Звездни компромати - 185 част

• 60 743
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
колкото Вили Сечкова успя , толкова и НиЛо-то ще успее ...

# 421
Как ще го води това предаване, със слушалка в уше , ще чете от незнам си кво си кЮто  Laughing или ще е монтирано/моделирано подобаващо  , на запис  Sunglasses

Е, тя Венета, която е ветеран и лисица в тази сфера е на запис пък НиЛото да е на живо. Няма шанс просто!  Mr. Green

# 422
Добре забравеното старо  Wink
.... oще за 'възмущение' , напишете madonna naked и ще си припомните  Wink

при Мадона има и креативност , и провокация ,
при Майли само простотия - видяла жабата ...и тя вдигнала крак ...
а и не е красива наистина , има малка кръгла главичка и тази прическа хич не й отива , за нея е само дълга коса , а не къса , по главата ...
например Шинейд и Бритни имат хубави , правилни черепи и голата глава им седи добре , но Майли-то ... не ...
не знаех  , че баща й е в бизнеса , това обяснява нейното вечно набутване толкова години ...

# 423
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не знам кои са и мениджъри на Майли и доколко са морални, но е факт- за пръв път в тази тема всеки трети пост е за някой, различен от Ни Ло. Ми явно добре се справят Mr. Green.

# 424
Не знам кои са и мениджъри на Майли и доколко са морални, но е факт- за пръв път в тази тема всеки трети пост е за някой, различен от Ни Ло. Ми явно добре се справят Mr. Green.
Майка й й е мениджър.

# 425
Майка й й е мениджър.
ooooh!  Такава майка да имаш.

# 426
  • Sofia

Много добре. Тя и Бритни така, пък после ...психиатрията. Чудесен път й е избрала майка й.

# 427
Какво да се прави -пари.Много важен фактор,за съжаление.

# 428
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре, да- целта на екипа е да се говори за звездата им. На никой не му пука за добруването и.
Много гадно е да те експлоатират собствените ти родители, но това, че си се окотил, съвсем не те прави автоматично добър човек. Примери, за съжаление, безброй много.

# 429
Майка й й е мениджър.

Много добре. Тя и Бритни така, пък после ...психиатрията. Чудесен път й е избрала майка й.

Майка и и баща и ходят на семейна терапия по повод поредното си събиране,
в момента (някъде от пролетта) мениджър и е някакъв бивш на Бритни

# 430
Какво прави с тялото си Биляна Йотовска?  Shocked   И защо?
Писах мисля, миналият месец ги видях с мъжът и детето им на морето.
Снимките и действителността нямат нищо общо,определено. Изглежда си ок, не са и толкова пресилени и грозни мускулите и тялото, дори напротив, стори ми се с нежно излъчване.  Не знам,  дали е от светлините, мазилата, с които се цапат за състезанията, и пуешките пози, но в ежедневието си изглежда супер. Мъжът и  е наистина внушителен.

# 431
  • София
Аз доколкото знам, за състезанията покултуризъм тялото се подлага на специална подготовка за да изпъкнат така мускулите. Имаше нещо че не пият вода преди състезание  Thinking

П.С. Ето статия http://bodyconstructor.com/new.php?id=84

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 22:39 от koikoii

# 432
  • Sofia
Венета Райкова е пуснала пост във фейсбук - "Съботна киновечер в The Mall"Има снимки на пуканки и киносалон и коментар, че щяла да гледа "Надцакването". Mr. Green

# 433
Венета Райкова е пуснала пост във фейсбук - "Съботна киновечер в The Mall"Има снимки на пуканки и киносалон и коментар, че щяла да гледа "Надцакването". Mr. Green
Еее трябваше да гледа конкуренцията  Laughing

# 434
Еее трябваше да гледа конкуренцията  Laughing
А кой гледа Патрик, нали все коментира, че сами си го гледат?

Общи условия

Активация на акаунт