ПрЪвУписТен едноГРинолог Узадачи оТРопед с ОТГАНИЗКЮМА и Ореолите на гърдите- 86

• 27 465
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
смелени семена

# 661
Цитат
Здр. пише разочарована майка на детенце в ясла в Благоевград.събирам съмишленици , за да я свалим.....ДО кога мами кажете ми човек на този и на онзи ще командват навсякъде.........
Отвратително отношение към майките,към персонала и децата....обсолютна МАЛО УМНИЧКА

# 662
Цитат
Искрено се надявам по не дисциплинарно наказане да и възложат след официалната жалба....ясно е ,че е мушкачка....човен на някого

каква била  Shocked

# 663
Цитат
Искрено се надявам по не дисциплинарно наказане да и възложат след официалната жалба....ясно е ,че е мушкачка....човен на някого

каква била  Shocked

"мушкач " ми е ясно жаргона какво е , макар и да се ползва за мъж , а не за жена , но човен ми чезне  newsm78. Човек , може би ?

# 664
Цитат
Треньор по вит спорт

# 665
Цитат
Здравеи  те.бг мама Embarassedдетето ми е на 4 години и има  страшен проблем  с акането SadОТ БЛИЗО   3 ГОДИНИ Shocked ХОДИХМЕ МНОГО ПЪТИ ПО НАИ РАЗЛИчни лекари  но одговор има един     и същт.НЕЗНАЕМЕ #Cussing out КАКЪВ Е ТОчНО ПРОБЛЕМАТ НА ДЕТЕТО.ДЕТЕТО НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗХОЖДА  НОРМАЛНО ИЗХДОЖДА СЕ НА ДЕСЕТ ДНИ ЕДИМПАТ  ГОРЕ  ДОЛУ НО ИНАчЕ  ВСИчКО  ДРУГО Е    НОРМАЛНО  ПОМОЩ CryБЛАГОДАРЯ Tired

# 666
Цитат
някаквъ отдзиви

# 667
 връзстниците

# 668
Цитат
адрес София кв."Дървница"

# 669
  • София
Цитат
Незнам напоследък какео ми става
от бремеността оглупявам
реакция на лубимия
вдигни чинийте

Цитат
забравили сме до сложим
просто е сложено по малко
и се разгради един спор

# 670
  • София
Цитат
Здравеи  те.бг мама Embarassedдетето ми е на 4 години и има  страшен проблем  с акането SadОТ БЛИЗО   3 ГОДИНИ Shocked ХОДИХМЕ МНОГО ПЪТИ ПО НАИ РАЗЛИчни лекари  но одговор има един     и същт.НЕЗНАЕМЕ #Cussing out КАКЪВ Е ТОчНО ПРОБЛЕМАТ НА ДЕТЕТО.ДЕТЕТО НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗХОЖДА  НОРМАЛНО ИЗХДОЖДА СЕ НА ДЕСЕТ ДНИ ЕДИМПАТ  ГОРЕ  ДОЛУ НО ИНАчЕ  ВСИчКО  ДРУГО Е    НОРМАЛНО  ПОМОЩ CryБЛАГОДАРЯ Tired
Олеле, майчице!  Shocked Тук има матриял за поне пет заглавия  ooooh!

# 671
# 672
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Joy Joy Joy Joy

а нахоТката на как' Сийка не е за смях  Tired

за страх е. и не само правописната част  Tired

# 673
  • София
Мисля, че е майтап, но...

Цитат
на каква температура да го замразиме
вазможности - 20 и минос 25