо като са завити през деня,защото вечер ги откривам

# 235
  • Пловдив
Благодаря момичета за съветите!  bouquet Ще ги сложа във фризера Peace

Момичета и момчета, имам малък  проблем и се надявам да ми дадете съвет.Купихме си готови суджуци и ги наредихме на един прът да ги сушим,но заради топлото време постоянно ги нападат мухи.Вчера ги завих с един голям чаршаф и така уж си реших проблема,но така не знам дали се сушат  newsm78 Та питането ми е пречи ли нещо като са завити през деня,защото вечер ги откривам

Ние отвън ги завихме с мрежа за топлоизолация

хем си съхнат хем нищо не ги напада хем не ги прибирам .
 Миналата година някакви пилета бяха изкълвали суджуците на комшийката та от там знам ,че трябва да са предпазват от такива твари. Mr. Green

# 236
  • България
Здравейте,

За много години , здраве, късмет и любов!
Благодаря на SoFarSoGood за рецептата за парно.
Аз я направих, но с изменения.
Ползвах контра филе, към 700 гр и първо го сложих за 10 ч. завито със морска сол, в кутия. Измих го и го оставих да се изцеди за 3-4 часа. Намазах го с подправки и го сложих на парното. Държах го 4 дни, като го обръщах само сутрин. Стана превъзходно.

# 237
  • В центъра на моретата
Момичета, от свински гърди може ли да се постигне нещо като мезе? В смисъл, ако го сложа в сол за 48 часа и после в подправки ще стане ли? Иска ми се да не е чисто месо, а по-пъстричко.

# 238
  • Пазете Гор
Използвай свински врат - там пропорцията между тлъстина и червено месо според мене е идеална.

# 239
Здравейте,

За много години , здраве, късмет и любов!
Благодаря на SoFarSoGood за рецептата за парно.
Аз я направих, но с изменения.
Ползвах контра филе, към 700 гр и първо го сложих за 10 ч. завито със морска сол, в кутия. Измих го и го оставих да се изцеди за 3-4 часа. Намазах го с подправки и го сложих на парното. Държах го 4 дни, като го обръщах само сутрин. Стана превъзходно.

Радвам се! Аз сега пробвах с телешко!!! Стана фантазия!

Общи условия

Активация на акаунт