Звездни компромати - 185 част

• 60 633
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Tам през Атлантическия океан
Ооооо свещенна тъпота    ooooh!

Mного се  е заобяснявала , кого ли убеждава себе си ли  Thinking

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 06:01 от Desss

# 646
Много е красива Николета Лозанова! Първото и предаване  се получи!  Разделени или не ( тяхна си работа), Валери дойде да я подкрепи в начинанието- показа и  уважение!

# 647
  • София
Мда, понякога човек е добре да се опре на опита, който е придобил  Peace.
Не симпатизирам на Валери и Николета, но си мисля, че няма нищо случайно в този живот.
Дано това, което ги държи във връзка е трайно и истинско.

Ето тези двамата ме кефят и разделени
http://uk.eonline.com/news/456924/ian-somerhalder-shares-photo-o … ng-ex-nina-dobrev

# 648
Според мен всичко, което казва Николета е така. В техните среди Валери няма да намери някоя която да е повече от Николета.
Интересно ми е докъде ще стигне, защото личното ми мнение, е че амбицията й е по-голяма от възможностите.
Само едно нещо ми стана интересно - кои са тези професионални модни сессии - снимките с Филип Плейн? Laughing

# 649
  • Бургас
Дженифър Анистън гърмяла и трещяла за глупости:
http://www.missbloom.bg/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8/%D0 … 0%BB/article.aspx

Уж след операцията на Джоли й пращаше цветя и изразяваше съжаление и подкрепа на семейството, пък сега изтрещяла заради едно име.

# 650

на мен ми е кофти , че се разделиха , хем двойка на екрана , хем в живота , отиваха си просто ,
сега са двойка само на екрана , как ли ще ги играят тия сцени ...

Нина с новия си

# 651
# 652
В техните среди Валери няма да намери някоя която да е повече от Николета.

може поне да не спи с бившия си , докато му дои парите , което хич не е малко : )) , Валери си е свестен човек , но тя се изложи много , много ...

# 653
# 654
# 655
  • София
В техните среди Валери няма да намери някоя която да е повече от Николета.

може поне да не спи с бившия си , докато му дои парите , което хич не е малко : )) , Валери си е свестен човек , но тя се изложи много , много ...

А това със сигурност ли го знаеш? Че е спала с бившия си. И ако го знаеш със сигурност, от къде е информацията?
Наистина ми е интересно  Peace

# 656
Сериозно ли вярвате, че Николета е изневерявала на Валери с Малката Перука?smile3555

# 657
Валери все още много я обича и нямаше да я зареже просто така , тя - също ,
може и да е хубава , но чак толкова кандидати , които да й купуват ново Порше Кайен , мезонет и почивки за по 50-100 хил. лева няма ,
сега я чака приземяване , което е много , много болезнено ...

# 658
# 659
Никълъс Кейдж

Сръбското министерство на образованието очевидно дължи обяснение на холивудския актьор Никълъс Кейдж, който наскоро разбрал, че е на корицата на учебник по биология за осми клас. За това Кейдж разбрал от сръбска журналистка, която взимала интервю за 63-тия филмов фестивал Берлинале. "Не знам защо съм на корицата на учебник по биология, но снимката е хубава. Холи и аз изглеждаме добре на нея, а също и бебето. Сладко е", каза актьорът. Снимката е от филма "Raising Arizona" на братята Коен, в който Кейдж и Холи Хънтър крадат бебе, пише БГНЕС.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт