Звездни компромати - 185 част

• 60 639
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • София
Сериозно ли вярвате, че Николета е изневерявала на Валери с Малката Перука?smile3555

Аз лично не вярвам на абсолютно нищо, особено цитирано от разни сайтове и жълти вестници. Точно затова питам, защото толкова помия се изля върху тази жена, че чак не мога да повярвам. Говоря за помията, която се лее тук, в тази тема.

Ама какво ли пиша и аз  Crossing Arms

еаu, явно си си много близка приятелка и на двамата  Peace

# 662
и каква помия се е изляла ?  Joy
просто , когато всеки ден се бориш за внимание , то се запазва  по инерция и когато вече искаш да си настрани ...

освен това тя не е жена - тя  е  момиче , ако я цитирам ...

# 663
# 664

Долната половина на тялото е потресаваща.

# 665
# 666
# 667
# 668
  • Пловдив

на парти

Лелеее, уплАших сА  #Crazy ей тва са таласъми  #2gunfire

П.С. Хич не я харесвам тази оплезена крава, много ми е анти и дори като видя нейна снимка ме натоварва с негативизъм. Ето, че взех решение повече да не отварям снимки с нея  Peace

# 669
Пенелопе е страхотна и след второто раждане! А тя, всъщност, кога горе- долу роди, какво и как се казва? А първото какво беше и как се казваше? Много съм изтървала и забравила за нея...

# 670
Пенелопе е страхотна и след второто раждане! А тя, всъщност, кога горе- долу роди, какво и как се казва? А първото какво беше и как се казваше? Много съм изтървала и забравила за нея...

Първото е момче, не помня името. Второто момиче, родено в един ден с принц Джордж, казва се Луна.

# 671
  • София
Синът на Пенелопе е на около 2 години и се казва Лео  Peace
Наистина изглежда страхотно тая жена. Тя е от този тип дето светят, когато са щастливи .

# 672
# 673
http://www.zajenata.bg/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D1% … %B0-news9507.html

Даам, определено раздялата ми намирисва на ПР и храна за новото предаване......за големи бълъци взеха хората

# 674
  • срещу двата комина :)))
http://www.zajenata.bg/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D1% … %B0-news9507.html

Даам, определено раздялата ми намирисва на ПР и храна за новото предаване......за големи бълъци взеха хората

ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт