ПрЪвУписТен едноГРинолог Узадачи оТРопед с ОТГАНИЗКЮМА и Ореолите на гърдите- 86

• 27 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Цитат
...беше гадже на един мои приятели, като бяхме съквартиранти с него. Ялергия имах към тая...

# 166
Цитат
Внаща градина е от 20 декември до 3 чнувари. Но е относително за градините. Защото лятната ваканция беше от края на юли и нащия ходише на лятна градина в друга градина а там беше тяхната ваканция юни кажи да ти дадат бележка кога са почивните дни и празници иаз не знаех и бях попитала и на всяка майка която е нова или не е германка идават да знае кога са техните празници и почивни дни
Това горе е ново изригване от личното ми правописТно гуру.

Цитат
няма проблем да отцъства детето
Цитат
Хайде да не си правим забележки ,,БАШ -БАШ,,!Колкото за грешката в мюсулмани нали се сещате че нее нужно да ограничаваме мирогледа в различните държави се изрича и пише различно!
Цитат
При мене вастановяването беше 1 год. Толкова много коса ми опада, че се чудех как вабще имам още нещо на главата;) Като спреш да кармиш се оправя още по-бързо!

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 12:01 от Анонимен

# 167
Малко е рано за нови заглавия, но не се сдържах -
Ялергия имах към тая БИКАР БУНАТ, РАЗНИ ТО Ици за коса и ХИЩНИ КВА вода!

# 168
  • София
Цитат
Внаща градина е от 20 декември до 3 чнувари. Но е относително за градините. Защото лятната ваканция беше от края на юли и нащия ходише на лятна градина в друга градина а там беше тяхната ваканция юни кажи да ти дадат бележка кога са почивните дни и празници иаз не знаех и бях попитала и на всяка майка която е нова или не е германка идават да знае кога са техните празници и почивни дни
Това горе е ново изригване от личното ми правописТно гуру.
Жената вече сигурно е с немско гражданство, за какво й е да може да се изразява на бълЬгЪрски - тоС лЬош език?  Mr. Green

# 169
Цитат
...беше гадже на един мои приятели, като бяхме съквартиранти с него. Ялергия имах към тая...

Тъкмо снощи си мислех да го изтипосам тук.   Joy Joy

# 170
Напънах се и аз за едно-две заглавия, само от правописния урожай на последните няколко страници:

Внаща кирелица каточели вабще отцъстват едни ширанийки, но веика части има.

Все от несчто не доволните мюсулмани се ваздаржат от приателка, тур шийка и  фастъци до 3 чнувари.

Всъщтнос бес Медецината някъква тинеижерка сас Ялергия и сумати суполи сте оцелей.

# 171
Цитат
Предопреждавай, предопреждавай, ама не действа  

Цитат
Още сме с два зъба отдолу,то скоро няма и какво да мием с четка и неходищи сами,все трябва да се държи за нещо,поне 1 от моите пръсти.

Цитат
голмо

# 172
  • Пловдив
Цитат
Какво имаш пред вид?

# 173
  • София
От литературния подфорум:
Цитат
Аз пък ги неща тия нюанси

# 174
  • София
dafinov list, Сбъдваща мечти, страхотни предложения!
Аз бих предложила и "травертист" и "лаорят" да се включат в заглавията.

И за да не е спам:

Цитат
диабед

Цитат
финтифлюжки

Цитат
и да вземат някой идей за мисий

# 175
Цитат
Тея са голям майтап

# 176
  • София