Звездни компромати - 185 част

• 60 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Николета спешно да качи някое друго кило.Каква е тази мода жени на по 25-30 да изглеждат като на 13 години?
Жилището е красиво, но много нефункционално.Голямо, но с малко стаи.

И за да не е спам:
Ким и Кание
Миранда Кер

# 451
Очаквам в най - скоро време Венета да направи предаване за нея от дома й  Mr. Green

От Венетиния живот остана ли нещо дето не сме видели?   hahaha  То не бяха басейнчета, скарички, салатки, барбекюта, коктейлчета, пък с бански, пък с книга, пък коледната украса, пък баницата, пък комшиите.....

Кое не сме видели все още?  Mr. Green

# 452
Сигурна съм, че винаги ще намери нещо да ни покаже - банята й, тоалетната  Mr. Green

# 453
Гледам предаването на Николета - опитва да се покаже добричка и миличка, честна жена, с много ангажименти и много време за детето. Досега си показва къщата, гардероба (определи цяла една стая с дрехи, чанти и обувки като "скромен"), детенцето й е сладурче.
Настоящата на Иван от Иван и Андрей я интервюира, още нищо не е казала за Валери.
Определено ми се вижда по-слаба и никак не ми харесва как изглежда така неглиже - с вързаната коса, прилича на малко момиченце, а и донякъде не разкрива красотата й, допълнително и бретона й ми се вижда малко дългичък.

# 454
Пуснах предаването за 5 мин и хванах частта с Парис. Ами браво на екипа, че са се сетили да действат като реални истински папараци.

не че откри топлата вода, това си беше известно и вече се въртя къде ли не
пак изтъркани истории общо взето

# 455
  • в 1001-та нощ
Ах Николета се пръска с Amouage, леле ще ме разплаче! Whistling

Моля за "превод"  Blush  bouquet

# 456
tv7 спряха онлайн излъчването точно като взе да казва , че имала труден период  Joy  , смешници ....

# 457
Те го спряха, защото тя не говори реално, а сигурно си чете от някъде. Толкова гладка мисъл и изказ няма как да спретне  Mr. Green

# 458
Каза, че официално са разделени и няма да каже причината. Карала си колата, живеела си в апартамента и си гледала детето, Валери нищо не й е взел. Била горда, че може и сама да си изкарва парите. Сега Валери дойде да вземе детето за разходка и Николета го покани да й гостува в предаването. Той се съгласи и така  Grinning

# 459
Валери  какви скъпи апартаменти им купува ... ако и на следващата остави такъв апартамент ..

# 460
  • София
Те го спряха, защото тя не говори реално, а сигурно си чете от някъде. Толкова гладка мисъл и изказ няма как да спретне  Mr. Green
хахаха
това си помислих и аз
изкефи ме Ирина, когато Николета й обясняваше за епидуралната упойка, как я прекъсна: "да знам какво е епидурална"  Joy

# 461
Попаднах на 3 интересни галерии с редки снимки на известните, мисля че някои наистина не са популярни.

http://iskamdaznam.com/3731

http://iskamdaznam.com/8575

http://iskamdaznam.com/10063

Hug

# 462
Ах Николета се пръска с Amouage, леле ще ме разплаче! Whistling

Моля за "превод"  Blush  bouquet
Скрит текст:

# 463
Те го спряха, защото тя не говори реално, а сигурно си чете от някъде. Толкова гладка мисъл и изказ няма как да спретне  Mr. Green
хахаха
това си помислих и аз
То е така. Аз съм абсолютно сигурна, даже не си е направила труда да си научи репликите  Mr. Green То нямаше нито едно запъване, нито една по-дълга пауза между изреченията, за да осмисли думите си... баш четене си беше Mr. Green Ама... да сме живи и здрави!

# 464
  • в 1001-та нощ
все пак в този имот живее дъщеря му  Peace

Като цяло предаването надмина очакванията ми, но всъщност НЛ е само лице, нищо повече  Peace екип прави всичко  Peace

Мерси, densi     bouquet типичен момичешки аромат - нали каза, че е момиче, а не жена  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт