Звездни компромати - 185 част

• 60 631
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Оф,аман от тия Stop smile3514  На нищо не им вярвам  Naughty то какво ли не беше.След всичкото фиаско за какво ли не  Crazy само знам,че за мен тези хора не са добри,не са чисти. Sick

# 676
  • София
Каква древногръцка трагедия, каква драма - да си се събират тия двамката, да спрат да реват и да се сополявят, че едва се издържа вече.

# 677
Те тия не са се разделяли,просто вече се чудят как да се продадат Tired АМАН! Ако ще и с очите си да ги видя пак не им вярвам.Съжалявам,ама вече ми дойде до гуша от тях.  Peace

# 678

на мен ми е кофти , че се разделиха , хем двойка на екрана , хем в живота , отиваха си просто ,
сега са двойка само на екрана , как ли ще ги играят тия сцени ...

Нина с новия си

Много хубава двойка бяха, още ме е яд, че се разделиха.
Новия на Нина е ужасен.

# 679
  • на кого му пука
Но е страхотен танцьор и хореограф.И без дрехи изглежда не по-зле от Иън. Wink

# 680
  • Варна
Олеле, след този клип започнах да се почесвам по главата и да се чудя, този мъж каква ли фурия е в леглото Wink

# 681
  • София
Олеле, след този клип започнах да се почесвам по главата и да се чудя, този мъж каква ли фурия е в леглото Wink
+1  Party Party

# 682
  • Варна
Мдаааа, страхотен е!  Heart Eyes

# 683
  • в морето до колене
Хехехе, и в миналата тема някой изказа неодобрение за Дерек.
Тогава аз отворих дума за хореографията му във връзка с наградата ЕМИ. И мисля, че с показаното му спечелихме няколко фенки.
Сега случайната непозната го прави, гледам.

Мисля, че ако продължаваме така по веднъж-дваж на тема, на доста "мами" може да променим мението за него към по-добро  Flutter

# 684
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Страхотно танцува, спор няма. Визуално обаче е сладникав, клонящ към женственост даже. Имайки предвид, че и Очльо е такъв, очевадно Нина се придържа към една линия Mr. Green.

# 685
Това, че танцува добре, няма да ме накара да го харесам, в лице ми е много противен. Докато Иън е толкова магнетичен и секси.

# 686
  • София
Аз явно съм от малкото, на които им се гади от сладникавата физиономия на Иън.  Mr. Green

# 687
На мен този Иън, както и Вампирчето на Кристен Стю (не се сещам как се казваше)  са ми супер сладникави и безразлични. Истерията около външността им ми е супер непонятна  Crazy

# 688
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз явно съм от малкото, на които им се гади от сладникавата физиономия на Иън.  Mr. Green

Peace

# 689
  • Бургас
На мен този Иън, както и Вампирчето на Кристен Стю (не се сещам как се казваше)  са ми супер сладникави и безразлични. Истерията около външността им ми е супер непонятна  Crazy

+1.
Иън има физиономия на лисица.
Робърт Патинсън има същия клошарски вид като бившата си. Не може да ме впечатли мъж с хигиената на бай Кънчо от 8-мия етаж.

Общи условия

Активация на акаунт